Hayırlı geceler cümleten
hikmet366 Üye bedensel159' Alıntı: pc kasası ile fiş arasındaki kablonun takıldığı yer. Power supply . Genişletmek için tıkla ... he e o mu çok fazla para değil 1200 wat 500 tl cık
bedensel159' Alıntı: pc kasası ile fiş arasındaki kablonun takıldığı yer. Power supply . Genişletmek için tıkla ... he e o mu çok fazla para değil 1200 wat 500 tl cık
Uhops Üye Ne panda ne de kutup ayısı, nesli tükenme tehlikesi olan tek canlı tavuk bence, ulan metrekareye 5 tane tavuk dönerci düşüyor memlekette.
Ne panda ne de kutup ayısı, nesli tükenme tehlikesi olan tek canlı tavuk bence, ulan metrekareye 5 tane tavuk dönerci düşüyor memlekette.
hikmet366 Üye TheFenomen' Alıntı: Hayırlı geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... sen nereye kayboldun
Uhops Üye hikmet366' Alıntı: he e o mu çok fazla para değil 1200 wat 500 tl cık Genişletmek için tıkla ... benim ekran kartı onboard bana 300w yeter en fazla 50 tl
hikmet366' Alıntı: he e o mu çok fazla para değil 1200 wat 500 tl cık Genişletmek için tıkla ... benim ekran kartı onboard bana 300w yeter en fazla 50 tl
BrainHacker Üye hikmet366' Alıntı: he e o mu çok fazla para değil 1200 wat 500 tl cık Genişletmek için tıkla ... Hmm millet zaten o paray yerde buluor
hikmet366' Alıntı: he e o mu çok fazla para değil 1200 wat 500 tl cık Genişletmek için tıkla ... Hmm millet zaten o paray yerde buluor
Enes Üye hikmet366' Alıntı: sen nereye kayboldun Genişletmek için tıkla ... ne bileyim öyle konuşmaları okuyodum gidiyim artık dedim
hikmet366' Alıntı: sen nereye kayboldun Genişletmek için tıkla ... ne bileyim öyle konuşmaları okuyodum gidiyim artık dedim
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: benim pcde kasa yok kasasızlardan Genişletmek için tıkla ... all in one
hikmet366 Üye bedensel159' Alıntı: benim ekran kartı onboard bana 300w yeter en fazla 50 tl Genişletmek için tıkla ... gerçek gücüne dıkkat et en çok ağırlığına bak mesela 1200 wat 5 kilo gerçek gücü 250 wat olmayabilır
bedensel159' Alıntı: benim ekran kartı onboard bana 300w yeter en fazla 50 tl Genişletmek için tıkla ... gerçek gücüne dıkkat et en çok ağırlığına bak mesela 1200 wat 5 kilo gerçek gücü 250 wat olmayabilır
MrTech Üye __simyacı__' Alıntı: Nick ? Genişletmek için tıkla ... IEAIArschficken de kuzenim bunu yaptı Oyuna giriyorum az sonra odayı felan bildiririm.
__simyacı__' Alıntı: Nick ? Genişletmek için tıkla ... IEAIArschficken de kuzenim bunu yaptı Oyuna giriyorum az sonra odayı felan bildiririm.
hikmet366 Üye TheFenomen' Alıntı: ne bileyim öyle konuşmaları okuyodum gidiyim artık dedim Genişletmek için tıkla ... iyi o zaman hoş geldın
TheFenomen' Alıntı: ne bileyim öyle konuşmaları okuyodum gidiyim artık dedim Genişletmek için tıkla ... iyi o zaman hoş geldın
Uhops Üye hikmet366' Alıntı: gerçek gücüne dıkkat et en çok ağırlığına bak mesela 1200 wat 5 kilo gerçek gücü 250 wat olmayabilır Genişletmek için tıkla ... tamir ettirmem büyük ihtimal imzamdaki laptobu alacam.şiparişi verdim.
hikmet366' Alıntı: gerçek gücüne dıkkat et en çok ağırlığına bak mesela 1200 wat 5 kilo gerçek gücü 250 wat olmayabilır Genişletmek için tıkla ... tamir ettirmem büyük ihtimal imzamdaki laptobu alacam.şiparişi verdim.
BrainHacker Üye MrTech' Alıntı: IEAIArschficken de kuzenim bunu yaptı Oyuna giriyorum az sonra odayı felan bildiririm. Genişletmek için tıkla ... Oha soyliyeyim ben almanyadan geliorum o ne la :O
MrTech' Alıntı: IEAIArschficken de kuzenim bunu yaptı Oyuna giriyorum az sonra odayı felan bildiririm. Genişletmek için tıkla ... Oha soyliyeyim ben almanyadan geliorum o ne la :O