lenovo Z580 yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

joker..

Üye
    Konu Sahibi
lenovo Z580 yardım lütfen
arkadaşlar bir kaç ay içinde lenovo z580 alacağım inşallah.fakat kendi içinde farklı çeşitleri var aşadıdaki gibi.bilgili bi arkadaş yönledirirse sevinirim.hangi çeşidinden alsam karlı çıkarım.oyun ön planda bu arada

Uhops

Uhops

Üye
En iyi 1664tl lilk olan cihaz. Diğer ikisinde gt635m ekran kartı var bunda gt645m ekran kartı var. Oyun amaçlı kullanacaksan kesinlik 1664tl lik al.

• Beğen
Tepkiler: joker..

alperen kutuk

Üye
1664 lükle 1440 arasında ekran kartı farkı var pek bir fark olmaz almak senin kararın. Daha iyi bi pc olsun istersen i7 işlemcili olanı al derim bende şu anda 1440 lira olanı var gayet memlunum her oyunu sıkıntısız açtı bence 1440 lira olanı al :oke:

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Gt635m ile gt645 çok fazla olmasa fark var sayılır. 645mlisi alman en uygunu 635m bu sene ve seneye işini görür ama 2 sene sonra çıkan oyunları zor oynatır.

- - - Eklendi - - -

Gt600 serisi var bak incele:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html

• Beğen

joker..

Üye
    Konu Sahibi
1664 lükle 1440 arasında ekran kartı farkı var pek bir fark olmaz almak senin kararın. Daha iyi bi pc olsun istersen i7 işlemcili olanı al derim bende şu anda 1440 lira olanı var gayet memlunum her oyunu sıkıntısız açtı bence 1440 lira olanı al :oke:
sen oyun oynarken ısınma sorunu oluyor mu bu benim için önemli olan neredeyse tek şey :) ve ac3 battlefield 3 gibi oyunları denedin mi hiç veya denediğin oyunlarda kasma sorunu oluyor mu

- - - Eklendi - - -

Gt635m ile gt645 çok fazla olmasa fark var sayılır. 645mlisi alman en uygunu 635m bu sene ve seneye işini görür ama 2 sene sonra çıkan oyunları zor oynatır.

- - - Eklendi - - -

Gt600 serisi var bak incele:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html
2 sene sonraki oyunları zor oynatır derken :) düşük çözünürlükte de mi kasar sence

alperen kutuk

Üye
ısınma sorunu olmadı crysis 2 battlefield 2 gta 4 kalite kasmadan oynatıyor

Uhops

Uhops

Üye
sen oyun oynarken ısınma sorunu oluyor mu bu benim için önemli olan neredeyse tek şey :) ve ac3 battlefield 3 gibi oyunları denedin mi hiç veya denediğin oyunlarda kasma sorunu oluyor mu

- - - Eklendi - - -

2 sene sonraki oyunları zor oynatır derken :) düşük çözünürlükte de mi kasar sence

en düşüşte kasmaz ama orta ayarda veya yüksekte kolay açacağını sanmıyorum ama çıkacak oyunlarada bağlı:oke:

joker..

Üye
    Konu Sahibi
alperen kardeşim ve z580i kullanan arkadaşlar bu laptopun beğenmediğiniz bir yanı var mı

alperen kutuk

Üye
benim leptopun beğenmediğim bir yanı yok ama arkadaşların varsa bilmem
beğendiğim yanlarını yazsam :D

- - - Eklendi - - -

joker..

Üye
    Konu Sahibi
benim leptopun beğenmediğim bir yanı yok ama arkadaşların varsa bilmem
beğendiğim yanlarını yazsam :D

- - - Eklendi - - -
neymiş söyle hadi :)

- - - Eklendi - - -

bir de oyunu etkileyen sistem özelliklerini yazarsanız iyi olur.ram i ekran kartı, ve işlemci dışında etkileyen bir şey var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt