Boyum Ne Kadar Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
Boyum Ne Kadar Olur?
Babam: 165
Annem:153
DedeM Dayım fln: 180 -175 civarı

Ben 12 yasında Erkek'im

Ergenliğe Gireli 10 ay falan oldu boyum 158. Boyumun uzaması yavaşladı bu aralar sizce daha uzarmıyım. Ne tür egzersizler yapmalıyım? Dengeli beslenirsem uykuma dikkat edersem EN AZ VE EN FAZLA nekadar olurum?

Yorumlarınız İçin Teşekkürler... :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben 13'e kadar kısa ve tombuldum liseye geçtim ortamı görünce gaza geldim kiloda verince boy bi uzadı :D inşallah uzar daha :)

Hearkinless

Hearkinless

Üye
Basketbol önemli etkendi benim için. Sütü sevmiyorsan yoğurt veya peynir de çok önemli. Dengeli beslenip, dediklerimi de yaparsan babanı rahat geçersin diye düşünüyorum. Şöyle söyleyim benim babam 168 annem 160, dedemler dayımlar falan da o kadar uzun değil -seninkiler kadar- dikkat ettim bunlara şu an 182'yim.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
süt ve süt ürünleri + spordan gerisi yalan :oke:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Genetik tabi etkilerde o kadar da çok büyük etkisi yok diye biliyorum.Adamın anası babası kısa adam 1.90 olup çıkıyor.Dedelerini bilemiyorum artık.Beslenme,uyku,egzersiz.

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
1.70 olurmuyum veya daha fazla

MaxipmaN

Üye
ben ozamanlar daha kısaydım sanırım şu an 176 falan

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
acelen ne genç adam sağlıklı beslen yukarıda bir arkadaşın dediği gibi süt ve süt ürünlerine ağırlık ver ve basketbol ile uğraş bunları yaptığın sürece daha önünde uzayacak 7-8 yılın olacak :)

El-CD

El-CD

Üye
max. 180

codblackops2

codblackops2

Üye
profilinde niye 22 yazıyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bence rahat uzarsın . Ben 8. sınıfın yaz tatilinde başladım uzamaya, ta babamın hizasına yaklaştım. Spor eksik ondan uzamam duracak ama benim, kilo da fazla . Baba 1.82 anne 1.67 ben 1.75 civarı şuan. Sen bence uzarsın. Benim gibi süt sevmiyorsan yoğurt + o kadar etkili olmasa da cacık :D

gutihaz1

gutihaz1

Üye
liseye gectigim vakit 165 filandım bende futbolu bırakıp basketbola döndüm amatör olarak haftasonlarında okulun bahcesinde devamlı oynuyorduk sonuc olarak lise bittiğinde 180 oldum üzülmeye gerek yok zamanın varken gerekeni yap

Eldaredge

Eldaredge

Üye
Daha 12 acelen ne arkadaslar cok guzel yorumlar yazmis bide biyokinezi falan arastir istersen google den bol bol sm ler dilerim

enterneoll

enterneoll

Üye
ben küçükken (3. sınıf civarı) biraz iriydim şimdi, 17 yaşındayım boyum 185 veya 186 :D hiç belli olmuyor ne olucağın ve şu an çok zayıfım

RowneSM

RowneSM

Üye
Boy uzarda böyle ağırlık kaldırma gibi sporlara girme. O zaman boyunun uzaması dahada zorlaşır kısa boylular için :D

Enes

Enes

Üye
Boy uzarda böyle ağırlık kaldırma gibi sporlara girme. O zaman boyunun uzaması dahada zorlaşır kısa boylular için :D
kesinlikle doğru bilinen yanlışlarda birisini söylüyorsunuz şu an. 150 kiloluk ağırlık mı kaldıracak sanki

RowneSM

RowneSM

Üye

kesinlikle doğru bilinen yanlışlarda birisini söylüyorsunuz şu an. 150 kiloluk ağırlık mı kaldıracak sanki

Yo ben o anlamda söylemedim. Kısa boyluların body ile uğraşması boy uzamasını bi nevi engeller ama öyle hiç uzamıycak diye birşey yok.

Enes

Enes

Üye

Yo ben o anlamda söylemedim. Kısa boyluların body ile uğraşması boy uzamasını bi nevi engeller ama öyle hiç uzamıycak diye birşey yok.
kısa insanlar kas yaptıklarında daha tok bi görüntü oluşuyor ve sanki uzamamış kısalmış gibi bi yanılgı var. Ama uzun boylularda sanki kalıplarına kalıp katmış gibi görünüyor birer göz yanılgısı bunlar. Eğer herşey tadında olursa ne boy kısa kalır ne de vücut beton gibi olur :) (genetik özellikleri bilemem)

• Beğen
Tepkiler: RowneSM