Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
şuanlık sorun yok:D %90 hatası verdi yine ama takmıyorum:D:D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
achambo

achambo

Üye
öncekiyle aynı gibi

- - - Eklendi - - -

değişiklik göremedim klavyede

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Flashlama işlemi bitti artı yönleri dersek avkon cuk diye oturmuş duvar kağıdına :) meego oturumlarda göze çok hoş geliyor.Yeni saat widgetleride çok çok güzel özellikle bildirimli olanı :) Ve şuan ard arda çatır çatır uygulama yüklüyorum telefon çok az ısındı bunu ilk defa yaşıyorum genelde ateş gibi olurdu..Telefon hafızam 760 MB ilk defa bu kadar çok gördüm..Sosyal ağlarında çalışması gerçekten çok güzel bir yazılım olduğunu gösteriyor kendimce eksi yönü bulamadım ama bulursam söylerim hakan kardeşim çok güzel emek vermişsin kusursuz bir yazılım hatasını göremedim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Flashlama işlemi bitti artı yönleri dersek avkon cuk diye oturmuş duvar kağıdına :) meego oturumlarda göze çok hoş geliyor.Yeni saat widgetleride çok çok güzel özellikle bildirimli olanı :) Ve şuan ard arda çatır çatır uygulama yüklüyorum telefon çok az ısındı bunu ilk defa yaşıyorum genelde ateş gibi olurdu..Telefon hafızam 760 MB ilk defa bu kadar çok gördüm..Sosyal ağlarında çalışması gerçekten çok güzel bir yazılım olduğunu gösteriyor kendimce eksi yönü bulamadım ama bulursam söylerim hakan kardeşim çok güzel emek vermişsin kusursuz bir yazılım hatasını göremedim :)

yorumun ve bilgilendirmen için teşekkürler... Emeğime değdiğini görmek gayet hoş... Daha ne isteyebilirimki... Güle güle kullanın....

- - - Eklendi - - -

acele yok beklesinler :)

achambo

achambo

Üye
abi en işkence kısmındayım şuan fotoğraf, video ve müzikleri telefona atmak:(

Scuderia.

Scuderia.

Üye
abi en işkence kısmındayım şuan fotoğraf, video ve müzikleri telefona atmak:(
Bende 480 tane müzik var atmadım üşendim gece gece :) 15 dk falan sürüyor yarın atacağım :)

- - - Eklendi - - -

yorumun ve bilgilendirmen için teşekkürler... Emeğime değdiğini görmek gayet hoş... Daha ne isteyebilirimki... Güle güle kullanın....
He birde müzik çalardan mesajlara tek tıkla geçmek ayrı bir hava katmış :) Daha yeni özellik bulursam aktarıcam veya hata..

Scuderia.

Scuderia.

Üye
achambo

achambo

Üye

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

eyvallah :)

achambo