Bende istiyorum,mümkünse flash ve format atmadan.N8 kamera ayarlarını nasıl orjinal yapabileceğimi birisi anlatabilir mi?
Umarım format yada flash atmadan halledilebilir.n8 görüntü kalitesinde 12m yok . en son 8 . düzeltmen mümkün mü ?
Ben herşeyi kurmuştumHakan abi ilgilenecektir bekleyelim. Telefona hiçbişey kurmadım henüz.

hakan yazılımı yeni yükledim biraz kurcaladım uygulama ve klasör simgeleri güzel olmuş ama eski yazı tipi iyidi alışmıştım ancak bir konuda çok büyük ayıp yaptın okey oyununun adını galatasaray yapmışsın görür görmez değiştirdim bi daha olmasın...![]()

ben sw reset seçtim bi daha mı atayım?
n8 görüntü kalitesinde 12m yok . en son 8 . düzeltmen mümkün mü ?
N8 kamera ayarlarını nasıl orjinal yapabileceğimi birisi anlatabilir mi?
Bende istiyorum,mümkünse flash ve format atmadan.
- - - Eklendi - - -
Umarım format yada flash atmadan halledilebilir.
Hakan abi ilgilenecektir bekleyelim. Telefona hiçbişey kurmadım henüz.
yazılımı daha yeni flashladım hiçbirsey yüklemedim sorunun çözülmesini bekliyorum ya da nasıl yapabilecegim detaylı anlatılırsa yapabilirim .
Ben herşeyi kurmuştum![]()
uygulama wgz olduğu için, ben gs uygulamasını kullandığım için ve ona isim atadığım için otomatikmen wgzleri Galatasaray gösteriyorhakan yazılımı yeni yükledim biraz kurcaladım uygulama ve klasör simgeleri güzel olmuş ama eski yazı tipi iyidi alışmıştım ancak bir konuda çok büyük ayıp yaptın okey oyununun adını galatasaray yapmışsın görür görmez değiştirdim bi daha olmasın...![]()

Bi sorum olacak. Ben t9 kullanıyorum ve birçok kelime kaydediyorum. Forumdaki smiley kodlarını bile kaydetmiştim. Şimdi yazılım yenilenince hepsi sıfırlandı. Yeniden kaydetmem gerek. Şimdi kaydedeceklerimi bilgisayara ya da başka Bi yere yedekleme imkanım var mi tekrar flash atarsam kullanırım

abi bence kesin çözüm olsun flashlıyalım seni yoruyoruz ama ? zaten hiçbirşey yüklemedim senin yönlendirmeni bekliyordum .
tamam. dışardaydım şimdi geldim malum yaz ayı çok sıcak bir duş alayım ilgilenicem sizlerle...Evet abi linkleri yenilersen iyi olur
soyadın da galatasaraylı soyadı ama neyse![]()

abi bence kesin çözüm olsun flashlıyalım seni yoruyoruz ama ? zaten hiçbirşey yüklemedim senin yönlendirmeni bekliyordum .
GoogleyeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyaz 2. sonuca gir orada anlatıklarıma bak... e predich i yedeğini al bir sonraki sıfırlamanda orada anlattıklarımı uygularsan kelimelerin gitmez
- - - Eklendi - - -
tamam. dışardaydım şimdi geldim malum yaz ayı çok sıcak bir duş alayım ilgilenicem sizlerle...

tamam dostum önemli değil tek tek kurarız şıvaye şıvaye
yaş gününde milletle ilgileniyorsun bravo valla yok mu kutlama falan akşama