Multitasking ve gyroscope hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Multitasking ve gyroscope hakkında ?
Arkadaşlar çoğunuz ekranda ' sürdürülüyor ' yazısını görmüşsünüzdür , şimdi soruma geleyim ;
istisnasız hangi uygulama olursa olsun tuş kilidi devreye girdiğinde uygulamalar o an hangi görevi yaparsa yapsın en başa alıyor yada yaptığı işi siliyor , tuş kilidini açtığımda ise uygulama sürdürülüyor hatası verip en bastan yine başlıyor
-internet Explorer da sekme geçişleri de aynı şekilde, sayfalar hep tekrardan yukleniyor
-geri tuşuyla uygulamalar arasında geçiş yaptığımda da aynı şekilde yine sürdürülüyor yazısı ekrana gelmekte
-bu sorun genel Bi Multitasking sorunu mu yoksa sadece bana mı özgü
- yardımcı olursanız sevinirim çünkü her uygulama geçişinde sürdürülüyor yazısını ekranda 4 ,5 saniye görmekten bıktım

bu da kafama takılan ufak Bi soru : l620 de jiroskop yokmu ? Mağazada bulunan donanım test uygulamalarında , cihazınız bu donanımı desteklemiyor hatası alıyorum , bileniniz var mı ?

sameet33

sameet33

Üye
sürdürülüyor yazısı var hepsinde o uygulama iyi kodlanmadığı için oluyor. ama ie de sekme geçişlerinde veya kilit yapıp açtığımda hiçbir sorun yok tekrar yüklemiyor , sürdürülüyor yazısı çıkmıyor. ama benim ki 920, 620 de ram sıkıntısı olduğu için onlar oluyor olabilir

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
sürdürülüyor yazısı var hepsinde o uygulama iyi kodlanmadığı için oluyor. ama ie de sekme geçişlerinde veya kilit yapıp açtığımda hiçbir sorun yok tekrar yüklemiyor , sürdürülüyor yazısı çıkmıyor. ama benim ki 920, 620 de ram sıkıntısı olduğu için onlar oluyor olabilir

sistem daha yeni biliyorum , hadi belki 3.parti uygulamalar iyi kodlanmamış olabilir ama ,Microsoft ve Nokia nın uygulamalarında da sürdürülüyor uyarısını alıyorum

orian

orian

Üye
Ben 920 kullaniyorum ama msjlarda oluyor bende de. Bazen bi sürdürülüyor yazisi geliyor o da 2-3 dk sürüyor. Facebook online kişilerle alakali olabilir diye düşünüyorum ve çok önemsemiyorum f-35 ler de arada rötar yapar :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
sameet33

sameet33

Üye
sistem daha yeni biliyorum , hadi belki 3.parti uygulamalar iyi kodlanmamış olabilir ama ,Microsoft ve Nokia nın uygulamalarında da sürdürülüyor uyarısını alıyorum
sıkıntı var sende. telefonun kendi uygulamalarında yapmaması lazım. hayır yani wp8 öyle stabilize bi sistem ki 100 den fazla uygulama yüklü bende. 7 aydır en ufak takılma görmedim. sürdürülüyor ların hepsi uygulamalarda mesela whats up da hep var güncelleme ile kodları düzeltirler. ama sendeki durum başka . baktın düzelmedi canını da sıkarsa format eziyetinden başka bir çözüm göremiyorum

skynet

Üye
Hocam sen en iyisi bi format çek bende L620 kullanıyorum bende öyle bi sorun yok :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu olayın ramle alakası yok. Bazı uygulamalarda ben de yaşıyorum ama bir iki saniye surmuyor bile.

PureFood

PureFood

Üye
Sürdürülüyor sorununu sadece Microsoft'un Facebook uygulamasında alıyorum. O da ekran kilitlenip yeniden açmak istediğim zaman. Ya da çok nadir bazı oyunlarda. O kadar. Mesajlarda oluşması ilginç.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu sorunu yaşayanlar diğer klasörü ne durumda:hmmm

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunu yaşayanlar diğer klasörü ne durumda:hmmm

diğer : 1.92 gb
boş. : 620 mb

daha 2 gün önce servisteydi telefon , orada formatlanmıştı , formattan önce de bu uyarıyı gördüğümü hatırlıyorum , Bi örnek daha : youtube programlarında video indirme de en yukarıda yazmış olduklarım devreye girerse , müzik uygulamalarında indirmelerde hepsinde aynı şey geçerli ,fizy de müzik duruyor hiç başlamıyor vb.

benim fikrim becerememiş Microsoft bu multitasking olayını..

serecans

serecans

Üye
doldu taştı bıktım hata almaktan 4gb oldu silemiyoruz da

IVI-Elia

Üye
Benimki 920 ama sadece Microsoft'un Facebook uyg. alıyorum o sürdürülüyor yazısını.Onun dışında müzik vs. sıkıntı olmuyor.Hatta bazı iyi kodlanmış oyunlarda bile sıkıntı olmuyor.Web tarayıcı ise arka planda sayfa yükleme yapabiliyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kısa bir geçiş diyelim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben bu güne kadar kullandığım tüm telefonlarda bekleme olayı yaşamışımdır. Kimisi görüntülü bekletiyor kimisi bomboş ekranda :) boş ekranlar bekletmiyormuş gibi bir ima uyandırmasın sizi. onlarda bekletiyor. Bizim telefonun farkı oraya bir uyarı yazısı koyuyor olması ki bende bir iki saniye sürüyor. Bu güne kadar kullandığım en az bekletme sunan telefon bu. (Lumia 920).

Takipçi Satın Al

Üst Alt