Drakerider v1.0.0 (Şiddetle Tavsiye)

Sponsorlu Bağlantılar

Lohengram

Lohengram

Üye
Büyük ihtimal GPU desteklemedi bu sorunu CHAİNFİRE 3D ile aşabilirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
  • Beğen
anilari35

anilari35

Üye
ellerine sağlık D

• Beğen
sadakat_

sadakat_

Üye
ustam paylaşım için teşekkürler ama bence oyun çok zevksiz bir hale geliyor 10 dakika sonrasında

• Beğen
saiki

saiki

Üye
kardeşim nexus 7 de gerekmez chainfire, sebebi mali cihazlar içinmiş sd dosyaları tegra veta andreno için açılmaz boşa indirmeyin.

• Beğen
doncarlonefun

doncarlonefun

Üye
Telefonumda obb klasörünü bulamıyorum yüklediğim hiçbir oyunun sadece şimdiye kadar disney infinity klasörü var sadece obb klasöründe niçin diğer oyunların obb klasöründe yok :( bu yüzden full yapamıyorum oyunu

4.4.2 telefonumun sürümü

halfglaze

halfglaze

Üye
Akşam eve gider gitmez indiricem :tşk:

SlimmShadyyTR

SlimmShadyyTR

Üye
sagol

halfglaze

halfglaze

Üye
Telefonumda obb klasörünü bulamıyorum yüklediğim hiçbir oyunun sadece şimdiye kadar disney infinity klasörü var sadece obb klasöründe niçin diğer oyunların obb klasöründe yok :( bu yüzden fu ll yapamıyorum oyunu

4.4.2 telefonumun sürümü

Es dosya yöneticisi kullan. Ayarlardan gizli dosyaları görünür yap "android" klasorunun içinde obb vardır. Ben de 4.4.2 kullaniyorum bu sekilde ulasiyorum klasöre bi dene.

NEXUS

NEXUS

Üye
:tşk:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Telefonumda obb klasörünü bulamıyorum yüklediğim hiçbir oyunun sadece şimdiye kadar disney infinity klasörü var sadece obb klasöründe niçin diğer oyunların obb klasöründe yok :( bu yüzden fu ll yapamıyorum oyunu

4.4.2 telefonumun sürümü

Muhtemelen obb'li bir oyun yüklememişsindir.. Sd kartın Android klasöründe yoksa kendin oluşturup atabilirsin. Bu arada konu Haziran 2013'de açılmış yav :zong:

Üst Alt