Enes
Üye
Eyvallah kardeşim teşekkür ederimmuthis arabahayirli olsun kazasiz belasiz binersin insallah abi
![]()

- - - Eklendi - - -
Amin. TeşekkürlerHayırlı Olsun , Allah Kazasız Belasız Sürmek Nasip Etsin![]()

Eyvallah kardeşim teşekkür ederimmuthis arabahayirli olsun kazasiz belasiz binersin insallah abi
![]()

Amin. TeşekkürlerHayırlı Olsun , Allah Kazasız Belasız Sürmek Nasip Etsin![]()

Sağol Allah razı olsungüzel arabaymış allah kaza bela göstermesin güle güle kullan
Teşekkür ediyorum abi, Allah razı olsunİyi günlerde kullan, arabanla kazasız belasız yolculuklar diliyorum![]()

Abi simdi bunlarin en bosu ne kadar?
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
Amin. Teşekkürler![]()
1.2 TSI Referance donanım 43.000 civarı ama 1.4 olsun diyorsan 1.4 Style olur o da 47.000 falan. Ama 1.4 motor 1.2 motordan iç donanım olarak fazla donanımla geliyor.
Abi simdi bunlarin en bosu ne kadar?
golften çok daha güzel tasarımı var hayırlı uğurlu olsun kardeşim![]()
Sağolasın kardeşim teşekkürler 
1.2 TSI Referance donanım 43.000 civarı ama 1.4 olsun diyorsan 1.4 Style olur o da 47.000 falan. Ama 1.4 motor 1.2 motordan iç donanım olarak fazla donanımla geliyor.
3 donanım seviyesi var
1- Referance
2-Style
3-FR

1.2 az gelmez önemli olan aracın ürettiği Tork.
Fu||'unu almissin abi
43000 ha.iyiymis.ama 1.2 az gelmezmi ya![]()

Anladim ustad
1.2 az gelmez önemli olan aracın ürettiği Tork.
1.2 TSI motoru olan Leonda 175 nm tork varken
1.6 Atmosferik olan yeni kasa Focusta 159 nm tork var. Yani turbolu 1.2 motor > atmosferik 1.6 motor kabaca.
Ayrıca d/d tork aralığı önemli araç max torku ne kadar az devirde veriyorsa o kadar iyi
1.2 Tsi motor 1.400 devirde max torku verirken
1.6 Atmosferik 4.000 devirde veriyor![]()

Bu arabada 1.4 TSI motor var ve 250 nm tork üretiyor. Max torku 1.500 devirde veriyor. arabanın 0-100 ü 8.2 saniye falan.
Anladim ustad
- - - Eklendi - - -
Seninki kac tork abi?bi de seninkinin motor bilgileri?
Amin. Teşekkür ederim.hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin![]()

Baya iyi abi ya.ucuyodur senin aslan
Bu arabada 1.4 TSI motor var ve 250 nm tork üretiyor. Max torku 1.500 devirde veriyor. arabanın 0-100 ü 8.2 saniye falan.
gule gule kullan
Sağolasın kardeşimHayırlı olsun abim Allah nazarlardan saklasın verde bir tur atak![]()
Yavaş sür de camdan bir iki
yapalım 
TeşekkürlerHayırlı olsun...
Değil miymişfena değilmiş. hayırlı olsun![]()
Teşekkürler.