Programlama'dan anlayanlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Programlama'dan anlayanlar yardım
Iyi günler. Telefon ve bilgisayar programlamada kendimi geliştirmek Istiyorum. C# hakkında az bir bilgim var. Kitap ve videolar aracılığıyla daha fazla bilgi edinmek Istiyorum.

En başta işe bu kitapla başlasam faydası olur mu dersiniz ?

nokia-uygulama-gelistirme adında ki kitap birçok konu'da açıklık getirmeye çalışıyor. Hepsiburada.com da kitap yukarı da ki ad ile mevcut. Siparişini vermek üzereym. O kitap ile beraber hangi kitapları almamı tavsiye edersnz ? Şu anda daha başlangıç aşamasındaym. Web tasarım dan tutun görsel tasarıma, programlamadan tuttun bilgisayar dillerine ve mobil arayüz tasarımlarına kadar her konu'da meraklıyım.

Insanın hayallerine ulaşmak yolunda başarılı olamayacağı sey yoktur inancına inanırım.

Şimdi'den teşekkür ediyor hayırlı forumlar diliyorum :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Öncelikle Ne Üzerine Geliştirme Yapacaksın ? Çünkü C# Diyorsun, Nokia Uygulama Geliştirme(Qt-C++) Oluyor :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Ne Üzerine Geliştirme Yapacaksın ? Çünkü C# Diyorsun, Nokia Uygulama Geliştirme(Qt-C++) Oluyor :)

QT yoğunlukta olacak. Çünkü Qt ile sadece symbian a değil sanırım android ve ios ada uygulama yazılabiliyor. C# ı sadece az biliyorum demek istedim :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
QT yoğunlukta olacak. Çünkü Qt ile sadece symbian a değil sanırım android ve ios ada uygulama yazılabiliyor. C# ı sadece az biliyorum demek istedim :)

C# Ve Qt Öğrenmek Çok Faydalı Olacaktır, Hem Android, Linux, Blackberry, Windows İçin Tek Başına Qt İçinde Yapabilirsin. C# İse Çok Fonksiyonel Ve Çok Güçlü Bir Dildir Bununlada Çok Kaliteli Uygulamalar Yapılabilir..

Bence Önce Algoritma Geliştirmeden Başla Ve Qt İçin C Dilinede Bakarsan Faydalı Olur..

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

C# Ve Qt Öğrenmek Çok Faydalı Olacaktır, Hem Android, Linux, Blackberry, Windows İçin Tek Başına Qt İçinde Yapabilirsin. C# İse Çok Fonksiyonel Ve Çok Güçlü Bir Dildir Bununlada Çok Kaliteli Uygulamalar Yapılabilir..

Bence Önce Algoritma Geliştirmeden Başla Ve Qt İçin C Dilinede Bakarsan Faydalı Olur..

Qt yani o kadar kapsamlı. Peki kaynak olarak önerebileceğnz video veya kitaplar var mı ?

- - - Eklendi - - -

Qt yani o kadar kapsamlı. Peki kaynak olarak önerebileceğnz video veya kitaplar var mı ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
En İyi Kaynak Kendi Dili Olan İngilizce Dökumanlar, iOs da Yok Bu Arada.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Kaynak Kendi Dili Olan İngilizce Dökumanlar, iOs da Yok Bu Arada.

İngilizce döküman olması biraz sıkıntılı. ingilizcem o kadar da iyi değil de :hmmm bunun türkçe ye çevrilmiş kaynakları yokmu acaba ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
önce algoritma -akış dıyagramı ndan başla direk visual studio dan başlarsan zor olur

u_cosar

u_cosar

Üye
java öğren android de uygulama yazabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt