Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi biliyorum çok yordum seni ama hala sıkıntım var. 12 megapixel de 16:9 seçeneği olmadığı için fotoğraflar küçük oluyor çekince. Önceki evols da yoktu bu sıkıntı. Şuan iki sürüm de var bende eğer nasıl yapacağımı anlatırsan öncekinin kamera dosyasını buna atayım
ben boşu boşuna yenilemedim linki... düzeltildi o hata sen indirdinmi yeni linki

- - - Eklendi - - -

son olarak kilit tuşunda titreşim için ne yapıyorduk hakan :hmmm unuttum da:ehe

kilit tuşuna titreşimimi ekleyeceksin

- - - Eklendi - - -

Abi artık çok geç çoğu ayarı yaptım bir dahaki sefere inşallah :) tekrardan teşekkür ederim :)

hayırlısı artık. güle güle kullan kardeşim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sağol hakan abi :)

tupyupp

tupyupp

Üye
Hakan abi evet indirdim.Öncekinde maximum 8 megapixel vardı şimdi indirdim yenisini flash attım baktım 9 ve 12 megapixel var ama 12 megapixel de sadece 4:3 seçeneği var 16:9 olmadığı için ekran tam dolmuyor

tass_co1983

tass_co1983

Üye
evet hakan. alışmışım öyle, şimdi bir garip geliyor inanır mısın :ehe

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yalnız benden tavsiye tema efektlerini kapatın açıkken menü acayip kasıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan abi evet indirdim.Öncekinde maximum 8 megapixel vardı şimdi indirdim yenisini flash attım baktım 9 ve 12 megapixel var ama 12 megapixel de sadece 4:3 seçeneği var 16:9 olmadığı için ekran tam dolmuyor
12mp de zaten 16:9 yoktu ki.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet hakan. alışmışım öyle, şimdi bir garip geliyor inanır mısın :ehe

ofw den çek dfs7x92_keylock.rul... nereye atacağını biliyorsundur umarım bilmiyorsan, bilmiyorum demen yeterli :)

- - - Eklendi - - -

12mp de zaten 16:9 yoktu ki.
düzeldi dimi kamera kardeşim

- - - Eklendi - - -

yoktu zaten diyen var, n8 im yokya akşam akşam iyi yedin beni :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan ben şimdi indirip tekrar flash atacam,sen düzelttim diyorsan öyledir mutlaka

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi bende yanılıyor olabilirim şimdi eski evols u flashlıyorum bakıp söyleyeceğim yorduysam özür dilerim. :(

OPC

OPC

Üye
Hemen yüklüyorum yeni yazılımı abi bu arada c6larda %90 da takılma sorunu devam ediyor mu

tass_co1983

tass_co1983

Üye
atacağım yeri biliyorum da ofw elimde yok malesef. google da da no vibration olanı var sadece :vur sende varsa rica etsem

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi eski evolsu kurdum onda da yokmuş otomatik ayar 9 megapixel olduğu için tammış.Özür dilerim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
C6 da %90 takılma oldu bende @OPC

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hemen yüklüyorum yeni yazılımı abi bu arada c6larda %90 da takılma sorunu devam ediyor mu

kimilerde oluyor kimilerde olmuyor bir çözemedik o sorunu...

- - - Eklendi - - -

Abi eski evolsu kurdum onda da yokmuş otomatik ayar 9 megapixel olduğu için tammış.Özür dilerim
önemli değil kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

atacağım yeri biliyorum da ofw elimde yok malesef. google da da no vibration olanı var sadece :vur sende varsa rica etsem

bendede yok :) olan bir cfw den çek

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bence o cfw den kaynaklanan bir hata değil

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tass_co1983

tass_co1983

Üye
ARKADAŞLAR! ELİNDE OFW OLAN BİRİ VARSA BANA dfs7x92_keylock.rul DOSYASINI VEREBİLİR Mİ ACABA? ADRES YOLU: PRIVATE\10282BC4\RULES. BOYUTU 1KB CİVARI OLMASI GEREKİYOR :oke:

Üst Alt