Nova bilgisayar fiyatlari nasil

Sponsorlu Bağlantılar

haciapo

Üye
    Konu Sahibi
Nova bilgisayar fiyatlari nasil
Bu günlerde bilgisayar toplama işiyle meşgulüm sizce nova bilgisayarın fiyatları nasıl ve onlarla internet üzerinden alışveriş yapmak uygun mu? Ayrıca çeşitleri güncel ve yeterli mi?

by-pegasus

Üye
Bilmiyom ama nova güzel bir bilgisayarmı bende almayı düşünüyorum hangi markayı alsam diyorum

Archonn

Archonn

Üye
Nova iyi de vatandaki bilgisayar bileşenleri haftasonu indirimiyle piyasanın altına düşüyor önceliğiniz vatan olsun.
Onun dışında alacağınız ürünler novada daha ucuzsa orada da alabilirsiniz güvenilir sitedir.

Uhops

Uhops

Üye
Nova pahalı bence.

haciapo

Üye
    Konu Sahibi
Nova iyi de vatandaki bilgisayar bileşenleri haftasonu indirimiyle piyasanın altına düşüyor önceliğiniz vatan olsun.
Onun dışında alacağınız ürünler novada daha ucuzsa orada da alabilirsiniz güvenilir sitedir.
Fiyatları piyasa değerlerinde yani sağol birde oradan alacağım ürünker hatalı veya yanlış gelmez demi hocam

- - - Eklendi - - -

Nova pahalı bence.

Daha önce alışveriş yapmışlığınız varmı veya bir örnek karşılaştırma için

Archonn

Archonn

Üye
Fiyatları piyasa değerlerinde yani sağol birde oradan alacağım ürünker hatalı veya yanlış gelmez demi hocam

- - - Eklendi - - -

Yok yok gelmez nova eksen webdenal inventus vs. sağlam firmalardır gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

Uhops

Uhops

Üye

- - - Eklendi - - -

ben msi ge60 0nd 602xtr aldım 12taksıt ile 2077+13kargoyla geldi fakat novada 12 taksıt yapıldıgında fıyat 2557tl olutyor. Taksıtsız gene bi fark olmuyor.

- - - Eklendi - - -

Ebrarbilgisayardan aldım.

haciapo

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarı onlara kurdurup kargoyla getirtmeyi düşünüyorum hocam nasıl

Uhops

Uhops

Üye
Kurup test edip tekrar söküp yollamasınlar:)

CABBAR

CABBAR

Üye
Alışveris yapan birkaç arkadaşım oldu oradan. Free dos olduğu için fiyatı oldukça uygun oradaki bilgisayarların. Tavsiye ederim. Vatan 1700 lira olan bilgisayarı 1300 liradan biraz fazlaya aldı arkadaşım.

delimatkap

delimatkap

Üye
CPU: INTEL i5 4670K 3.4 GHz, Socket 1150, 6MB, 22nm, 84W
ANAKART: ASUS Z87-A, Z87, DDR3, 5x PCIExp, Socket 1150
BELLEK - RAM: KINGSTON 16 GB DDR3 1866 MHZ CL11 HYPERX PLUG NPLAY (KHX18C11P1K2/16)
HARD DISK: SEAGATE 1 TB HDD SATA III 64 MB 7200 rpm ST1000DM003
EKRAN KARTI: ASUS GTX660 TI DIRECTCU II TOP, 2048 MB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 192 bit, 1137/6008 Mhz
MONİTÖR: SAMSUNG S24B350H 24'' LED LCD HD, 2ms, HDMI, Monitör
KASA: COOLER MASTER ELITE RC-431+ 600W X-DOCK USB3.0 PENCERELI MIDTOWER (RC-431P-KWA600)
DVD / Blue-ray: ASUS 24X 24B5ST Double Layer DVD-RW Siyah SATA

bu pc'yi nova'da toplattım vergi falan derken 3,216,96 tl yaptı 500 tl kdv aldılar bence cok pahalı ama en iyi parçalar orada bulunuyor

Üst Alt