şimdi ben de açtım :kop: peki Offline Mode Timer - v.1.4.0 bunu yok onu ellemedim :)
yaren_dede Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: şimdi ben de açtım peki Offline Mode Timer - v.1.4.0 bunu Genişletmek için tıkla ... yok onu ellemedim
asigsasi' Alıntı: şimdi ben de açtım peki Offline Mode Timer - v.1.4.0 bunu Genişletmek için tıkla ... yok onu ellemedim
CouTFeeL Üye olmuyo orayı seçmeye kadar gelemiyorum sise tıklıyorum yükle diyorum temel paketi yükleyin diyo
yaren_dede Üye Konu Sahibi CouTFeeL' Alıntı: olmuyo orayı seçmeye kadar gelemiyorum sise tıklıyorum yükle diyorum temel paketi yükleyin diyo Genişletmek için tıkla ... öncelikle ekteki saati yükle Sonra konudakini yükle Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
CouTFeeL' Alıntı: olmuyo orayı seçmeye kadar gelemiyorum sise tıklıyorum yükle diyorum temel paketi yükleyin diyo Genişletmek için tıkla ... öncelikle ekteki saati yükle Sonra konudakini yükle
CouTFeeL Üye yaren_dede' Alıntı: öncelikle ekteki saati yükle Sonra konudakini yükle Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi deniyorum hemen
yaren_dede' Alıntı: öncelikle ekteki saati yükle Sonra konudakini yükle Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi deniyorum hemen
CouTFeeL Üye abi yükledim ekrana koydum bazı rakamlar gözükmüyor 3 nokta oluyor yazı tipinden dolayımı ?
yaren_dede Üye Konu Sahibi CouTFeeL' Alıntı: abi yükledim ekrana koydum bazı rakamlar gözükmüyor 3 nokta oluyor yazı tipinden dolayımı ? Genişletmek için tıkla ... fontla alakalı uygun bir font seçmelisin
CouTFeeL' Alıntı: abi yükledim ekrana koydum bazı rakamlar gözükmüyor 3 nokta oluyor yazı tipinden dolayımı ? Genişletmek için tıkla ... fontla alakalı uygun bir font seçmelisin
CouTFeeL Üye yaren_dede' Alıntı: fontla alakalı uygun bir font seçmelisin Genişletmek için tıkla ... tamam abi ayarliyim şunuda ne zaamndır ev ekranı paylaşmıyorum
yaren_dede' Alıntı: fontla alakalı uygun bir font seçmelisin Genişletmek için tıkla ... tamam abi ayarliyim şunuda ne zaamndır ev ekranı paylaşmıyorum
yaren_dede Üye Konu Sahibi CouTFeeL' Alıntı: tamam abi ayarliyim şunuda ne zaamndır ev ekranı paylaşmıyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım bekliyoruz
CouTFeeL' Alıntı: tamam abi ayarliyim şunuda ne zaamndır ev ekranı paylaşmıyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım bekliyoruz