.ayrica oyunlarin cogunu 620de oynayamazsin 512mb ramden dolayi.oynayamazsin dedigim indirenezsin yanlis anlasilmasin.bu ikisi arasindan s3mini al.wp cok fazla kapali sistem.ama ben sana general mobile discovery e bak derim
bu yuzden güncellemeden umudunu kesWp cihazlar hack'lenmeden wp'ye bulasma derim.ha marketi kazik fiyatla dolu olsun ben alirim diyorsan bisey diyemem ama oyle diyecegini sanmiyorum.ayrica oyunlarin cogunu 620de oynayamazsin 512mb ramden dolayi.oynayamazsin dedigim indirenezsin yanlis anlasilmasin.bu ikisi arasindan s3mini al.wp cok fazla kapali sistem.ama ben sana general mobile discovery e bak derim

hem oyun hem uygulama hem performans açısından kastettim.tek bi soru sorayım lumianın android kadar geleceği var mı ?
- - - Eklendi - - -
hem oyun hem uygulama hem performans açısından kastettim.tek bi soru sorayım lumianın android kadar geleceği var mı ?

Lumia 620 wp8.1 hatta wp9 bile alabilir. Aynı kernel üzerine yazıldığı için. Ve wp'nin geleceği parlak. Hack ve kişiselleştirme gelirse tadından yenmez.
performans olarak beklentimin üzerinde çıktı. Çok stabil ve kasma donma yok.![]()
Orasi oylede discovery??
daha androidde 512 mb ram ile çalışan oyunları oynatmıyor optimize ile bile uğraşmıyorlar 620 pekde parlak değil belki windows phone ama 512 mb ramli cihazlar değil
Lumia 620 wp8.1 hatta wp9 bile alabilir. Aynı kernel üzerine yazıldığı için. Ve wp'nin geleceği parlak. Hack ve kişiselleştirme gelirse tadından yenmez.
performans olarak beklentimin üzerinde çıktı. Çok stabil ve kasma donma yok.![]()