S60v5 öldü mü???

Sponsorlu Bağlantılar

exeli258

exeli258

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 öldü mü???
Slm Arkadaşlar Öncelikle herkese selamlar

size de fark etmiş olmalısınızdır ki s60v5 forumda (oyunlar ve temalar)dahil bütün bölümlerde hic yeni paylasım yok zaten nokia oldurdu bizi en azından maxicep sayesinde telefon telefon gibiydi bence forum eskisi gibi olsun :D
sizlerinde fikirlerini almaktan cok memnun olurum...

yoyofurkan

Üye
eskisi gibi olmaz artík 600 tl ye 4 çekirdek android ler çıkmíşken kim daha v5 e bakar

hikmet366

hikmet366

Üye
:ehe Symbian Telefon üretimi bu yaz bitiyor ben bu aklım olsa asla s60v5 almam veya s^3 anna veya s60 veya s^3 hiçbirini almam

Matthe

Matthe

Üye
S60v5'i bırak S^3 bile öldü :) Ama symbian aşkı bi başka ya, ben Nokia 701 almayı düşünüyorum :ehe Olmadı Galaxy S3 mini alıcam artık somuru:

by-pegasus

Üye
ne yazıkki ben symbian arıyodum şimdi wp8 alacam

furkanlevent

furkanlevent

Üye
Ben 5800 kullanıyordum hayırlısıyla s3 mini alacağım. Bence de bitti artık 5800. Nokia kendisi bitirdi.

eceaydin

Üye
piyasada halen kamerasız telefonlar alıcı bulurken veya cin malı denen telefonlar alıcısı varken s60v5 değil s60v2 bile satılır.
Davulun sesi uzaktan hos gelir. Misali coğunun bundan haberi yoktur. Alınca bir sure sonra anlarlar ama is isten gecer. İlk cep telefonlar turkiyeye geldiğinde alıcılar az kazıklanmadılar mı. Daha sonra eskileri hurda fiyatına alıp yakın doğuya yeniymis gibi onlarıda bizim gibi yolmadılar mı. Kısaca alıcısı olan hicbirsey bitmez. Arz talep meselesi...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
symbian bitti devir android devri arkadaş bile s3 almış içim gitti be bende istiyorum

exeli258

exeli258

Üye
    Konu Sahibi
lost68

lost68

Üye
anndroid de biter kafanızı yormayın :)

EmReRoĞlU

Üye
Walla öldü geberdi ama ben yeni telefon alaıyorum ya la

eceaydin

Üye
bu telefonları nediye olduruyorsunuz. İsinizi gormuyormu nete girmekse giriyor. Mesaj yazıyon. Oyun oynuyon 1 adım geri kalmısın cokmu. 5 yıla kalmaz android icinde oldu yazarsınız. Biraz elinizdekinin kıymetini bilin.

exeli258

exeli258

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonları nediye olduruyorsunuz. İsinizi gormuyormu nete girmekse giriyor. Mesaj yazıyon. Oyun oynuyon 1 adım geri kalmısın cokmu. 5 yıla kalmaz android icinde oldu yazarsınız. Biraz elinizdekinin kıymetini bilin.
haklısın ama yapcak bisi yok

eceaydin

Üye
olabilir değil tam olarak oldu.bende farkındayım. N97 ozellikli android teller ne kadar oderdin. 32 gb hafıza
2 kamerası olan ve 1 Kamerası 5 mp olsa
3g ozelliği
hecklendiğinde istediğin uygulamayı oyunu sabit 2-3 siteye bağımlı olmadan ozgurce engelsiz sınırsız yukleme ozelliği ve aklıma gelmeyen diğerleri

eceaydin

Üye
ben 150 :tl: verdim. Öldüğünün kanıtı ama işimi görüyor. Varsın güncelleme olmasın. Kasmadığı sürece beni gerisi ilgilendirmez.

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Ewet Nokıada Kendini öLdürdü Symbian geLiştriLebLirdi ama Ynede Wazgeçemiyor inSan ..5800.. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt