General Mobile discovery kullananlar bi bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile discovery kullananlar bi bakabilir mi?
kafaya koydum ya lumia 520 ye eşek yükü para vereceğim ya da s3 mini'ye..
Ama bu telefon çıktı forum alt üst oldu

benim sorum şuydu..telpa bu telefon bozulursa kkaç günde iade eder?

Lohengram

Lohengram

Üye

Telpa garantisi var eğer senden kaynaklanan bir sorun olmazsa ilgilenirler seninle :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
Max 30gun icinde teslim etmek zorundalar:oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Lumia 520 o kadar pahalı değil ki? Ayrıca telefonu kullanım amacınız nedir? Normalde garantiye giden telefon 15 20 günlük süreçten sonra elinize geçmesi lazım. Bu süre uzayabilir de. Kesin bir şey söylemek yalan olur.

CABBAR

CABBAR

Üye
Elektronik cihazlarda 20 iş günüdür teslimat süresi. 20 iş gününü geçerse Tüketici Haklarına başvuru yapabilirsiniz.

Yani Tel-Pa garantisi altında ise cihazda sorun olursa (Tüketici hatası olmadığı sürece) 20 iş gününde teslim etmek zorunda

IVI-Elia

Üye
İyi de 520 o kadar pahalı değil ki oyun konusunda GM discovery daha iyi.Yenilik istersen 520 ama oyun daha önemliyse GM disc. En iyisi

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
önde kamera olması lazım 520 de yok. Flaş yok. Bence pahalı. Discovery'yi bi türlü bulamadım bursada :(

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş dartu ve gold mağazalarına 12 temmuzda geliyormuş bence acele etme 2-3 hafta bekle sonra karar ver :oke:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim hemen alacak butce ne gezer sadece bi merakımdan sordum :) piyasa araştırıyorum bu ara

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
telefonu bugun telefoncuda inceledim.kesinlikle mükkemmel.ekran gayet net.adam tele kapış kapış gidiyor dedi.15tane getirebilmişler 2 tane kalmış.arayüz hafif dandirin ama alirsam launcher yukleyecem:oke: ben ordayken biri daha bu teli sordu:)kesinlikle alinasi cihaz.tabii fazla inceleyemedim.neyse 2~3 haftaya alacağım bende :D

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun :)
bulursam inceleme fırsatım olursa kısmet bende alıcağım inşaallah :oke:

muhsinix

Üye
ürün gerçekten şahane ekran kalitesi hızı mükemmel iyi ki almışım.s3 s4 e bi dünya para vereceğine bunu al aynı özellikler son sürüm zaten.alırken s3 ekranı kırılmış biri geldi masraf ne kadar dedim 500 tl dedi.ona masraf edeceğine bunu al

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
10 temmuzda hepsiburadaya gelicek beyaz renginden almayı düşünüyorum hayırlısıyla.

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
blogu bile var beyler :D burda bi klubü kurulursa beni de alırsınız artık :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bu telefon forumu alt üst etti ya la :) inceleme yapan var mı forumdan video ile? Yoksa youtube dan bakmalı bi inceleme videolarına

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon forumu alt üst etti ya la :) inceleme yapan var mı forumdan video ile? Yoksa youtube dan bakmalı bi inceleme videolarına

youtube dekiler tatmin edici gelmedi bana açıkçası :) gidip bi kanlı canlı incelemeden telefon almayın :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu cihazla ilgili soru ve cevaplarınıza BURADAN devam edebilirsiniz. :locked2:

Üst Alt