Metin2 Reset atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Metin2 Reset atıyor
metin2 oyunu yükledim çalıştır dedim pc reset attı sonra metin2 yi tekar açtım törent yarıya kadar doluyor sonra yanıt vermiyor diyor neden oyuna girmiyor

Eateam

Eateam

Üye
metin2 oyunu yükledim çalıştır dedim pc reset attı sonra metin2 yi tekar açtım törent yarıya kadar doluyor sonra yanıt vermiyor diyor neden oyuna girmiyor
uyumluluk sorunu olabilir tabi windows 7 yada windows 8 kullanıyorsan exe ye sağ tıklayıp uyumluluk kısmından windows xp servis pack3 ü seçerek denersen düzelecektir aynı sorunu yapıyorsa metin2 klasörü içinde PatchUpdater adında exe var onu calıştır ve güncelleştirme yapmasını bekle düzelmezse oyunu sil ve tekrardan indir

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
uyumluluk sorunu olabilir tabi windows 7 yada windows 8 kullanıyorsan exe ye sağ tıklayıp uyumluluk kısmından windows xp servis pack3 ü seçerek denersen düzelecektir aynı sorunu yapıyorsa metin2 klasörü içinde PatchUpdater adında exe var onu calıştır ve güncelleştirme yapmasını bekle düzelmezse oyunu sil ve tekrardan indir

Xp Sp2 Benimki Asla Güncelleyemem hata veriyor pc o zaman

Eateam

Eateam

Üye

Xp Sp2 Benimki Asla Güncelleyemem hata veriyor pc o zaman
o zaman başka pc de güncelle pc ne at oyunu güncel şekilde zaten bildiğime göre çarşamba günleri öğlen vakti güncelleme yapıyorlar aynı şeyi her çarşamba yaparsın

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
eskıden böyle oluyordu ama bu kadarda değil oyuna yınede giriyordu

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Galba Sorunu Çözdüm Gibi Bakalım Olacakmı

- - - Eklendi - - -

evet oyuna gırebildım 7 lwl e kadar kastım sorunu hallettım herkese teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt