Nokia Lumia 520 alıcam yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
s3ten n8 geçmek:hih:

bugattiden indim anadola bindim:islik

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06

06kubilay06

06kubilay06

Üye
türkiyede şuan satılmıyor ön parti gelmiş ama gelir gelemz tükenmiş 10 temmuzda tüm sitelerde olcak daha teelefon çıkalı 11 gün oldu şuanki ifyatı 598 tl ama sonucta her telefon ucuzlar 1-2 ay içinde 550 tl ye sonrada 500 e ineceğini söylüyorlar

vegatablo

vegatablo

Üye
Casper VIA A3216 699 tl harika bir cihaz renk seçenekleride var 16 gb hafıza 8 mp arka kamera 2 mp ön kamera 1gb ram 1.2 ghz 4 çekirdek android jelly bean 4.7 inç ekran devamına burdan bakabilirsin general mobil dahili hafıza 4 gb ama bu tam 4 katı

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
Casper VIA A3216 699 tl harika bir cihaz
700 biraz fazla kardeş

türkiyede şuan satılmıyor ön parti gelmiş ama gelir gelemz tükenmiş 10 temmuzda tüm sitelerde olcak daha teelefon çıkalı 11 gün oldu şuanki ifyatı 598 tl ama sonucta her telefon ucuzlar 1-2 ay içinde 550 tl ye sonrada 500 e ineceğini söylüyorlar

Telefon süper kardeş Bu telefon o fiyata olur mu be ya

vegatablo

vegatablo

Üye
700 fazla ama ainternetten indirimle felan 650 ye bulursun üstüne birde 5800 sat oh cillop anahtar teslimat telefon

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Almani tavsiye etmem

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Casper VIA A3216 699 tl harika bir cihaz renk seçenekleride var 16 gb hafıza 8 mp arka kamera 2 mp ön kamera 1gb ram 1.2 ghz 4 çekirdek android jelly bean 4.7 inç ekran devamına burdan bakabilirsin general mobil dahili hafıza 4 gb ama bu tam 4 katı
kardeşim dediğin doğru cihaz güzel ama general mobile dan tek iyi yanı 16 gb olması yalnız general mobileda sistem birleştirme özelliği var yanı 36 gb lik bi hafızası oluyor bu telefonda hafıza kartı takılıyor ama sistem birleştirmesi göremedim ayrıca gm nin ekranı çok daha iyi ve işletim sistemi 4.2 bu 4.1 ve gm 599 bu 699 tl 100 tl ye 16 gb alıyorsun başka birşey değil

vegatablo

vegatablo

Üye
ayrıca batarya performansıda iyi ama arkadaş daha iyi bilir hangisi hoşuna gittiyse onu alsın

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Konu 520 olduguna gore 520 almani tavsiye etmem haliyle

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim dediğin doğru cihaz güzel ama general mobile dan tek iyi yanı 16 gb olması yalnız general mobileda sistem birleştirme özelliği var yanı 36 gb lik bi hafızası oluyor bu telefonda hafıza kartı takılıyor ama sistem birleştirmesi göremedim ayrıca gm nin ekranı çok daha iyi ve işletim sistemi 4.2 bu 4.1 ve gm 599 bu 699 tl 100 tl ye 16 gb alıyorsun başka birşey değil
[h=1]General Mobile Discovery
Bu telefon gerçekten çok süper İncelemeleri izleyen bayılcammmmm
Piyasaya sürüldü mü bence pahalılaşır çünkü alan çok olur. :naughty:[/h]

- - - Eklendi - - -

Konu 520 olduguna gore 520 almani tavsiye etmem haliyle

Hmm anladım amacım [h=1]General Mobile Discovery :)[/h]

Ramatata

Ramatata

Üye
Tek kelime ile uzak dur derim o kadar para ver flash yok kamerada radyo yok gelecek diyorlar güncelleme ile o paraya git tanıdığın bi telefoncu falan varsa galaxy s2 vs bak

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 ye bakıçaksa casper via alması daha iyi değilmi sence..

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
Tek kelime ile uzak dur derim o kadar para ver flash yok kamerada radyo yok gelecek diyorlar güncelleme ile o paraya git tanıdığın bi telefoncu falan varsa galaxy s2 vs bak

Zaten 520 almaktan vazgeçtim bu devirde Nokia alınmayacağı kararını verdim

- - - Eklendi - - -

[h=1]General Mobile Discovery bu kadar güzelken niye bu kadar ucuz illaki bir eksiği vardır.[/h]

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Zaten 520 almaktan vazgeçtim bu devirde Nokia alınmayacağı kararını verdim

- - - Eklendi - - -

General Mobile Discovery bu kadar güzelken niye bu kadar ucuz illaki bir eksiği vardır.
ucuz felan olduğunu düşünmeyın lan :D aslında ucuz felan değil olamsı gereken o yıllardır ülke olarak kazıklanıyoruz :D yurtdışındaki alışveriş sitelerinde telefon fıyatlarına bakın bıde buraya bakın mesela şöyle diyim ıphone 5 in fabrika çıkışı 99$ ama içindeki yazılımlarla bu artıyor tabi 2000 tl olmuyor yanı adece bızı kazıklıyorlar yoksa teleofnalr sandıgınız kadar yuksek fıyat değil

- - - Eklendi - - -

eklemeyi unutmıyım birde telefon zaten turkıyeye geldı ama stok hemen bıttı :D zaten ön sipariş verirsen 598 tl den hepsiburadadan alırsın fıyatın artma gibi bi durumu olmaz :D

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
ucuz felan olduğunu düşünmeyın lan :D aslında ucuz felan değil olamsı gereken o yıllardır ülke olarak kazıklanıyoruz :D yurtdışındaki alışveriş sitelerinde telefon fıyatlarına bakın bıde buraya bakın mesela şöyle diyim ıphone 5 in fabrika çıkışı 99$ ama içindeki yazılımlarla bu artıyor tabi 2000 tl olmuyor yanı adece bızı kazıklıyorlar yoksa teleofnalr sandıgınız kadar yuksek fıyat değil

- - - Eklendi - - -

eklemeyi unutmıyım birde telefon zaten turkıyeye geldı ama stok hemen bıttı :D zaten ön sipariş verirsen 598 tl den hepsiburadadan alırsın fıyatın artma gibi bi durumu olmaz :D

Yani çok satılan bir telefon

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefon alcaklara sağlam 3 önerim
1-gionee elife e3
2-blu life play
3-general mobile discovery
şaka şaka 3 üde aynı :D :D bu 3 telefonuda blu üretip başka ürkelerde başka isimlerle satılıyor :D

- - - Eklendi - - -

Peki ne zaman gelecek ve nereye gelecek biliyor musun
hepsi burada en iyi yer şuan orası ama araştırırsan ben dün 10 a yakın site bulmuştum önsipariş veren

Üst Alt