Bu iyi mi sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
Bu iyi mi sizce?
Nasıl diyeyim 1.70 boyundayım 50 kiloyum. fazla tipsizim. Fakat ayna karşısına geçince içten içe kendime ne kadar da yakışıklıyım diyorum. Yani öyle düşünüyorum. pısırık zayıf çelimsiz iri olmama rağmen az da olsa belirgin olan kaslarımla ayna karşısında fiziğimin gayet güzel olduğunu ve geniş omuzlara sahip olduğumu düşünüyorum. Bunu dışa vurmuyorum ama kendimce kendimi yakışıklı falan buluyorum. Halbuki daha bi kızla ile çıkamadım.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
normal. kendini yakışıklı bulmam çok iyi özgüvenin yerinde, başkalarının senin hakkında düşünceleri önemli değil kendini bildiğin gibi ol. kız için telaş yapma daha erken hiç ummadığın bir zamanda çıkar karşına. ama bunu abartma yani böbürlenme aşamasına kadar yükselme

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
normal. kendini yakışıklı bulmam çok iyi özgüvenin yerinde, başkalarının senin hakkında düşünceleri önemli değil kendini bildiğin gibi ol. kız için telaş yapma daha erken hiç ummadığın bir zamanda çıkar karşına. ama bunu abartma yani böbürlenme aşamasına kadar yükselme

zaten yakışıklı olmadıgımı biliyorum. Hiç degilse çevremin tepkisi bu yönde. gerçekten de öyle yani böyle olunca zaten böbürlenecek birşey kalmıyor.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
boşver arkadaşım sanki herkes bradley cooper. takma kafana bunu kendinle barışık ol. çok mu önemli yani hayat bu ne insanlar var

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
yani aynen insanın kendisiyle barışık olmsı lazım da ben tipsiz oldugumu bile bile ayna karşısına geçip kendime yakışıklı diyince biraz da aptl gibi hissediyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Özgüven eksikliğin var demekki bunu bir kızla çıkmaya bağlama derim:oke:

BahaBeeY

BahaBeeY

Üye
Sağlığın yerinde mi?

Bir laf var; Nice Adamlar Gördüm Üzerinde Elbise Yok,Nice elbiseler Gördüm İçinde Adam Yok...

Mesele için güzel kardeşim için Güzel Ahlakın olsun Yaradan bizi böyle yaratmış vardır bi hikmeti...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Dert etme böyle şeyleri.Tipine bakarak insanlar tarafından sevilecek, yargılanacaksan bırak hiç olmasın.Önemli olan kişiliğin, insanlığındır.

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
Dert etme böyle şeyleri.Tipine bakarak insanlar tarafından sevilecek, yargılanacaksan bırak hiç olmasın.Önemli olan kişiliğin, insanlığındır.

insanlıgımın oldugunu yani ne bileyim kendimi övmem demeyi bile sevmem ama cevremdeki insanları görünce kendime iyi bi insan diyebiliyorum.

GENTİLE

GENTİLE

Üye
inan bana başkalarının düşüncesi umrunda olmasın kimin ne dediğini umursarsan zaten yaşayamazsın kendince kendini iyi görmeye bak anladığım kadarıyla da öyle yapıyosun yani bi problem yok devam et hayata ;)

by-pegasus

Üye
özgüven az şişeler dolusu parfüm sıkın traş ol güzel kıyafet giyin ve kız etkiliyosan gözünün içine içine alıcı gözüyle bak yürüyüşünü tarzını değiştir hazır cevap ol söyleyeceğini düşünme aklına ne gelirse konuş ve asla çok gülme ciddi ol

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
inan bana başkalarının düşüncesi umrunda olmasın kimin ne dediğini umursarsan zaten yaşayamazsın kendince kendini iyi görmeye bak anladığım kadarıyla da öyle yapıyosun yani bi problem yok devam et hayata ;)

aslınnda umursamıyorum degil. biraz da canımı sıkıyor ama nasıl diyim iraz sacma i bezetme olacak ama buz devri 3ü izlediyseniz orada kedine aile edinmeye çalışan ve yapamayıp sıkıntı içine giren sit adınsa komik bi karakter var filmi bir bölümünde mamut oşver onu hiçbirşey uzun süre mutsuz edemez diyor. Heh işte bede kendimi ona benzetiyorum. sevgilim ok diye falan bazen çok yakınıyordum içten içe kendimi sıksam da mutlu görümeyi her halukarda başarıyorum ve bu bana sıkıntılarımı unutturuyor.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kac yasindasin bilmiyorum ama boyun 1.70 olduguna gore 14 falandir diye dusunuyorum. Bu yaslar kiz arkadas icin erken ve gereksiz bir yas, normal arkadasligini kur ama sevgili meselesine girme. Zaten her sey zamani gelince hallolur.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Takma kafaya böyle seyleri

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Nasıl diyeyim 1.70 boyundayım 50 kiloyum. fazla tipsizim. Fakat ayna karşısına geçince içten içe kendime ne kadar da yakışıklıyım diyorum. Yani öyle düşünüyorum. pısırık zayıf çelimsiz iri olmama rağmen az da olsa belirgin olan kaslarımla ayna karşısında fiziğimin gayet güzel olduğunu ve geniş omuzlara sahip olduğumu düşünüyorum. Bunu dışa vurmuyorum ama kendimce kendimi yakışıklı falan buluyorum. Halbuki daha bi kızla ile çıkamadım.

Aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim. Fakat ben 50 kilo değilim :D