UcBrowser_v.9.0.0_290_S ^ 3_pf 51_en-us_release

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
UcBrowser_v.9.0.0_290_S ^ 3_pf 51_en-us_release

AÇIKLAMA: Google tr

Sanal Klavye
Geliştirilmiş performans klavye artık site adresleri tanıtımı, hem de arama İngilizce bölümü için yeni dilleri mevcuttur.
popüler aramalar gösteriliyor
En popüler istekleri arka arkaya parmaklarınızın ucunda her zaman arama, uygun kategorize.
Geliştirilmiş otomatik tamamlama
oranı önceki deneyime dayalı URL ve arama sorgularının otomatik tamamlama geliştirilmiş.
Ayarlarım navigasyon
seçeneğini kullanarak daha rahat Benim navigatsiyustalo için bağlantılar ekleme "yapıştır."
arayüzü geliştirilmesi
artık arayüz tasarımı vardır akıllı kullanılana daha benzer.
Hata düzeltmeleri
İlerleme enjeksiyon şimdi görünür, ve şimdi OVI edinilebilir indir uygulamalar olduğunu.

hurol1

Üye
:tşk: abi

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
metyuu

metyuu

Üye
teşekkürler dostum. tam öbür 9 versiyonu çeviriyordum bu çıktı şimdi :) bu resmi sürüm galiba

• Beğen
metyuu

metyuu

Üye
içinde başka dillerde var bir deneyim bakayım. karıştırayım uygulamanın içini :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
metyuu

metyuu

Üye
sağol dostum. :)

- - - Eklendi - - -

eski orjinal sürümün üstüne kuruldu. sanırım 9 versiyonun orjinal deneme sürümü, uygulamanın açılışı hızlanmış gibi

• Beğen

MaxipmaN

Üye
bu en iyisi ama kaydırırken niye kasar anlamış değilim dokumatık kazık gibi geliyo bi de maxicebe girmiyo

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bu en iyisi ama kaydırırken niye kasar anlamış değilim dokumatık kazık gibi geliyo bi de maxicebe girmiyo

bende o bahsettiğin sorunlardan niye yok :hmmm birde ayarlardan mobil seçersen dokunmatik yağ gibi oluyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt