Temiz kurulum için internette araştırma yaptım ama uzun iş ben advenced system care kullanıp denetim masasındakileri kaldırsam en son kayıt defterini de temizliyor advenced sonra yenisini kursam temiz kurulum yapmış olur muyum?

bu tür driverler falan kaldırıp yüklemede sıkıntı oluşturabiliyor geçen gün durup dururken net gitti wifileri bulmuyor çıldırdım kaç kere kaldırdım baştan kurdum bi de benim laptopta 2 tane ağ kartı var ikisininde driverlerini kaldırdım kurdum falan filan aygıt yöneticisinde de tanımlı çalışıyor ve güncel gözüküyor ama naptıysam wifi bulmuyor kafam attı format attım düzeldi 
bu tür driverler falan kaldırıp yüklemede sıkıntı oluşturabiliyor geçen gün durup dururken net gitti wifileri bulmuyor çıldırdım kaç kere kaldırdım baştan kurdum bi de benim laptopta 2 tane ağ kartı var ikisininde driverlerini kaldırdım kurdum falan filan aygıt yöneticisinde de tanımlı çalışıyor ve güncel gözüküyor ama naptıysam wifi bulmuyor kafam attı format attım düzeldi
![]()

ya zaten ekran kartı yüklenirken iki yükleme sunuyor bir normal bir de temiz kurulum onu seçersin herşeyi sıfırlayarak kurarTemiz kurulum için internette araştırma yaptım ama uzun iş ben advenced system care kullanıp denetim masasındakileri kaldırsam en son kayıt defterini de temizliyor advenced sonra yenisini kursam temiz kurulum yapmış olur muyum?
ya zaten ekran kartı yüklenirken iki yükleme sunuyor bir normal bir de temiz kurulum onu seçersin herşeyi sıfırlayarak kurar
Sen sitesine girip baksana en temizi 500 serisine gir son neyse indir onu kur.
Slim driversi yukle tum eksik driverlarini tamamla![]()
Üstüne güncelle kaldırman gerekmez