HAKAN kardeşim doğumgünün kutlu olsun nice yıllara çok teşekkürler dostum kullandıktan sonra yorumları atarım![]()

şuanlık sorun yok%90 hatası verdi yine ama takmıyorum
![]()
rica ederim. saolasın sende... teşekkürler
- - - Eklendi - - -
vermemesi gerek...

o zaman uid i o değil... klavyenin fotosunu çekip yoruma eklermisin
abi şu mesajlara geri dönüyorum açık uygulamalar çalışmadı![]()
şimdi flash atıyorum tekrar açılınca atarım
o zaman uid i o değil... klavyenin fotosunu çekip yoruma eklermisin
şimdi flash atıyorum tekrar açılınca atarım
meego oturumlarda göze çok hoş geliyor.Yeni saat widgetleride çok çok güzel özellikle bildirimli olanı
Ve şuan ard arda çatır çatır uygulama yüklüyorum telefon çok az ısındı bunu ilk defa yaşıyorum genelde ateş gibi olurdu..Telefon hafızam 760 MB ilk defa bu kadar çok gördüm..Sosyal ağlarında çalışması gerçekten çok güzel bir yazılım olduğunu gösteriyor kendimce eksi yönü bulamadım ama bulursam söylerim hakan kardeşim çok güzel emek vermişsin kusursuz bir yazılım hatasını göremedim 
abi link yenilenince habber versene
tamam kardeşim

öncekiyle aynı gibi
- - - Eklendi - - -
değişiklik göremedim klavyede

abi link yenilenince habber versene![]()
klavyeyi değiştirmedim, sen resim ekle dm de soran var onlara göstericem. evolsu oradada verdim
- - - Eklendi - - -
olur yorum atarım şuan upload % 38 de
hemenFlashlama işlemi bitti artı yönleri dersek avkon cuk diye oturmuş duvar kağıdınameego oturumlarda göze çok hoş geliyor.Yeni saat widgetleride çok çok güzel özellikle bildirimli olanı
Ve şuan ard arda çatır çatır uygulama yüklüyorum telefon çok az ısındı bunu ilk defa yaşıyorum genelde ateş gibi olurdu..Telefon hafızam 760 MB ilk defa bu kadar çok gördüm..Sosyal ağlarında çalışması gerçekten çok güzel bir yazılım olduğunu gösteriyor kendimce eksi yönü bulamadım ama bulursam söylerim hakan kardeşim çok güzel emek vermişsin kusursuz bir yazılım hatasını göremedim
![]()
acele yok beklesinler
tmm abihemen

abi en işkence kısmındayım şuan fotoğraf, video ve müzikleri telefona atmak![]()
Bende 480 tane müzik var atmadım üşendim gece geceabi en işkence kısmındayım şuan fotoğraf, video ve müzikleri telefona atmak![]()
15 dk falan sürüyor yarın atacağım 
He birde müzik çalardan mesajlara tek tıkla geçmek ayrı bir hava katmış
yorumun ve bilgilendirmen için teşekkürler... Emeğime değdiğini görmek gayet hoş... Daha ne isteyebilirimki... Güle güle kullanın....
Daha yeni özellik bulursam aktarıcam veya hata..Bende 480 tane müzik var atmadım üşendim gece gece15 dk falan sürüyor yarın atacağım
![]()
2.80 Gb müziğim var hakanın remixlerindede var birkaç tane bilemyenler vardır hakanda remix yapıyor pop şarkılara takipçisiyim
5 gb foto+video var ve 700 mb müzik