RedHack saldırmaya devam ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Redhack'e hacker grubu giyorsak ayyıldız anca lamer ordusudur...Ayyıldız yapması gerekeni yapmıyor denilmiş sebebi açık.Yapamıyor.Çünkü yapabildikleri en büyük hack işlemi kendilerine ait hostları patlatmak ve facebook sayfası ele geçirmek...
Ayyıldız çok boş konuşuyor hiç icraat yok.Redhackin yaptıklarının 10'da birini yapmış olsalar kendilerini Türkiye'yi koruyan süper güç olarak görürler.Gerçi şuan bile öyle görüyorlar kendilerinide

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve doctorrr

marist

marist

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrTech

MrTech

Üye
Red! 'i izleyen olmuşsa ki olmuştur çok iyi iş çıkarıyor bu adamlar.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface, Mert ve kullanıcıadları
doctorrr

doctorrr

Üye
Redhack şuanda level 4'te. Level 10'a kadar yolumuz var diyorlar. E level 10'da da sokaklar hacklenecek. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak. Sınıfsız, sömürüsüz, adil bir dünyayı kim istemez...

Halk TV'deki konuşmaları cidden fevkaladeydi. Birilerine dokunulamaz olmadıklarını göstermek gerek. Onlar vatandaşa hadi bi takla at deme hakkını kendilerinde buluyorlarsa birileri de çıkar hadi sen de bi takla at der.

Aha dinlemeyenler için Redhack'in Halk Tv'deki konuşması;

[video=youtube;BJIYmfoDEMc]https://www.youtube.com/watch?v=BJIYmfoDEMc[/video]

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve kullanıcıadları
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
[video=youtube;n5qjXsW4Xpg]http://www.youtube.com/watch?v=n5qjXsW4Xpg&feature=related# [/video]
Bu da benden olsun izleyin bilginiz olsun

Uhops

Uhops

Üye
Redhack türklerdenmi oluşuyor.

MaxipmaN

Üye
devam et aslanım hackle sülalelerini de hackle devam :yuru

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
edd vede en kötüsü haklarında mühebbet hapis var yakalndıkları zaman işleri zor

Yakalayacak olan kim ? Kendi sitesini koruyamayan ve ayda bir hacklenen emniyet mi ? Yoksa durmadan belgeleri ele geçirilen hükümet mi ? Adamlar o kadar rahatki seslerini değiştirmeden orjinal sesleri ile konuşabiliyorlar...

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
MrExpert

MrExpert

Üye
Öncelikle bir kaç noktayı hatırlatayım Web site hack yolları bellidir yani bunu birçok kişi yapabilir öğretilirse hackerlar çok üstün zekalıymış gibi lanse ediliyor ama öyle değil. 2. bir konu ise istedikleri kadar hacklesinler bunu düzeltmek o sitenin web masterı için max. 1saat sürer ve bunların böyle rahatça hack yapabilmelerinin nedeni yeni yetme hosting firmalarının türemesi ve ucuz fiyatları hasebiyle bu firmaların tercih edilmesinden ötürü ama bu firmalar gerekli güvenlik önlemlerini almadıklarından dolayı ve webmasterın kodlar içinde şifreleme kullanmadığı için bu siteler rahatlıkla hacklenebiliniyor ve redhack gibi guruplar (Tabiri Caizse Kendini Klavyeli Bordo Berili Olarak Görenler) Kendi devletinin sitelerini çökertip yine kendi halkına ait bilgileri içeren dosyaları paylaşıyor bunun neresi vatan perverlik Soruyorum Size ? Ve tekrar söylüyorum gerekse anonymouse ve redhack sadece belli yolları kullanarak belli sistemi kullanan siteleri hacklerler ama tutup bir microsoft un sitelerine birşey yapsınlar ? Ama diğil yapmak sap gibi kalırlar çünkü anca yeni yetme adamların yaptığı ufak devletin sitelerini çökertirler bunlar amerika ve birçok avrupa ülkesindede böyle ... Size şukadarının söyleyeyim o hackledikleri siteleri kodlayanlar genelde bu işte profesyonel olmayanlardır size yer göstereyim .gov uzantılı uzman masterlar tarafından yapılmış siteleri hackleyebiliyorlarmı ? Bir araştırın Yapabilmişlermi ?

• Beğen
Tepkiler: sadoece.
x-scarface

x-scarface

Üye
Öncelikle bir kaç noktayı hatırlatayım Web site hack yolları bellidir yani bunu birçok kişi yapabilir öğretilirse hackerlar çok üstün zekalıymış gibi lanse ediliyor ama öyle değil. 2. bir konu ise istedikleri kadar hacklesinler bunu düzeltmek o sitenin web masterı için max. 1saat sürer ve bunların böyle rahatça hack yapabilmelerinin nedeni yeni yetme hosting firmalarının türemesi ve ucuz fiyatları hasebiyle bu firmaların tercih edilmesinden ötürü ama bu firmalar gerekli güvenlik önlemlerini almadıklarından dolayı ve webmasterın kodlar içinde şifreleme kullanmadığı için bu siteler rahatlıkla hacklenebiliniyor ve redhack gibi guruplar (Tabiri Caizse Kendini Klavyeli Bordo Berili Olarak Görenler) Kendi devletinin sitelerini çökertip yine kendi halkına ait bilgileri içeren dosyaları paylaşıyor bunun neresi vatan perverlik Soruyorum Size ?Ve tekrar söylüyorum gerekse anonymouse ve redhack sadece belli yolları kullanarak belli sistemi kullanan siteleri hacklerler ama tutup bir microsoft un sitelerine birşey yapsınlar ? Ama diğil yapmak sap gibi kalırlar çünkü anca yeni yetme adamların yaptığı ufak devletin sitelerini çökertirler bunlar amerika ve birçok avrupa ülkesindede böyle ... Size şukadarının söyleyeyim o hackledikleri siteleri kodlayanlar genelde bu işte profesyonel olmayanlardır size yer göstereyim .gov uzantılı uzman masterlar tarafından yapılmış siteleri hackleyebiliyorlarmı ? Bir araştırın Yapabilmişlermi ?

Kardeşim sence en küçüğü istanbul veya ankara emniyeti yeni yetme hosting firmalarıyla mı çalışır ben bu konuda sana katılmıyorum.

Bunun neresi vatanseverlik vs olaylarından bahsetmiyorum lakin bu ülkede yapılan gizli iltimas belgelerini yayınlamak bence senin deyiminle 'kendi halkının belgelerinden' ziyade halkın bilgisi dahilinde olmayan işlerin günyüzüne çıkarılmasıdır.

Bu adamlar bilgi evrenseldir ve kendilerinden gizlenen tüm katakulli işleri bilmek halkımızın en tabii hakkıdır diyor ve biz keyfekeder site hacklemiyoruz diyor yani bunların microsoft ve mübadili kurumlarla ne alakası olabilir ki onlara işlem başlatsınlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bu güne kadar halk için yaptıklarını anlatan redhack hangi illegal örgütün sitelerini hacklemiş bir örnek verin?
Bir kurumda yolsuzluk vs varsa açığa çıkarılsın eyvallah ama nedense savundukları halk'a zarar veren illegal örgütlere dokunmuyorsanız ben burda bir sebep ararım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Oncelikle herkes Redhack'in Atilim Gazetesi'ndeki roportajini okumali. Boyle bir hack grubunu desteklemem mumkun degil. Bunlar vatan hainlerinden baska bir sey degil.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Oncelikle herkes Redhack'in Atilim Gazetesi'ndeki roportajini okumali. Boyle bir hack grubunu desteklemem mumkun degil. Bunlar vatan hainlerinden baska bir sey degil.

Akit gazetesi mi ? Konuşma bitmiştir benim için.Akit gazetesinin ne mal olduğunu bilmeyen var mı bilmiyorum fakat kendi görüşlerini empoze etmek için yalan haber yapan, yalan olduğu anlaşılmasına rağmen doğru olduğunu iddia eden o da olmayınca böyle olmasa bile bu var diyebilen bir gazetedir.Tarafsız olmadıklarını kendileri kabul ederler.Akit gazetesinin redhack'i eleştirmesi = ayyıldız hack team'in redhack'i eleştirmesi = hükümetin ya da diğer milletvekillerinin redhacki eleştirmesi.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Akit gazetesi mi ? Konuşma bitmiştir benim için.Akit gazetesinin ne mal olduğunu bilmeyen var mı bilmiyorum fakat kendi görüşlerini empoze etmek için yalan haber yapan, yalan olduğu anlaşılmasına rağmen doğru olduğunu iddia eden o da olmayınca böyle olmasa bile bu var diyebilen bir gazetedir.Tarafsız olmadıklarını kendileri kabul ederler.Akit gazetesinin redhack'i eleştirmesi = ayyıldız hack team'in redhack'i eleştirmesi = hükümetin ya da diğer milletvekillerinin redhacki eleştirmesi.

Akit demedim. Atilim dedi.

- - - Eklendi - - -

Ayrica roportaja gerek yok. Bir yigin ornek sunabilirim. Ama siyasete girmeyi pek istemiyorum. Herkes Redhack'in ne mal oldugunu cok iyi biliyor.

- - - Eklendi - - -

Ayrica roportaja gerek yok. Bir yigin ornek sunabilirim. Ama siyasete girmeyi pek istemiyorum. Herkes Redhack'in ne mal oldugunu cok iyi biliyor.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Akit olarak gördüm uykulu gözlerle sanırım pardon |-)

:oke:

- - - Eklendi - - -

Benim internetim mi kafayi yedi. Yoksa Maxicep'te mi bir sorun var. :D
Neyse konu dagilmasin.

- - - Eklendi - - -

Benim internetim mi kafayi yedi. Yoksa Maxicep'te mi bir sorun var. :D
Neyse konu dagilmasin.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Akit demedim. Atilim dedi.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Akit olarak gördüm uykulu gözlerle sanırım pardon |-)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
:D Oğuzhan :oke: :ehe

- - - Eklendi - - -

Sitede birşey var :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Birde burayı okuyun makalenin yazarını sorarsanız onu da siz bulun

• Beğen
Tepkiler: feritdogan ve Oğuzhan
MrExpert

MrExpert

Üye

Kardeşim sence en küçüğü istanbul veya ankara emniyeti yeni yetme hosting firmalarıyla mı çalışır ben bu konuda sana katılmıyorum.

Bunun neresi vatanseverlik vs olaylarından bahsetmiyorum lakin bu ülkede yapılan gizli iltimas belgelerini yayınlamak bence senin deyiminle 'kendi halkının belgelerinden' ziyade halkın bilgisi dahilinde olmayan işlerin günyüzüne çıkarılmasıdır.

Bu adamlar bilgi evrenseldir ve kendilerinden gizlenen tüm katakulli işleri bilmek halkımızın en tabii hakkıdır diyor ve biz keyfekeder site hacklemiyoruz diyor yani bunların microsoft ve mübadili kurumlarla ne alakası olabilir ki onlara işlem başlatsınlar.

Eğer sitenin uzantısı .com vb. İse yani .gov değilse bu site 3.şahsa anlaşılarak verilmiş iştir tabi bu işi alan adam daha çok kar elde edebilmek için ucuz firmaları kullanıyor örnek verecek olursam Bana web tasarımı öğreten hocam İstanbul sancaktepe ilçesindeki neredeyse çoğu devlete ait kurumların siterini yapmış ama kullandığı hosting 5 para etmez rahatlıkla hacklenebilir işte bu yüzden eğer .gov uzantılı değilse bu gibi 3.şahıslarlar tarafından amatörce yapılmıştır.

Buna katılmıyorum her bilgi evrensel değildir saklanması gerekir bunu açarsam siyasi olaylara girmem gerekir.

Microsoft örneğini şu yüzden verdim sadece amatörce yapılmış siteleri hackleyebiliyorlar profesyonelce yapılmış büyük sitelere hiçbirşe yapamıyorlar yani .gov uzantılı siteleri hackleyemiyorlar veya microsof un siteleri gibi güvenli siteleri hackleyemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...