messevim
Üye
Programlama'dan anlayanlar yardım
Iyi günler. Telefon ve bilgisayar programlamada kendimi geliştirmek Istiyorum. C# hakkında az bir bilgim var. Kitap ve videolar aracılığıyla daha fazla bilgi edinmek Istiyorum.
En başta işe bu kitapla başlasam faydası olur mu dersiniz ?
nokia-uygulama-gelistirme adında ki kitap birçok konu'da açıklık getirmeye çalışıyor. Hepsiburada.com da kitap yukarı da ki ad ile mevcut. Siparişini vermek üzereym. O kitap ile beraber hangi kitapları almamı tavsiye edersnz ? Şu anda daha başlangıç aşamasındaym. Web tasarım dan tutun görsel tasarıma, programlamadan tuttun bilgisayar dillerine ve mobil arayüz tasarımlarına kadar her konu'da meraklıyım.
Insanın hayallerine ulaşmak yolunda başarılı olamayacağı sey yoktur inancına inanırım.
Şimdi'den teşekkür ediyor hayırlı forumlar diliyorum
En başta işe bu kitapla başlasam faydası olur mu dersiniz ?
nokia-uygulama-gelistirme adında ki kitap birçok konu'da açıklık getirmeye çalışıyor. Hepsiburada.com da kitap yukarı da ki ad ile mevcut. Siparişini vermek üzereym. O kitap ile beraber hangi kitapları almamı tavsiye edersnz ? Şu anda daha başlangıç aşamasındaym. Web tasarım dan tutun görsel tasarıma, programlamadan tuttun bilgisayar dillerine ve mobil arayüz tasarımlarına kadar her konu'da meraklıyım.
Insanın hayallerine ulaşmak yolunda başarılı olamayacağı sey yoktur inancına inanırım.
Şimdi'den teşekkür ediyor hayırlı forumlar diliyorum

bunun türkçe ye çevrilmiş kaynakları yokmu acaba ?