papakudioflu
Emekli Yönetici
Speedtest.net'e güzel alternatif. Denedim, başarılı ama çok yavaş. Speedtest ile üç kere yapmıştım testi bu kadar sürede.
Bence gerek yok çünkü her sunucunun ayrı hızları var nereden çektiği belli değil. Daha çok global birşey olsa herkes aynı portal üzerinden test etse cihazını ve operatörünü daha sağlıklı olacaktır. Örnek: speedtest.net

Abi bir şey rica etsem yha şu konulara mobil linkde koysanız nolur
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ben hız karşılaşıranlardanım
önemli olan hız karşılaştırmak değil ki. Aldığın hizmetin kalitesini ölçmek![]()
ama dediğim gibi herkesin kullandığı ortak bir platform daha sağlıklı sonuçlar verir.
Ben hız karşılaşıranlardanımama dediğim gibi herkesin kullandığı ortak bir platform daha sağlıklı sonuçlar verir.
evet sadece buradan yazıyor üstüne tıklanmıyorAbi bir şey rica etsem yha şu konulara mobil linkde koysanız nolur
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
link görünmüyor mu![]()
Senin bakış açına göre tabii ki haklısın abi ama benim demek istediğimi de anlamışsındır umarım. Hizmet kalitesini speedtest.net uygulamasıyla da test edebilirsin ama diyelim ki bir arkadaşımızın android telefonu var bizde de wp. Operatörler farklı. Bulunduğunuz noktadaki en sağlıklı hizmet kalitesini aynı uygulamalarla anlarsın.
şöyle duşun; bir internet paketi satın alıcaksın,fakat bu uygulamayla bulunduğun yerlerde test ettin,paket hızın 25mbps olmasına ve ona göre ücret ödemene rağmen hızın 10mbps'i geçmiyorsa o kadar para vermeye gerek olmadığını bir alt tarifeye geçmenin sana hız anlamında pek bişey kaybettirmeyecegini anlayabilirsin
o 12 mbit hocam byte bit'in 8 katı öyle bir fark olması normalEyvallah çok iyiymiş ama benim download hızı 12mb gösteriyor, halbuki 1mb görmedim daha![]()