Boyum Ne Kadar Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye

kısa insanlar kas yaptıklarında daha tok bi görüntü oluşuyor ve sanki uzamamış kısalmış gibi bi yanılgı var. Ama uzun boylularda sanki kalıplarına kalıp katmış gibi görünüyor birer göz yanılgısı bunlar. Eğer herşey tadında olursa ne boy kısa kalır ne de vücut beton gibi olur :) (genetik özellikleri bilemem)

Genetik özellikleri bizde bilemeyiz kardeşim. Ama tabi kısa boyluların böyle nasıl diyim örnek vericek olursak belki bilirsin p90x 3 aylık çalışma okadarda uzun tutmasınlar bana göre. Ama tabi gene genetik özelliklerede bağlı.

Enes

Enes

Üye

Genetik özellikleri bizde bilemeyiz kardeşim. Ama tabi kısa boyluların böyle nasıl diyim örnek vericek olursak belki bilirsin p90x 3 aylık çalışma okadarda uzun tutmasınlar bana göre. Ama tabi gene genetik özelliklerede bağlı.
evet bahsettiğini biliyorum. ama bu tarz çalışmalar çok efor sarfedilmesi gereken çalışmalar. ve bu eforu çok kısa sürede sarfediyorsunuz herkes bunu kaldıramayabilir. Örnek olarak günlük 10 dakikaya yakın mekik çekseniz 2 setten sonra 30 saniye kadar ara vererek. haftada 1 kere de kardiyo yapsanız hem vücut gücünü koruyacaktır hem de aşırı zorlamadan spor yapmış olacaksınız :)

• Beğen
Tepkiler: RowneSM

sinanadsoy

Üye
boy uzaması genetikle alakalı sen en fazla4 cm fln farkettirebilirsin

by-pegasus

Üye
eğer sigara içiyonmu içiyosan kısa kısakalırsın