Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

acuxx

acuxx

Üye
Hemen internetten hackerlik derslerini almaya başladım. Zaten filimlerden temelim sağlamdı bu yüzden çabucak ögrendim :)

Bahaxi

Bahaxi

Üye
anonymous hacker topluluguna katildim

semihguney

semihguney

Üye
hepsinin maskelerini düşürdüm ve bi de ne göreyim feysbukta kız düşürme peşinde olan ....

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Şerefsizlermiş meğer onlar, onları m16'yla taradım sonra Polat'la gömdük Limni adasının dibine sonra saniyesinde yokoldu, sonra geri döndük. Ve sonra :ehe

Bahaxi

Bahaxi

Üye
bulent ersoy pesimden siritarak kosuyodu :D

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bir baktım arkamızda ayımsı birsey var, ismini sordum Kung fu Panda 2 dedi, bende dedim ki sen neyin kafasındasın be, o da dediki Sprite kafasındayım, ben de ona Maxicep fu uyguladım ve dedim ki, isminden şu 2'yi sil, Oda dediki tamam abi ama niye Polat abi beni dövmedi dedi bende dedim ki saygıdan onu yormadım sulu göz dedim ve bidaha Maxicep fu uygulamamı istemiyorsan Bülent Ersoy'u öldür dedim ve oda tamam abi dedi ve Bülent Ersoy'u öldürdü ve sonra

Bahaxi

Bahaxi

Üye
Bir baktım arkamızda ayımsı birsey var, ismini sordum Kung fu Panda 2 dedi, bende dedim ki sen neyin kafasındasın be, o da dediki Sprite kafasındayım, ben de ona Maxicep fu uyguladım ve dedim ki, isminden şu 2'yi sil, Oda dediki tamam abi ama niye Polat abi beni dövmedi dedi bende dedim ki saygıdan onu yormadım sulu göz dedim ve bidaha Maxicep fi uygulamamı istemiyorsan Bülent Ersoy'u öldür dedim ve oda tamam abi dedi ve Bülent Ersoy'u öldürdü ve sonra

:kop2: maxicep fi ne la :D
uzerine bindim beni at niyetine gezdirdi ve biraz uzakta bisey gordum

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

:kop2: maxicep fi ne la :D
uzerine bindim beni at niyetine gezdirdi ve biraz uzakta bisey gordum

Boşver T9'dan dolayı.

Ve ağladı annemin yemekleri ne güzel diye, sonra sordum senin annen ölmedi mi la? Dedi o da hayır ölmedi mezarda yaşıyor dedi, ben de hadi gidelim annenin yanına, sonrada o dedi ki

Bahaxi

Bahaxi

Üye
ama bi sorun var dedi.o sorunda cisinin olduguymus ve hemen

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ve Polat abinin üzerine işedi, Polat abi de onu 6 kovan mermiyle öldürdü ve gömdük, ama sonra

PixelWolf

Üye
öldüm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
de dirildim

istisna97

istisna97

Üye
Yine oldum

MaxiHan

MaxiHan

Üye
De yine dirildim

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bıkmıştım bu halüsinasyonlardan artık bir mafyaydım ve soğuk kanlı olmalıydım, oldum ve sonra kapı çaldı ve baktım kapı yerinde yok teknik servisi çağırdım düzelttiler :ehe ve sonra

.caner.

.caner.

Üye
Uyandım hepsi rüya imiş.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Diye zannettim ama değilmiş, sonra John ve Billy'nin 3 haftadır kayıp olduğunu farkedip ban yedim, ve onları aradım ve buldum sonra onlarla ve Polat abi ile biz bir çeteydik artık ve

.caner.

.caner.

Üye
Polat abi bir kurşunla vuruldu polat abiyi defnetmeye gidiyorduk, Polat abi ölmüştü :(. Sonra tabuttan sesler gelmeye başladı. Polat abi ölmemiş ti hepimiz unutmustuk onun olumsuz oldugunu.

Üst Alt