nokia lumia 620 mi s3 mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 620 mi s3 mini mi
arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi 2 telefon arasaında kararsız kaldım android olması samsungu cazip kılıyor.lumia da oyun ve uygulama cok mu android kadar ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım kullanım amacınız nedir? Ona göre hareket edelim..

HAM ZA

HAM ZA

Üye
amacın oyun oynamak filansa wp8 de oyun çeşitliliği çok az(s3mini) ama face,whatsapp gibi sosyal takılcaksan bataryada uzun ömürlü olsun istiyorsan(lumia 620)

ANIL

ANIL

Admin
Malesef oyun ve uygulama Android ile aynı seviyede değil. S3 Mini almanı tavsiye ederim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kim diyor uygulama oyun az diye ? Gayet eğlenceli oyunlar var. Şu anda 30 tane oyun yüklü telefonda. Uygulama mı dediniz? İşime yarayacak programlar yüklü telefonda. Hatta sosyal ağ entegrasyonu uygulama yüklemesi yapmayacak kadar başarılı. Merak edene söyleyeyim 30 a yakında uygulama yüklemişim.

Burada kişinin kullanım amacı önemli. O yüzden her zaman kullanım amacınız nedir diye soruyorum. Hemen o kötü işe yaramaz diye kötüleme yapmıyorum. Biraz tarafsız olun yani...

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
hem oyun hem uygulama hem performans açısından kastettim.tek bi soru sorayım lumianın android kadar geleceği var mı ?

- - - Eklendi - - -

hem oyun hem uygulama hem performans açısından kastettim.tek bi soru sorayım lumianın android kadar geleceği var mı ?

EmreReiz

EmreReiz

Üye
al kardeş burda herşey açıkça yazıyor:

ve benim fikrimi sorarsan s3 mini

Kerim.

Kerim.

Üye
Wp cihazlar hack'lenmeden wp'ye bulasma derim.ha marketi kazik fiyatla dolu olsun ben alirim diyorsan bisey diyemem ama oyle diyecegini sanmiyorum:D.ayrica oyunlarin cogunu 620de oynayamazsin 512mb ramden dolayi.oynayamazsin dedigim indirenezsin yanlis anlasilmasin.bu ikisi arasindan s3mini al.wp cok fazla kapali sistem.ama ben sana general mobile discovery e bak derim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
her ikisi de güncelleme almayacaktir.512Mb ramli lumialara WP8.1 gelmez.Samsung S4 mini'yi cikardi s3miniye daha güncelleme vermez:oke: bu yuzden güncellemeden umudunu kes

- - - Eklendi - - -

Wp cihazlar hack'lenmeden wp'ye bulasma derim.ha marketi kazik fiyatla dolu olsun ben alirim diyorsan bisey diyemem ama oyle diyecegini sanmiyorum:D.ayrica oyunlarin cogunu 620de oynayamazsin 512mb ramden dolayi.oynayamazsin dedigim indirenezsin yanlis anlasilmasin.bu ikisi arasindan s3mini al.wp cok fazla kapali sistem.ama ben sana general mobile discovery e bak derim

evet discovery hepsinden iyi:good:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Microsoft CEO'su konuştu. Biz kalkalım hiç konuşmayalım..

enterneoll

enterneoll

Üye
uygulama ve oyun istiyorsan her türlü s3 mini lumiadaki oyun ve uygulama çok az ve 512 mb ramli lumialarda oyunların birçoğunda optimizasyon sorunu var

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

- - - Eklendi - - -

Lumia 620 wp8.1 hatta wp9 bile alabilir. Aynı kernel üzerine yazıldığı için. Ve wp'nin geleceği parlak. Hack ve kişiselleştirme gelirse tadından yenmez.

performans olarak beklentimin üzerinde çıktı. Çok stabil ve kasma donma yok. :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

Lumia 620 wp8.1 hatta wp9 bile alabilir. Aynı kernel üzerine yazıldığı için. Ve wp'nin geleceği parlak. Hack ve kişiselleştirme gelirse tadından yenmez.

Orasi oylede discovery??

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Orasi oylede discovery??

Gm güncelleme konusunda biraz sabıkalı. Donanım eyvallah ama yazılım güncelleme sorun olur gibime geliyor. O Donanıma 5.0 bile gider. Bekleyelim ve görelim. (F/p cihazı olduğu kesin ona lafım yok)

ANIL

ANIL

Admin
Android güncellemesi o kadar önemli değil bence. Üreticinin kendi vereceği güncellemeler daha önemlidir.

enterneoll

enterneoll

Üye

daha androidde 512 mb ram ile çalışan oyunları oynatmıyor optimize ile bile uğraşmıyorlar 620 pekde parlak değil belki windows phone ama 512 mb ramli cihazlar değil

EmReRoĞlU

Üye
s3 mini

Takipçi Satın Al

Üst Alt