rütbesi düşük olanların mesaj saklama hafızası ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayon

Üye
    Konu Sahibi
rütbesi düşük olanların mesaj saklama hafızası ?
arkadaşlar rütbesi düşük olanların mesaj kutusu sayısı cok düşük insanlara mesaj yolu ile yardımcı olmak istediğimiz de bi kaç mesaj sonra kullanıcının mesaj kutusu dolu hatASI alıyoruz cok gerekli birşey mi bu ?

Süleyman

Süleyman

Üye
Forumda aktifliğin oluşmasını sağlamak amacıyla yapılmış birşey. Pekte bir gerekliliği yok aslında

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
Invoke

Invoke

Üye
Hadi ya, bunu yeni öğrendim, bazen vatandaşlara cevap yazamıyorum, adam kutunun dolduğunun farkında da değil, temizlemiyor...

• Beğen

bayon

Üye
    Konu Sahibi
işte iletişim bi anda kopu veriyor bunu düzeltmeleri için admine mi mail atmam gerekiyo

marist

marist

Üye
Burdan görür ilgilenirler.

RowneSM

RowneSM

Üye
Bence pek gerekli birsey degil. Birisine yardimci olucakken adam farkinda olmadan kutusu doluyor bizde msj atamiyoruz oda cevap vermediğini saniyor falan.

• Beğen

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Bence pek gerekli birsey degil. Birisine yardimci olucakken adam farkinda olmadan kutusu doluyor bizde msj atamiyoruz oda cevap vermediğini saniyor falan.

aynen öyle işte mail attım bakalım admine umarım dikkate alır ozellikle bu konuyu

Süleyman

Süleyman

Üye
kapasite artmasa bile mobile mesajları silme seçeneği ve mesaj kutusu dolduğunda uyarı verme özelliği eklenebilir. Çünkü iletişimde olduğumuz kişi mobil ise gelen kutusunun dolduğunun farkında olmuyor

Legendary.

Legendary.

Üye
Bence o kadar sıkıntı değil :hmmm forumda biraz takıldığı zaman artacaktır.Ayrıca yorum yaptığı konuları takip ederek yardım alabilir :hmmm

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Bence o kadar sıkıntı değil :hmmm forumda biraz takıldığı zaman artacaktır.Ayrıca yorum yaptığı konuları takip ederek yardım alabilir :hmmm
büyük ihtimalle insanları foruma bağlamak için yapılmış bişey ama bu forumun buna ihtiyacı yok telefonu ilkkez bozulan ve çözümünü burda aramak için üye olan insanlar var ve konularda ''yardımcı olabilirim'' mesajlarını görüyorlar özel mesaj atıyorlar vs. sonra teamvier ile bağlanalım hadi yardımcı olalim diyoruz pat İD ve şifreyi alamadan mesaj kutusu dolmus adamın farkındada değil e ne olacak ?

Invoke

Invoke

Üye
aynen

- - - Eklendi - - -

kapasite artmasa bile mobile mesajları silme seçeneği ve mesaj kutusu dolduğunda uyarı verme özelliği eklenebilir. Çünkü iletişimde olduğumuz kişi mobil ise gelen kutusunun dolduğunun farkında olmuyor

olabilir

- - - Eklendi - - -

Adamlar da istediğimi alıyım bir daha uğramam diye geliyor ama :ehe

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye

büyük ihtimalle insanları foruma bağlamak için yapılmış bişey ama bu forumun buna ihtiyacı yok telefonu ilkkez bozulan ve çözümünü burda aramak için üye olan insanlar var ve konularda ''yardımcı olabilirim'' mesajlarını görüyorlar özel mesaj atıyorlar vs. sonra teamvier ile bağlanalım hadi yardımcı olalim diyoruz pat İD ve şifreyi alamadan mesaj kutusu dolmus adamın farkındada değil e ne olacak ?

bu durum basıma geldi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben birçok kişiye özelden yardım ederken bu sorunla karşılaştım en azından bir uyarı falan gitse güzel olur

• Beğen
Mert

Mert

Üye
Aktifliği arttıracağını düşünmüyorum. Linkleri görmek için üye olunuzun üst versiyonu gibi bir şey bence. Benim şuan 2500 mesaj hakkım var. Yeni üye olduğum ünlü bir forumda daha en baştan 10000 mesaj kapasitesi veriyorlar.

-Hokage-

-Hokage-

Üye
valla benm eski hesap 1000 di galiba :D

- - - Eklendi - - -

şimdi 10 tane mesaj hakkım var millete bişe yollıcam ya da yardımcı olacam kurallar yüznden knu açamıyorum.İsteyene özelden atayım dicem boşa gidecek kısaca

Ozan

Ozan

Admin
Bu konuyla ilgili, düşük mesaja sahip üyelerin PM ( Özel Mesaj ) saklama kapasitelerinin arttırılması konusunda yönetimde tartısmaya basladık, neticelendiginde duyuru yapacagiz.

• Beğen
Tepkiler: ka_za ve baysal.onur
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sınır yine olabilir ama en azından genişlesin bence

yaren_dede

yaren_dede

Üye
başlangıç olarak 100 olabilir bencede sahte uyelik alınca lazım oluyor :ehe

bayon

Üye
    Konu Sahibi
yüzü geçtim 25 olsun bari :)

Invoke

Invoke

Üye
Ben birçok kişiye özelden yardım ederken bu sorunla karşılaştım en azından bir uyarı falan gitse güzel olur

Aynen, karşıdaki adamın, mesaj kutusunun dolduğundan haberi yok herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt