Sahildeki wireless'a saldiri :D

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Sahildeki wireless'a saldiri :D
Bir pazartesi sabahi sahildeki kafede herkes internete girmeye calisiyordu, herkes bir seyler indirmeye calisiyordu, ama ellerine gecen en buyuk hiz 50-60 kbps arasinda oluyordu. Bende bu ise bir cozum bulmayi umit ederek kafeye gittim bu gun ve herkesi internetten attim, benden baska kimse giremiyordu. Evet sonunda amacima ulasmistim, 560 kbps lere kadar ulasmistim, internete bir tek ben girebiliyordum, herkes bagirisiyor cocuklar agliyordu. Kimileri "abi nete giremiyorum!!!!" diye bagiriyordu, kimileri "ne bicim yer burasi isim yarida kaldi!!!" diye bagirisiyordu. Ve ben gizliden etrafi inceliyordum ve caktirmadan indirmemin tamamlanmasini bekliyordum, sonunda indirmem bitmisti ve ben caktirmadan olay yerinden uzaklasmistim. (olaylar bu gun oldu :ehe )
Ekran goruntuleri :zuhaha:

:zuhaha: :kop2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Helal olsun ama hız düşükmüş yav ben evde 820 kb/s torrent, 920kb/s idm ile indiriyorum :)

Sahilde o kadarı bile iyi gerçi :good:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Sahilde anca bu kadar :D aksam daha cok eglenecem daha farkli seyler yapicam gidersem yine, olmadi yarin giderim videoya cekicem baya eglenceli seyler yapicam :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
nasil attin

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Wireless'a dos atiyorsun ozel bir script ile. Ama androidli ve rootlu bir telefonun varsa wifi kill ile de ayni seyi yapabilirsin

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Maxicep farkiyla ahaha :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:

Legendary.

Legendary.

Üye
Yaptığın etik bi şey değil :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum ama eglenceli :zuhaha:

Mert

Mert

Üye
Demek sendin o. Bulacam seni

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha: :ehe

hikmet366

hikmet366

Üye
haha :)

Metin137

Metin137

Üye
iyiymiş

- - - Eklendi - - -

iyiymiş :kop:

Ramatata

Ramatata

Üye
O değil cafe sahibi ne küfürler yemiştir :):):)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Nasıl bir işmiş ki internetle bitsin ve yarım kalsın,toplatı yapıyormuş dayı heralde cafe in bizinis
Birde 2. Resimde ki ne yada ney,o ne beh,nasıl birşey yok cümle bulamadım ama bir şezlong nasıl tabureye dönmüş anlamadım

Uhops

Uhops

Üye
sen 560kbps yazmışsın fotoda 541kB/s var :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bir işmiş ki internetle bitsin ve yarım kalsın,toplatı yapıyormuş dayı heralde cafe in bizinis
Birde 2. Resimde ki ne yada ney,o ne beh,nasıl birşey yok cümle bulamadım ama bir şezlong nasıl tabureye dönmüş anlamadım

Hahaha :zuhaha: