ben istambuldaydım kocaelı memleketim benim
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben istambuldaydım kocaelı memleketim benim Genişletmek için tıkla ... hım bende doğma büyüme samsun
anil41kocaeli' Alıntı: ben istambuldaydım kocaelı memleketim benim Genişletmek için tıkla ... hım bende doğma büyüme samsun
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ama insanın evi gıbısı yok Genişletmek için tıkla ... aynen ee bu sabah ask meş işleri noldu
anil41kocaeli' Alıntı: ama insanın evi gıbısı yok Genişletmek için tıkla ... aynen ee bu sabah ask meş işleri noldu
hikmet366 Üye Kabız Civciv' Alıntı: Kimse de yok. Sıktı artik burasi... Genişletmek için tıkla ... ben anıl eğer sende gitmessen 3 müz varız - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bu sabah bulusamadım ya Genişletmek için tıkla ... niye o zaman ne yaptın - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bu sabah bulusamadım ya Genişletmek için tıkla ... niye o zaman ne yaptın
Kabız Civciv' Alıntı: Kimse de yok. Sıktı artik burasi... Genişletmek için tıkla ... ben anıl eğer sende gitmessen 3 müz varız - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bu sabah bulusamadım ya Genişletmek için tıkla ... niye o zaman ne yaptın - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bu sabah bulusamadım ya Genişletmek için tıkla ... niye o zaman ne yaptın
Anil-D Üye otobuse bindim 7 bucukta bu gidısle bulusamıçaz zaten o istambulda ben memlekette ayrı kalacaz
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: iyi geceler cidden burası sarmıyo ben de geldiğim gibi yine gidiyorum Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: otobuse bindim 7 bucukta bu gidısle bulusamıçaz zaten o istambulda ben memlekette ayrı kalacaz Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: otobuse bindim 7 bucukta bu gidısle bulusamıçaz zaten o istambulda ben memlekette ayrı kalacaz Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
achambo' Alıntı: iyi geceler cidden burası sarmıyo ben de geldiğim gibi yine gidiyorum Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: otobuse bindim 7 bucukta bu gidısle bulusamıçaz zaten o istambulda ben memlekette ayrı kalacaz Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: otobuse bindim 7 bucukta bu gidısle bulusamıçaz zaten o istambulda ben memlekette ayrı kalacaz Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
hikmet366 Üye haydaravısyon' Alıntı: merhaba arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... o seni burda görmek ne şeref kalıcımisin gıdicimi - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ne gecmısı o ıstedı bunu - - - Eklendi - - - anacımın yemeklerini özlemıstim zaten Genişletmek için tıkla ... 1 gündemi askerde ne yapcan
haydaravısyon' Alıntı: merhaba arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... o seni burda görmek ne şeref kalıcımisin gıdicimi - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ne gecmısı o ıstedı bunu - - - Eklendi - - - anacımın yemeklerini özlemıstim zaten Genişletmek için tıkla ... 1 gündemi askerde ne yapcan
haydaravısyon Üye hikmet366' Alıntı: o seni burda görmek ne şeref kalıcımisin gıdicimi Genişletmek için tıkla ... çok yorgunum
hikmet366' Alıntı: o seni burda görmek ne şeref kalıcımisin gıdicimi Genişletmek için tıkla ... çok yorgunum
hikmet366 Üye Nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler devriye zamanı Genişletmek için tıkla ... ıyi geceler hoşgeldin abi kolay GELSIN
Nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler devriye zamanı Genişletmek için tıkla ... ıyi geceler hoşgeldin abi kolay GELSIN
-efşan Üye Nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler devriye zamanı Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Şef'im.
Nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler devriye zamanı Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Şef'im.
hikmet366 Üye haydaravısyon' Alıntı: çok yorgunum Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin o zaman