İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
arkadaşlar lumia 520 de temle run 1 2 oynana bilecek mi bilgisi olan varmı acaba acil yarın sabah arkadaşım alıcakda :)?

2 zaten yokta Temple Run 1 L520 de oynanamıyor. 1 GB RAM istiyor. Bir güncelleme veya direk 2. oyunun veya yeni oyunun 512 MB RAM için gelmesi bekleniyor ama kesin bir şey ve tarih yok.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hehe muhtemelen yarın annemi de Lumia ailesine sokucaz 620 ile :)

endera

Üye
lumia 800 tivibu neden yuklenmıyor

IVI-Elia

Üye
Ya mağazada boş rami adam gibi gösteren Bi uygulama yok mu doğru olan

csH

csH

Üye
asphalt 7nin kullanıcı verileri 200 mb civarında gözüküyo normal mi bu

tgoksen1

Üye
benide alın lumia 620

kursat99

kursat99

Üye
Benide sarı Lumia 520 ile listeye ekler misin?
Bu arada eşitleme ayarlarını bulamadım. Bütün eşitlemeleri nereden kapatabilirim?

bahtiyad

bahtiyad

Üye
4 aylık l920 macerama bugun son verdim arkadaşlar....4-5 gun ıcerısınde s3 yada s4 e gecıyorum...buyuk umutlarla aldıgım telfnun uygulamalarının guncelllenmesını beklemekten gına geldi...yardımcı olan forumumuzdaki wp8 bolumundekı arkadaslara tesekkur edıyorum...Android bolumunde gorusmek uzere

suyunsesi

suyunsesi

Üye
4 aylık l920 macerama bugun son verdim arkadaşlar....4-5 gun ıcerısınde s3 yada s4 e gecıyorum...buyuk umutlarla aldıgım telfnun uygulamalarının guncelllenmesını beklemekten gına geldi...yardımcı olan forumumuzdaki wp8 bolumundekı arkadaslara tesekkur edıyorum...Android bolumunde gorusmek uzere

Hayırlısı olsun Bahtiyar. Yeni telefonunda umarım mutlu olursun :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: bahtiyad
RapheLLa

RapheLLa

Üye
şu telefona yazı tipide eklense varya 10 yıl çıkarmıcam elimden :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar Nokia Smart cam ı yükledim. Fakat açmaya çalıştığımda bu Windows Phone versiyonu ile bu programı çalıştıramazsınız diyor. Bu hata ile karşılaşan var mı

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaşlar Nokia Smart cam ı yükledim. Fakat açmaya çalıştığımda bu Windows Phone versiyonu ile bu programı çalıştıramazsınız diyor. Bu hata ile karşılaşan var mı

evet güncellemeden sonra çalışır olacakmış
bu arda güncellemenin temmuzun ikinci haftası gelmesi bekleniyor.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Yaa benim l920 de Bi sıkıntım var şarjım 1 gün bile dayanmıyor görüşme yada sms kullanmıyorum sadece whatsapp birazda internet bazı arkadaşlar 2 gün kullanıyormuş bana da bunun formülünü verirseniz sevinirim :)

power_24

Üye
Arka Plan görevlerini kapat ayrıca xbox u ayarlardan kapat.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
İşe yarar mı diyorsun

power_24

Üye
denemekte fayda var en azından

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Kesin denenmiş onaylanmış bir yol yok mu

power_24

Üye
bizzat kendim deneyipte önerdiğim bi metoddur karar size kalmış

- - - Eklendi - - -

Ekran parlaklık ayarınızı da otomatik yapın bu arada.3G şebekesi yerine sürekli 2G kullanın.internete gireceğiniz zaman 3G seçeneğini belirleyin buda çok etkilidir

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bizzat kendim deneyipte önerdiğim bi metoddur karar size kalmış

- - - Eklendi - - -

Ekran parlaklık ayarınızı da otomatik yapın bu arada.3G şebekesi yerine sürekli 2G kullanın.internete gireceğiniz zaman 3G seçeneğini belirleyin buda çok etkilidir
aynen katılıyorum:oke: ben de bu şekilde kullanıyorum ve bir günü rahat rahat geçiriyorum hatta yatmadan şarjını bitirmeye kasıyorum oyun oynayarak :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt