Bence pek gerekli birsey degil. Birisine yardimci olucakken adam farkinda olmadan kutusu doluyor bizde msj atamiyoruz oda cevap vermediğini saniyor falan.
büyük ihtimalle insanları foruma bağlamak için yapılmış bişey ama bu forumun buna ihtiyacı yok telefonu ilkkez bozulan ve çözümünü burda aramak için üye olan insanlar var ve konularda ''yardımcı olabilirim'' mesajlarını görüyorlar özel mesaj atıyorlar vs. sonra teamvier ile bağlanalım hadi yardımcı olalim diyoruz pat İD ve şifreyi alamadan mesaj kutusu dolmus adamın farkındada değil e ne olacak ?Bence o kadar sıkıntı değilforumda biraz takıldığı zaman artacaktır.Ayrıca yorum yaptığı konuları takip ederek yardım alabilir
![]()
aynenBence pek gerekli birsey degil. Birisine yardimci olucakken adam farkinda olmadan kutusu doluyor bizde msj atamiyoruz oda cevap vermediğini saniyor falan.
kapasite artmasa bile mobile mesajları silme seçeneği ve mesaj kutusu dolduğunda uyarı verme özelliği eklenebilir. Çünkü iletişimde olduğumuz kişi mobil ise gelen kutusunun dolduğunun farkında olmuyor

büyük ihtimalle insanları foruma bağlamak için yapılmış bişey ama bu forumun buna ihtiyacı yok telefonu ilkkez bozulan ve çözümünü burda aramak için üye olan insanlar var ve konularda ''yardımcı olabilirim'' mesajlarını görüyorlar özel mesaj atıyorlar vs. sonra teamvier ile bağlanalım hadi yardımcı olalim diyoruz pat İD ve şifreyi alamadan mesaj kutusu dolmus adamın farkındada değil e ne olacak ?
Ben birçok kişiye özelden yardım ederken bu sorunla karşılaştım en azından bir uyarı falan gitse güzel olur