NVIDIA driver nasıl kuruyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
NVIDIA driver nasıl kuruyorsunuz?
Temiz kurulum için internette araştırma yaptım ama uzun iş ben advenced system care kullanıp denetim masasındakileri kaldırsam en son kayıt defterini de temizliyor advenced sonra yenisini kursam temiz kurulum yapmış olur muyum?

Matthe

Matthe

Üye

Burdan indirip kuruyorum şahsen :islik

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Temiz kurulum için internette araştırma yaptım ama uzun iş ben advenced system care kullanıp denetim masasındakileri kaldırsam en son kayıt defterini de temizliyor advenced sonra yenisini kursam temiz kurulum yapmış olur muyum?

Evet Yellowworm arkadaşın söylediği yere ekran kartı sürücü modelini yazdığında çıkıyor :)

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
İyi de siz konu içeriğini okumamınız sanırım :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
program ekle kaldırdan kaldır sonra disklerden sil cleaner yap asc ile temizleme yap system 32 ye gir nvidiaya ait ne varsa sil aramaya nvidia yaz çıkanları sil sonra baştan kur :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: halis kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
:rica: bu tür driverler falan kaldırıp yüklemede sıkıntı oluşturabiliyor geçen gün durup dururken net gitti wifileri bulmuyor çıldırdım kaç kere kaldırdım baştan kurdum bi de benim laptopta 2 tane ağ kartı var ikisininde driverlerini kaldırdım kurdum falan filan aygıt yöneticisinde de tanımlı çalışıyor ve güncel gözüküyor ama naptıysam wifi bulmuyor kafam attı format attım düzeldi :)

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
:rica: bu tür driverler falan kaldırıp yüklemede sıkıntı oluşturabiliyor geçen gün durup dururken net gitti wifileri bulmuyor çıldırdım kaç kere kaldırdım baştan kurdum bi de benim laptopta 2 tane ağ kartı var ikisininde driverlerini kaldırdım kurdum falan filan aygıt yöneticisinde de tanımlı çalışıyor ve güncel gözüküyor ama naptıysam wifi bulmuyor kafam attı format attım düzeldi :)

314.22 sürümünü kurdum son bu advenced ile kaldırayım dedim kaldırdı yeniden başlattı açıldı aygıtı falan tanıyo gördü yükledi falan nvıdıa denetim masası çıkıyo hala şok oldum denetim masasına girdim hala gözüküyo program filesten de kalkmadı dosyalar kayıt defterini temizledim kurdum gitti :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hangi kart var 3.14 eski 3.20 çıktı:)

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
525m var son sürüm sanıyom ben onu son sürüm vermemişler ama 30-40larda gezen fps 90-100lerde geziyo

- - - Eklendi - - -

ya ben böyle birşey görmedim giriyorum 314.22 buluyor, control panelden 320 buluyor, otomatik taratınca 320 buluyor 314 indirttirdi ya kafayı yiycem :vur

kaptan23

kaptan23

Üye
ya zaten ekran kartı yüklenirken iki yükleme sunuyor bir normal bir de temiz kurulum onu seçersin herşeyi sıfırlayarak kurar

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sen sitesine girip baksana en temizi 500 serisine gir son neyse indir onu kur.

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Slim driversi yukle tum eksik driverlarini tamamla :ehe

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten ekran kartı yüklenirken iki yükleme sunuyor bir normal bir de temiz kurulum onu seçersin herşeyi sıfırlayarak kurar

tam temiz olmaz bence insan emin olamıyor
Sen sitesine girip baksana en temizi 500 serisine gir son neyse indir onu kur.

500 serisinie girince 314.22 dedi gittim indirdim ben de sonra otomatik arattırdım sitede 320 dedive control panelde 320 güncelleştirmesi var dedi

Slim driversi yukle tum eksik driverlarini tamamla :ehe

onu bilmiyorum hocam hiç duymadım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Üstüne güncelle kaldırman gerekmez

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rica ederim

• Beğen