Maxicepte Kaç Kız Üye Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Küstü trip attı diye mi kız olduğuna inandın yani :D Kardeşim kızlar kedi gibidir çok seversin tırmalar az seversin nankörlük yapar kaçar ortasını tutturunca dizinin dibinde konaklar :ok2:
Yok be abi onun dışındaki davranışları falan kızdı bence. :D

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

PixelWolf

Üye
Bence gizliden erkek gibi üye olanlar da vardır. :ehe

x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı, iyavuzoz, yaren_dede ve 1 kişi daha
Türe

Türe

Üye
Ne hikmetse İsmi de Alev man20'nin :hmmm :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Teknoloji sitelerinden artık çekiliyorlar. Birde bilgisayar başında çok oturmaktan göbek yaptılar heralde. Bu aralar sporlarlarla ilgili sitelere bakıyorum,araştırıyorum ama ya yorumları okurken yada konu açanlara baktığımda bir çoğu bayan hatta arkadaşlık siteleri orayamı taşınmış dedim. Genelinin ilgi alanı olan yerlerde fazlasıyla denk geliyorsunuz oralarda artık normal geliyor bana bile birşey yazsam bayan birisi cevap veriyor. Burayada gelince diyorum ki karşı cins terk etmiş burayı. Arada yolları düşerse uğrarlar burada ama yarın birgün burdan olan bir bayan orada karşıma çıkarsa hiç şaşırmam artık

enterneoll

enterneoll

Üye
abi kızlar anlamak istemiyor bu işlerden sonra getiriyor telefonu sana veriyolar şunu yap bunu yap diye sende yapıyorsun zaten bu forumda olanlar telefonla uğraşmayı sever :D sonra yanlışlıkla mesajlarını filen görüyosun istemeden cidden bunu çok yaşadım :D

okumadığım mesaj kalmadı tüm fotoları mesajları senin elinde oluyo şifre koydum diye kendilerini güvende sanıyorlar :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Telefon açıp kapatmak ve mesaj yazmak tabi birde aramak onun haricinde öyle birisine sıkıysa x uygulamasını yükle de,yada deme git kendini bayırdan aşağı at daha iyi. O dereceye geliyorsun. Taş düşürüyor insan yarım saate ona anlatana kadar. Bide o yetmeyip neredeyse bölüm bölüm değilde cümleyi bile kelime olarak anlatmanız lazım oluyor

Türe

Türe

Üye
abi kızlar anlamak istemiyor bu işlerden sonra getiriyor telefonu sana veriyolar şunu yap bunu yap diye sende yapıyorsun zaten bu forumda olanlar telefonla uğraşmayı sever :D sonra yanlışlıkla mesajlarını filen görüyosun istemeden cidden bunu çok yaşadım :D

okumadığım mesaj kalmadı tüm fotoları mesajları senin elinde oluyo şifre koydum diye kendilerini güvende sanıyorlar :D

Kötü emellere hayır :nono: :naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
man20 bana avatarindan dolayi bayan gibi gelmiyor. :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Ayrıca nickinde subliminal mesaj var :hmmm

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Şu konuya yanlışlıkla bir kız yönünü şaşırıp bile gelse bu konudaki bütün üyeler elinden gelen bütün yardımı yapar hatta buradan yardım edemiyorum,msn varmı tarzında özel mesaja geçilir yani oldu olmadı değil,ben bile yaptım neden yalan söyleyeyim ki

x-scarface

x-scarface

Üye
Şu konuya yanlışlıkla bir kız yönünü şaşırıp bile gelse bu konudaki bütün üyeler elinden gelen bütün yardımı yapar hatta buradan yardım edemiyorum,msn varmı tarzında özel mesaja geçilir yani oldu olmadı değil,ben bile yaptım neden yalan söyleyeyim ki

Katılmıyorum bu söylediklerinize.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
sözlerinize dikkat ediniz

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Özgür görüşünüz ve özgür iradenizdir efendim ama bunu ben değil bayanların açtığı konulara ne yorumlar ne yardımlar havada uçuştuğunu gördüğüm için böyle bir özet çıkardım siz farklı bir yorum çıkarıyorsunuzdur saygı duyarım,zaten herkes aynı olsaydı ben siz olmazdım sizde ben olmazdınız

-efşan

-efşan

Üye
Kendi görüşünü katı yargılar ile belirtemezsiniz efendim! Ne demek oluyor " bu konudaki bütün üyeler " ?
Kurgularınıza dikkat ediniz lütfen.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve -Akıncı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt