bu tableti almak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
bu tableti almak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
özellikleri bakımından çok güzel geldi. Abiler siz ne düşünüyorsunuz. Tablete bakmak için hepsiburada.com da arama yerine "r8022k" yazın. Link verilmiyor. Ben tablete en fazla 400 verebilirim. Samsung veya apple alacak bütçem yok.

Uhops

Uhops

Üye
Linke tıklıyamadım.Linki kopyalayıp yapıştırdığım senin açtıgın konu çıkıyor.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
evet özellikleri fiyatı bakımından çok üstte. Ama bilindik marka değil güvenemiyoruz ki.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Selamlar bende daha önce buna benzer bir cihaz aldım modeli bu incele Mobee Blade 9.7" T1600 ama aldım alacagıma pişman oldum param çöpe gitti yan odadan wifi çekmiyor işletim sistemi donuyor google play dan her istediğini indiremiyorsun cihaza uygun olmuyor sarj çabuk bitiyor andraoid acık kaynaklı işletim sistemi virüs bulasıyo piyasada dikkat et ne kadar android tabletler var hepsi ucuz çin malı parçaları cok kalitesiz sana dost tavsiyesi 200 250 daha koy apple den vazgeçme rahatına bak sonra çok pişman olursun

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar bende daha önce buna benzer bir cihaz aldım modeli bu incele Mobee Blade 9.7" T1600 ama aldım alacagıma pişman oldum param çöpe gitti yan odadan wifi çekmiyor işletim sistemi donuyor google play dan her istediğini indiremiyorsun cihaza uygun olmuyor sarj çabuk bitiyor andraoid acık kaynaklı işletim sistemi virüs bulasıyo piyasada dikkat et ne kadar android tabletler var hepsi ucuz çin malı parçaları cok kalitesiz sana dost tavsiyesi 200 250 daha koy apple den vazgeçme rahatına bak sonra çok pişman olursun

Inceledim. 27 yorumun hepsi olumlu yöndeydi. Hızlı diyorlar wifi güzel diyorlar.sana gelen ürün fabrika hatalı olabilir.

fk555897

fk555897

Üye
Ürünün özellikleri güzel. Yinede yarın bilgisayar başına geçince özelliklerini tam olarak inceleyip belki daha iyi bir tablet önerebilirim. Bütçeni yazarsan daha iyi olur.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Markası ne bu aletin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Dark. Hiç duymadım ama sitesinde hakkındakikeri okudum olumlu yazılar vardı.
arada arızalı sorunlu modelleri çıkıyor. pek güvenme.

şunu al benimkiyle aynı marka.. :oke:

4 çekirdekli IPS ekran 1280x800 fulHD
16GB çift kamera ve dahası.........

Uhops

Uhops

Üye

hd demek 1920x1080 demek değilmi.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi

Bu fiyata bu özellikler çok iyi de. Abi bunun 8 inç veya 9 inç var mi . Ben 7 inç almak istemiyorum küçük geliyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bu fiyata bu özellikler çok iyi de. Abi bunun 8 inç veya 9 inç var mi . Ben 7 inç almak istemiyorum küçük geliyor.

Digerleride buyuk ya 7 inç iyi bence.. elime alıp çıkıyorum bazen

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Tercih meselesi ama bence artes ürünlerine bakmalisin malum aldıktan sonra destek de gerekli bu anlamda iyiler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
O markayı ben hiç duymadım. Sen hiç sorun yaşadın mi kasma donma vs.
hiç bir sorunum yok.. arada donma oluyor ama uygulama kaynaklı onun dışından bir sorunum yok.
Tercih meselesi ama bence artes ürünlerine bakmalisin malum aldıktan sonra destek de gerekli bu anlamda iyiler

destek konusunda neyi kasdettin bilmem ancak. türkiyede teknik servis hizmeti var.
ayrıca ainol için cyanogenmod ROM çıkıyor daha ne :D 4.2.2 yüklü bende

Takipçi Satın Al

Üst Alt