Kizlarla Iletisim

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Kizlarla Iletisim
Herkese merhabalar,
Erkeklerle cok rahat ortam kurup,kaynasabiliyorum.Yani muhabbeti falan cok rahat ileri seviyeye getirebiliyorum.Rahatlikla espri yapabiliyorum.Ayni seyi kizlar uzerinde nasil yapabilirim? Nedense kizlarin yaninda kendimi baska yollarla kabul ettirmek istiyormusum gibi hissediyorum.
Iyi forumlar...

enterneoll

enterneoll

Üye
bi türlü çözemiyicem bu erkeklerdeki kızlardan utanmayı ne var yani onlarda insan erkeklerde insan kızlarda sadece git ve nasıl davranıyorsan onlarada davran (küfür etme tabi :D) boşu boşuna sıkmayın kendinizi bide sanırım genç yaştasınız veya genç yaştayken karşı cins ile pek muhabbetiniz olmadı doğru mu ?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
bi türlü çözemiyicem bu erkeklerdeki kızlardan utanmayı ne var yani onlarda insan erkeklerde insan kızlarda sadece git ve nasıl davranıyorsan onlarada davran (küfür etme tabi :D) boşu boşuna sıkmayın kendinizi bide sanırım genç yaştasınız veya genç yaştayken karşı cins ile pek muhabbetiniz olmadı doğru mu ?

Genciz,pek de iletisim kurmadik bu zamana kadar maalesef.Hani biz de soyle bir anlayis vardir.''Oooo kizlarla takiliyor,oglana bak'' hesabi.Hep erkeklerle iciceydik :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Genciz,pek de iletisim kurmadik bu zamana kadar maalesef.Hani biz de soyle bir anlayis vardir.''Oooo kizlarla takiliyor,oglana bak'' hesabi.Hep erkeklerle iciceydik :)

:D ah be abi aldırmıyacaktın o zamanlar şimdi de geç değildir eminim ne olucak git konuş bence stres yapmaya gerek yok kendin ol yeter(umarım küfürbaz değilsindir genelde pek sevmezler)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Konuşmaya çekiniyorsan ilk önce elindeki yada bulunduğu yer ile muhabbet açabilirsin misal dondurma mı yiyor? Bunun x'li olanını denedin mi o daha güzel şunu katınca tadı daha hoş gibi kaptırdın mı yokuş aşağı at boşa,bayır aşaı insin. Yani bir konu açtın mı onlarda gerisi geliyor,tutupta futbolmuş maçmış o konulardan mümkünse bayağı uzak dur derim. Aslında hoşlaşıp elektrik aldıysan konu ortasında sevgilin var mı de,deki belki ben ileride olabilirim gibi bir başlangıçta yapmış olabilirsin.
Eğer yeni ayrıldıysa güven vermen lazım uzun zamandır çıkmamışsa biriyle çok daha fazla güven vermen lazım.
Tabi ilk olarak biraz şımartman lazı,elbisen güzelmiş gözlüğün hoş durmuş gibi bayanlar iltifatı sever. Güzel bir başlangıç yaptın mı gerisi gelir

blacktalon

blacktalon

Üye
bi ortak yan bul ve kaynat gitsin muhabbeti kızlarla sadece cinsel munasebet gibi bakarsan hayatta muhabbet kuramazsın :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Kizlara o gozle tabiiki bakmayiz da hani sadece sevgili olarak degil normalde de genelde bu problemi yasiyoruz.

enterneoll

enterneoll

Üye
kaç yaşındadın acaba ?

Joker.

Joker.

Üye
Saatini göstererek saati sor, kızlar tuhaf ama sıcak davranışları severler

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Hani bilmiyorum,oz guven eksikligi de yasiyorum.Nasil derseniz,bir kere rahatca gulemiyorum dislerim yuzunden.Ki gercekten dunyada gulmekten guldurmekten en cok zevk alan insanlardanim.

- - - Eklendi - - -

18'e giricem

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Vallaha bana bi sey soylerlerse hic espri falan yapmiyorum tersliyorum daha cok baglaniyorlar sana denemelisin :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
Hani bilmiyorum,oz guven eksikligi de yasiyorum.Nasil derseniz,bir kere rahatca gulemiyorum dislerim yuzunden.Ki gercekten dunyada gulmekten guldurmekten en cok zevk alan insanlardanim.

- - - Eklendi - - -

18'e giricem
geç değil istersen en başta tek başına buluşma yanında bir arkadaşınla git utandığın an arkadaşınla muhabbete geç bu arada bu arkadaşlar konu değiştirmeyede çok yarıyor :D

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi

geç değil istersen en başta tek başına buluşma yanında bir arkadaşınla git utandığın an arkadaşınla muhabbete geç bu arada bu arkadaşlar konu değiştirmeyede çok yarıyor :D

Bilmiyorum,sanirim fiziksel kusurlarim icin 2-3 sene gerekiyor.Baska turlu o oz guveni kendimde bulamaz gibiyim :(

- - - Eklendi - - -

He bu arada kizlarin kendi aralarindaki arkadasliklarin cogunu samimi bulmuyorum erkeklerde oldugu gibi.Ne bileyim bir erkek asla kankasina suratina kusrunu oyle abartili sekilde degil,esprili bir sekilde belirtir

kaptan23

kaptan23

Üye
ya kardeş görünüş bi yere kadar etkili ama eğer kendine güvenemezsen sadece kız konusunda değil diğer konulardada kaybedersin ben o kdar yakışıklı biri değilim ama kişiliğim ve davranışlarım iş ve sosyal hayatımda bana fazlası ile yetiyor görünüşüne takılma kendine güven ve kendini tanıyarak ilişki kurmaya çalış kaçarak değil

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş görünüş bi yere kadar etkili ama eğer kendine güvenemezsen sadece kız konusunda değil diğer konulardada kaybedersin ben o kdar yakışıklı biri değilim ama kişiliğim ve davranışlarım iş ve sosyal hayatımda bana fazlası ile yetiyor görünüşüne takılma kendine güven ve kendini tanıyarak ilişki kurmaya çalış kaçarak değil

Kisilik olarak gercekten takdir ediliyorum orda bir sikinti yok:Fakat kizlarda bu kadar rahat olamiyorum.Sanirim onlarla empati kuramiyorum

fk555897

fk555897

Üye
Kisilik olarak gercekten takdir ediliyorum orda bir sikinti yok:Fakat kizlarda bu kadar rahat olamiyorum.Sanirim onlarla empati kuramiyorum

Kişisel kusurların çoğu rahat bir şekilde düzelir. Bir kaç örnek verirsen yardımcı olmaya da çalışırız. Mesela bende de fazla kilo vardı. 3 ayda kilolarımı verdim ve fit bir vücut yaptım. Dış görünüşte düzelmeyecek bir şey yok.

enterneoll

enterneoll

Üye
Bilmiyorum,sanirim fiziksel kusurlarim icin 2-3 sene gerekiyor.Baska turlu o oz guveni kendimde bulamaz gibiyim :(

- - - Eklendi - - -

He bu arada kizlarin kendi aralarindaki arkadasliklarin cogunu samimi bulmuyorum erkeklerde oldugu gibi.Ne bileyim bir erkek asla kankasina suratina kusrunu oyle abartili sekilde degil,esprili bir sekilde belirtir

bırak fiziği bir yana oda önemli ama çok kötü olmadıkça bir sorun yok güven kendine bu arada erkekler direk suratına söylemiyorsa onlarlada arkadaşlık etme bence mesela benim arkadaşlarım özellikle samimiler ne düşünürlerse suratıma karşı söylerler :D biz açık sözlüyüz aynı şekilde kız arkadaşlarımda öyle (sadece arkadaş olanlar :D)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi

bırak fiziği bir yana oda önemli ama çok kötü olmadıkça bir sorun yok güven kendine bu arada erkekler direk suratına söylemiyorsa onlarlada arkadaşlık etme bence mesela benim arkadaşlarım özellikle samimiler ne düşünürlerse suratıma karşı söylerler :D biz açık sözlüyüz aynı şekilde kız arkadaşlarımda öyle (sadece arkadaş olanlar :D)

Hani umurlarinda bile olmaz olsa bile esprili bir sekilde soylerler diyorum :) Herkes icin gecerli tabiiki.Sivilceler 1-2 sene icerisinde gecer.Ciddi bir problem degil.Bakim yaptigim surece pek olmuyor.Calisip tel taktirmam gerek dislerime.

Turan

Turan

Üye
Allah kolaylik versin ne diyeyim kadin milleti sonucta :-)

nefretsiz

nefretsiz

Üye
üff snane be slk .s.s demiyolarsa kendin ol rahat ol sadece o yeter :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt