ben widget isterim doldur sen
ağırlaştıran widgetler var onları gömmüyorum zaten... etkilemeyenleri gömdüm... yorumlarda paylaşmıştım görünümüaynen widget olsun baya telefona zararı yokkiayrıca dijital saat widgetinin fontunun kalınlaştırılması iyi olmuş merak ettim nasıl görünüyor acaaba
![]()
ben widget isterim doldur sen
aynen widget olsun baya telefona zararı yokkiayrıca dijital saat widgetinin fontunun kalınlaştırılması iyi olmuş merak ettim nasıl görünüyor acaaba
![]()
abi peki nasıl kaldıracağımı dermisin her açışta 2 mb ram boşaltıyorum
ağırlaştıran widgetler var onları gömmüyorum zaten... etkilemeyenleri gömdüm... yorumlarda paylaşmıştım görünümü
- - - Eklendi - - -
widgetlerimi?
kacıncı sayfada
abi 420 den itibaren baktım foto bulamadım
- - - Eklendi - - -
abi 420 den itibaren baktım foto bulamadım

Hakan şu güncellemeyi yarın akşam yada pazar günü paylaşma şansın yokmu ya.

mesut ekledi
- - - Eklendi - - -
widgetin ismini İngilizce olarak tarat rofs2de sil
- - - Eklendi - - -
tarih belli![]()
isimlerini sorsam zor olur mu neyse güncelleme gelene kadar flaş atmıcam abi bir ara yazsan olur mu peki ?

okadar widgeti nasıl yazayım.. sen kaldıracaklarının sis dosyasını indir siscontets ile parçala onlara bakıp sil...
tamam abiisimlerini sorsam zor olur mu neyse güncelleme gelene kadar flaş atmıcam abi bir ara yazsan olur mu peki ?
- - - Eklendi - - -
abi ben de nasıl indireceksem güncellemeyi internet sıkıntı olacak pazar gününden sonra
- - - Eklendi - - -
komşuda vardır inşallah Kayseride![]()
okadar widgeti nasıl yazayım.. sen kaldıracaklarının sis dosyasını indir siscontets ile parçala onlara bakıp sil...

ne eklediğini bilmiyorum ki![]()

yazılım yayınlanmadan bilmemen normal kardeşim![]()
silme widgetleri o zaman
2 kez flash atıcam öyle mi
ya hakan hocam şu hani ana başlıkta EVOLS PURE FONT var ya onun yazı tipi nasıldır? Bi görsekte ona göre yüklesek onu
bilmiyorum denemeden bir şey söylenemez... çalışıyor üzerinde bakalım ne olacak...fp2 taryıcı refreshe portlanır mı? Fp2 portlayan adam çalıştıramamış ama