bendede var 820 ama hic guzel deyil enisteme geri verecem Neyini beğenmedin ?
OttomaN TigeR Üye anil41kocaeli' Alıntı: bendede var 820 ama hic guzel deyil enisteme geri verecem Genişletmek için tıkla ... Neyini beğenmedin ?
anil41kocaeli' Alıntı: bendede var 820 ama hic guzel deyil enisteme geri verecem Genişletmek için tıkla ... Neyini beğenmedin ?
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: senin kullanımına göre en az Bi sekiz saati var derim Genişletmek için tıkla ... O zaman yeterde artar valla Ama şu gelişmeler güncellemeler bi hızlanırsa fena olacak abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: senin kullanımına göre en az Bi sekiz saati var derim Genişletmek için tıkla ... O zaman yeterde artar valla Ama şu gelişmeler güncellemeler bi hızlanırsa fena olacak abi.
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: antalyali sen ayrisin Genişletmek için tıkla ... Ben antalyalı değilim
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: arkadası bos gelsana ayarliyim Genişletmek için tıkla ... napcan ınternet sevgilısımi yapcam gerek yok hem benım rahatım yerınde bu zamana kadar olmadı olmasında
anil41kocaeli' Alıntı: arkadası bos gelsana ayarliyim Genişletmek için tıkla ... napcan ınternet sevgilısımi yapcam gerek yok hem benım rahatım yerınde bu zamana kadar olmadı olmasında
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Ben antalyalı değilim Genişletmek için tıkla ... anadolu çocuğusun biliyom ama antalya da yaşıyon
x-scarface' Alıntı: Ben antalyalı değilim Genişletmek için tıkla ... anadolu çocuğusun biliyom ama antalya da yaşıyon
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gökçen - - - Eklendi - - - Bende Ankaralıyım ama Kamanlıyım derim Genişletmek için tıkla ... Kaman değil Gırşaar Gaman abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Gökçen - - - Eklendi - - - Bende Ankaralıyım ama Kamanlıyım derim Genişletmek için tıkla ... Kaman değil Gırşaar Gaman abi
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: cok buyuk 920 takoz gibi bence Genişletmek için tıkla ... s4 yanında hiçbırşey ben en cok bu tellerı sevıyom 920 siyah galaxy s4 htc one xperıa z ace 2
anil41kocaeli' Alıntı: cok buyuk 920 takoz gibi bence Genişletmek için tıkla ... s4 yanında hiçbırşey ben en cok bu tellerı sevıyom 920 siyah galaxy s4 htc one xperıa z ace 2
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: O zaman yeterde artar valla Ama şu gelişmeler güncellemeler bi hızlanırsa fena olacak abi. Genişletmek için tıkla ... Gözümüz yollarda kardeşim, 8.1 ile yazılım manyak olacak görürsek inşallah - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: cok buyuk 920 takoz gibi bence Genişletmek için tıkla ... katılmıyorum
x-scarface' Alıntı: O zaman yeterde artar valla Ama şu gelişmeler güncellemeler bi hızlanırsa fena olacak abi. Genişletmek için tıkla ... Gözümüz yollarda kardeşim, 8.1 ile yazılım manyak olacak görürsek inşallah - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: cok buyuk 920 takoz gibi bence Genişletmek için tıkla ... katılmıyorum
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gözümüz yollarda kardeşim, 8.1 ile yazılım manyak olacak görürsek inşallah Genişletmek için tıkla ... Abi şuana kadar bence güzel ilerleme kaydetti bundan sonrada biraz zamana ihtiyacı var sabredersek bomba olacak bu wp demedi deme
OttomaN TigeR' Alıntı: Gözümüz yollarda kardeşim, 8.1 ile yazılım manyak olacak görürsek inşallah Genişletmek için tıkla ... Abi şuana kadar bence güzel ilerleme kaydetti bundan sonrada biraz zamana ihtiyacı var sabredersek bomba olacak bu wp demedi deme