Dark Avanger 1.0.8 offline Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Dark Avanger 1.0.8 offline Sürüm
Dark Avanger 1.0.8 offline Sürüme ihtiyacım var arkadaşlar her yerde internet olmadığı için oyuna girmede sıkıntı yaşıyorum yardım edin

• Beğen
Tepkiler: Buğra

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler bende 1.0.5ide var ama yeni sürümü lazım çünkü oyuna okçu bi karakter dahil oldu ve eski sürümlerde mevcut olmadığından oynayamıyoruz ama genede ilgin için :tşk:

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
teşekürler bende 1.0.5ide var ama yeni sürümü lazım çünkü oyuna okçu bi karakter dahil oldu ve eski sürümlerde mevcut olmadığından oynayamıyoruz ama genede ilgin için :tşk:
şu apk denermisiniz 1.0.8 :
birde şu apk 1.0.6:

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

şu apk denermisiniz 1.0.8 :
birde şu apk 1.0.6:
şu anda indiriyorum çalışırsa yarın yola çıkacam ıspartaya yolda sana dua edecem :D

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

her ikisinide sırayla deneyin sürümlerini yazdım hangisi offline çalışıyorsa bildirin bana
en geç 10 dk içinde bildiririm

- - - Eklendi - - -

dark avanger 1.0.6 modu offline net bağlantısı olmadan açılabiliyo ama ranger yani okçu karakteri mevcut değil
dark avanger 1.0.8 modu ise online yani net bağlantısı olmadan oyun açılamıyor yeni sürüm geldiğinde kullanıcılar sıkıntı yaşar marketten güncelleme yapamazlar oyun hakkında bilgileri yoksa karakterleri silinebilir oyuna girerken internetiniz yoksa şşöyle bi hata alıyosunuz
bu oyun için baya uğraştım telefonum rootlu olsaydı forumda biçok kişiye yardım ederdim fakat rootlu değil en iyi paylaşımlar yapan biri olan sizden yardım istiyoruz :good:

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
en geç 10 dk içinde bildiririm

- - - Eklendi - - -

dark avanger 1.0.6 modu offline net bağlantısı olmadan açılabiliyo ama ranger yani okçu karakteri mevcut değil
dark avanger 1.0.8 modu ise online yani net bağlantısı olmadan oyun açılamıyor yeni sürüm geldiğinde kullanıcılar sıkıntı yaşar marketten güncelleme yapamazlar oyun hakkında bilgileri yoksa karakterleri silinebilir oyuna girerken internetiniz yoksa şşöyle bi hata alıyosunuz
bu oyun için baya uğraştım telefonum rootlu olsaydı forumda biçok kişiye yardım ederdim fakat rootlu değil en iyi paylaşımlar yapan biri olan sizden yardım istiyoruz :good:

malesef şuan için araştırdım fakat 1.0.6 sürümünde yüksek bir sürümün offline apk dosyası yok :)

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
saolun zaten takibinizdeyim bu günkü hileli apk dosyası bi an için beni sevindirdi ama sonu gene hüsran oldu :D

Üst Alt