müşteri velinimetimizdir - miş

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Aşırı fanatik Nokia kullanıcılarına kanıp telefon almamak lazım.

Geçen sene aynı cümleleri Symbian için kuruyorlardı, sene sonunda Symbian harika olacak bir suru uygulama gelecek vs vs sonuç 0. Hepsi Symbianı sırf Nokia diye kör kütük savunurlardı dosya sistemi var, bluetoothla dosya yollanır, dışarıdan istediğin uygulama yüklenir,

tema değiştirilir diye. Sonra noldu ? Şimdide bunların hiç birini barındırmayan sistemi kör kütük savunuyor aynı tipler sırf Nokia diye

Diyeceğim o ki aslında hiçbir sistemin fanatiğini dinlememek lazım ama Nokia fanatikleri hele bir ayrı.

Ek olarak, WP8 yüzde 1-2 bir kullanım oranına sahip, geliştiriciler pek ilgilenmek istemiyor o yüzden ve Microsoft'ta çok üzerine düşmüyor yaygınlaştırma konusunda bilgisayar sürümüyle ilgilenmekten.
Kim kimi kandırıyor araştırıp etmeden telefon alacaksınız sonrada gelip buradakileri suçlayanlara destek vereceksiniz.
Kimse kimseyi kolundan tutup zorla telefon almaya götürmüyor dostum biraz insaf?
Burda suçlu varsa tanımadığı bilmediği sisteme para veren kişidir! Kimseyi öneride bulundu diye suçlayamazsınız hangi sistemi kullanıyor olursa olsun.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

smltrl

Üye
Ev alıyosunuz sanki altı üstü bi telefon ya

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar şu anda model ayırt etmeyen tek marka Apple. Birtek Siri'de bir ayrım yaptı onu da neden yaptı anlamadım.

csH

csH

Üye
haklısınız ama burda herkes söylüyo eksikler var diye 1gb ram sınırını da herkes konuşuyo sen bunları sağlam bi araştırsaydın almadan önce keşke bizde en azından yıl sonuna kadar bekleyeceğiz inşallah iyi bişeyler olur daha 1 yıl bile olmamış bi sistem için bu kadarı bile iyi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
geçenlerde dedim ki gideyim teli değiştireyim.siyah lumia920 vardı gittim note2 aldım yaw en fazla 2 hafta kullanabildim android i donma desen onda kasma desen onda açılması 1 dk dan uzun,uygulama çok olabilir doğru ama marketteki 1milyon uygulamanın alayını kullanıyor musunuz sanki arkadaşlar insaf edin dürüst davranın.daha elindeki telin her özelliğini bilmeyen onca kişi vardır.ha neticede gittim note2 denen takozcuğu verdim beyaz lumia920 aldım ve inanıp inanmamak size kalmış ama telefon budur dedim.ha gelişiyor eksiği var kabul ama TELEFONDA BUDUR...wp henüz ön dişi çıkmış bir bebek gibi siz ondan evlenip çocuk sahibi olmasını istiyorsunuz bu mümkünmü_? android olsun ios olsun ilk çıktığında nasıldı? ki ios da hala en basitini diyim bi resim yollayamıyoruz bluetooth la ki belki ios7 de aşmıştır apple kendini. (wp çakması ios7) :D yakındır androidde wp den esinlenir widget lerinde falan :D

Lenneth

Üye
geçenlerde dedim ki gideyim teli değiştireyim.siyah lumia920 vardı gittim note2 aldım yaw en fazla 2 hafta kullanabildim android i donma desen onda kasma desen onda açılması 1 dk dan uzun,uygulama çok olabilir doğru ama marketteki 1milyon uygulamanın alayını kullanıyor musunuz sanki arkadaşlar insaf edin dürüst davranın.daha elindeki telin her özelliğini bilmeyen onca kişi vardır.ha neticede gittim note2 denen takozcuğu verdim beyaz lumia920 aldım ve inanıp inanmamak size kalmış ama telefon budur dedim.ha gelişiyor eksiği var kabul ama TELEFONDA BUDUR...wp henüz ön dişi çıkmış bir bebek gibi siz ondan evlenip çocuk sahibi olmasını istiyorsunuz bu mümkünmü_? android olsun ios olsun ilk çıktığında nasıldı? ki ios da hala en basitini diyim bi resim yollayamıyoruz bluetooth la ki belki ios7 de aşmıştır apple kendini. (wp çakması ios7) :D yakındır androidde wp den esinlenir widget lerinde falan :D

iOs ilk çıktığında yıl 2007 idi

Yıl olmuş 2013, sen 2007 seviyesindeki sistemle geliyorsan geride kalmaya mahkumsun, Nokia ve Microsoft bakalım bunu ne zaman fark edecek.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Yıl olmuş 2013, sen 2007 seviyesindeki sistemle geliyorsan geride kalmaya mahkumsun, Nokia ve Microsoft bakalım bunu ne zaman fark edecek.

evet haklısınız ama daha bebek sayılır abisi :D

- - - Eklendi - - -

evet haklısınız ama daha bebek sayılır abisi :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar gerek Ali Kemal, gerekse ben sizlere yalnızca tavsiyelerde bulunuyor ve elimizden geldiğince sorularınıza cevap vermeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Elbette bizim tavsiyelerimize uymak zorunda değilsiniz.
Kimsenin bu tavsiyelerden yada yardımlardan bir gelir elde ettiği yahut çıkar sağladığı yok.
Admin'inden moderatörüne, en tecrübelisinden en yeni üyesine kadar pek çok kişi gönüllü olarak buraya emeğini ve zamanını ayırıyor.

Bazı arkadaşlarımızında belirttiği gibi Windows Phone 8'in gerçekten "yok artık" dedirtecek derecede önemli eksikleri var.

Ancak daha 1 yılını doldurmamış bir sistemi bu kadar kolay buruşturup çöpe atmayın bence.

WP8 kullanıp da Android veya iOS'a geçen ancak daha sonra pişman olup geri dönen arkadaşların izlenimlerini unutmayın lütfen.

Şu konuda sizlere hak veriyorum.

Alır almaz her özelliği yıllardır alıştığınız şekilde kullanmak istiyorsanız, WP8 sistemi sizin için gerçekten erken bir tercih olur.
Belki de 2014 yılının ilk yada ikinci çeyreğini beklemelisiniz.

Çoğumuz ilk çıktığından beri bu sistemi kullanıyoruz.
Diğer sistemlere göre üstün ve hızlı yönleri sayesinde nasıl sefasını sürüyorsak; çileden çıkartan eksikleri yüzünden de bir o kadar cefasını çekiyoruz.

Pek çoğumuz WP8'in geleceğinden ümitliyiz.
Güzel şeyler olacağına inanıyoruz.
Ancak o güzel şeylerin değeri bu yaşadığımız zorluklar ve çektiğimiz sıkıntılarla daha anlam kazanacak.

Tıpkı yukarıda bir arkadaşımızın belirttiği gibi, WP8 henüz bir bebek ve bizim ellerimizde büyüyor.
Dünyada bebek sahibi olup da onu büyütürken sıkıntı çekmeyen ebeveyn var mıdır?

Eğer sıkıntısız ya da daha az zahmetli bir çocuk istiyorsanız, yani kendi çocuğunuzu büyütmenin güzellikleri kadar zorluklarını yaşamak istemiyorsanız; doğrudan büyümüş olarak evlat edinirsiniz. 1-2 yıl bekleyip öyle alırsınız!

Her neyse, bunlar sadece olayın özetini açıklamak için yaptığımız benzetmeler.

Sorunlardan ve eksiklerden bunalan arkadaşların içinde bulunduğu duyguları az çok anlıyorum.

Ancak ben yine de beklemeye değer diyorum, karar sizin!...

Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa, güle dokunmanıza çok az kalmış demektir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Sensation, PureFood ve 7 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu anlamlı düşüncelerine katılıyorum ve destekliyorum.Saygılarımla:oke:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Türe

Türe

Üye
daha iphone zil sesi yeni geldi iphone larda hafıza kartı girişi yok iphonelardada bildirim merkezi yok 4 sene sonra geldi dahasıda var ama hatırlamıyorum

İphone da jb var efenim. Ayrica jb olmadan da zil sesini farkli ayarlayabilirsin. Bilmeyen ioslu cihaz almasin. Sonra böyle yorunlar oluyor iste.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar gerek Ali Kemal, gerekse ben sizlere yalnızca tavsiyelerde bulunuyor ve elimizden geldiğince sorularınıza cevap vermeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Elbette bizim tavsiyelerimize uymak zorunda değilsiniz.
Kimsenin bu tavsiyelerden yada yardımlardan bir gelir elde ettiği yahut çıkar sağladığı yok.
Admin'inden moderatörüne, en tecrübelisinden en yeni üyesine kadar pek çok kişi gönüllü olarak buraya emeğini ve zamanını ayırıyor.

Bazı arkadaşlarımızında belirttiği gibi Windows Phone 8'in gerçekten "yok artık" dedirtecek derecede önemli eksikleri var.

Ancak daha 1 yılını doldurmamış bir sistemi bu kadar kolay buruşturup çöpe atmayın bence.

WP8 kullanıp da Android veya iOS'a geçen ancak daha sonra pişman olup geri dönen arkadaşların izlenimlerini unutmayın lütfen.

Şu konuda sizlere hak veriyorum.

Alır almaz her özelliği yıllardır alıştığınız şekilde kullanmak istiyorsanız, WP8 sistemi sizin için gerçekten erken bir tercih olur.
Belki de 2014 yılının ilk yada ikinci çeyreğini beklemelisiniz.

Çoğumuz ilk çıktığından beri bu sistemi kullanıyoruz.
Diğer sistemlere göre üstün ve hızlı yönleri sayesinde nasıl sefasını sürüyorsak; çileden çıkartan eksikleri yüzünden de bir o kadar cefasını çekiyoruz.

Pek çoğumuz WP8'in geleceğinden ümitliyiz.
Güzel şeyler olacağına inanıyoruz.
Ancak o güzel şeylerin değeri bu yaşadığımız zorluklar ve çektiğimiz sıkıntılarla daha anlam kazanacak.

Tıpkı yukarıda bir arkadaşımızın belirttiği gibi, WP8 henüz bir bebek ve bizim ellerimizde büyüyor.
Dünyada bebek sahibi olup da onu büyütürken sıkıntı çekmeyen ebeveyn var mıdır?

Eğer sıkıntısız ya da daha az zahmetli bir çocuk istiyorsanız, yani kendi çocuğunuzu büyütmenin güzellikleri kadar zorluklarını yaşamak istemiyorsanız; doğrudan büyümüş olarak evlat edinirsiniz. 1-2 yıl bekleyip öyle alırsınız!

Her neyse, bunlar sadece olayın özetini açıklamak için yaptığımız benzetmeler.

Sorunlardan ve eksiklerden bunalan arkadaşların içinde bulunduğu duyguları az çok anlıyorum.

Ancak ben yine de beklemeye değer diyorum, karar sizin!...

Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa, güle dokunmanıza çok az kalmış demektir.

kesinlikle çok doğru sefasını çeken cefasına da katlanır bütün sistemlerin diğerlerine göre iyi veya kötü yanları var açıkçası bu iş en çokta zevk meselesidir...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Benim kullanmadığım sistem yada model kalmadı ama hiçbir zaman kalkıpta karşıma çıkan olumsuz sonuçlardan başka konular çıkarmadım ders almayı bildim ve tekrarlamadım.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Valla arkdiadaşlar bende telefonumu almadan önce 3 hafta araştırdım ve oyle aldım videolar izledim yazılar okudum biliyordum sorunları eksikleri ama işletim sisteminin tasarımı telefonun görünümü beni aşık etti severek aldım. İşletim sistemi stabil ama uygulamalarda eksiklik var bunu en başından biliyordum zaten umarım daha da geliştirirler ama facebook beta uygulaması whatsapp twitter benim kullandığım uygulamalar ve gayet iyiler yani bu uygulamaları çok sık kullanan insanlar olsanız bile Bi mesaj atamama durumunuz olmaz sonuçta uygulama yapanlar sistemi tanımaya çalışıyorlar yepyeni Bi sistem android sistemi ilk çıktığındaki halini düşünün o zamanda uygulama yapanlar için önce Bi sistemi tanıma evresi vardır. Neyse demek istediğim şu ki eğer andoid gibi olsun yada ona benzemesini isteyen arkadaşlar lütfen lumialı telefonlarını satsınlar Bi zahmet gitsinler bin liraya androidli telefon alsınlar sonra o telefonda Bi kassın yavaşlasın virüs girsin bakın o zaman ne oluyor. S4 te 2gb ram kullanmışlar ama 1 gb yi zaten sistem kullanıyor boş halde el insaf android böyle Bi işletim sistemi tamamen aç kullanıcılara hitap ediyo 2 3 4 gb ramler çıkmasını isterler ama kasmaya başlayınca yenisini almak lazım derler hiç demezler el kadar telefonda 2 gb ram var ama kasıyo bilgisayarda bile 2 gb ram varken bile android kadar kasmıyordu. Benim arkadaş kaç kere gözümün önünde telefonunu fırlattı 1000 Tl verdiği Bi telefon androidli bir telefon. Valla stabillikte ios ve wp çok çok iyi. Android niye acaba 2 gb ram e kadar çıktı kasmasın diye tabiki. S3 ü de gördük arkadaş aldı 4 5 ay sonra hop kasmaya başladı bariz. Bak iphone a 3 yıl önceki telefonu bile gayet hızlı stabil çalışıyor wp de aynı bu şekilde. Valla eksikleri var gayet iyi araştırsaydın forumlarda 200 sayfa yazılar vardı sitelerde taaa ocak şubatta bence bunları bilip telefonu alıpta sonradan bok atmayın. Bok atmak ayrıdır eleştirmek ayrıdır sevmeyen satsın parası varsa gitsin ios alsın benim tavsiyem :) androit alıpta kendisine işkence çektirmesin bence yada diyorsa ben her sene 2000 lira Bi telefona veririm diyorsa hiç düşünmedin androidli bir telefon alsın z s yada öne gibi :D ben Bi fanatik değilim. Wp8 i tanımadan önce nokiaya çok kızıyordun kendini geliştirmiyor diye androidi severdim arkadaşlarımdan da görüp kullanıyordum ama wp8 ile tanışınca anlayabildim aradaki farkı umarım androidli telefonlarınızla çok çok mutlu olursunuz diyorum :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve bulutsuzgece
dedereis123

dedereis123

Üye
Sistem cidden hepsine göre hızlı bir yapıya sahip ancak cidden çok genç bir sistem yani benim en buyuk çilem şu whatsapp ve ısınması yani :D insanlar haklı isyan etmekle en basta l920 alanlar olmak üzere . 1.650 lira para veriliyor tek kamerası var o kadar ... Umarım bir an önce güncellemeleri yaparlar ve güncellemeler insanları tatmin ederde bir sorun kalmaz . GDR2 güncellemeside istenilen şeyi vermezse zaten en kotu yeni çıkan apple modeline yonelirir sanırım . Sonuçda bir akıllı telefonu kimse 1 1.30 yıldan fazla kullanmıyor ortalama olarak .

sameet33

sameet33

Üye
Android fanboyları kaybolsun artık, hayır yani niye bu başlığa gelip wp yi kötülüyorsunuz ? Sizin sayenizde telefon alacak olan arkadaşlar yanlış bilgileniyor, sallamayın bu kadar sistem daha yeni çıktı ve apar topar çıktı , bir sürü hatayı ,eksiği bile bile çıkardı Microsoft bu sistemi, olacak hata elbet ama düzeltiliyor her şey yavaş yavaş, android kadar rezil sistemin ve samsung kadar berbat bir şirketin çaylakları, biz burda androidi siz android bölümünde wp yi karalarsınız, dolayısıyla mantıklı olun burda boş yere ağız yapmayın, beğenmezseniz de beğenmeyin ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Biraz sonra konuda ceza neden verildi demeden herkes uslubuna dikkat etsin. Burası bir forum funboy gibi yakistirma yapmayin.Bir sıkıntı varsa mesajı bize bildirin diyaloga girmeyin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
dedereis123

dedereis123

Üye
Şimdi şu var kotulemeye gerek yok ancak eksiklerinide dile getirmek lazım . Yani alıcak biri şunu bilmeli ki ; sabırlı ve yeniliğe açık olmalınısız . Wp suprizleri iyide olabiliyor kotude bunada temkinli yaklasmak lazım . Sistem yeni ve başarılı hakkını yemek saçma olur . Ama kısıtlama dolu bir sistem ve iyi yanı oldugu gibi kotu yanı daha ağır basıyor . Güncellemelerinin insaları nasıl tatmin etceğide bu konuda çok önemli . Cidden iyi şeyler verirse bu gelicek güncellemelerde o zaman deriz evet birşeyler yapıyor anck yine boş boş şeyler vericekse ve sonra yine yeni bir güncelleme duyurup bunu en kısa surede sizlere sunucağız derse işte orda bu iş yatar . Ve rakiplerinin karşında dayanabilcek birşeyi olmaz bu konuda . Tek umudumuz birşeylerin insanların sabrına değmesi yoksa zaten akıllı telefon demenin manası yok .

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Eleştiriler olmalı ama kötülemek olmaz :):)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Eğer yanlışım varsa düzelt ama Yıl olmuş 2013 bluethoot'tan dosya gönderebiliyor musun başka markalara?

Zaten 1000 lira üstü telefon alıcaksan bi araştır arkadaş.Nedir nasıldır üstün körü araştırıp geçme...Böyle yanarsın işte sen git o zaman başka markalara keyfini sür oynunu oyna,internetinde gez..Derdin bunlarsa al başka marka kırılınca camı filan verirsin gene bi telefon parası ama.

Bi arkadaşta ıphone 4s ile lumia 920de interneti karşılaştırmış.Bende karşılaştırdım çay bahçesinin kablosuz internetinde benim telefonum ıphone 5den hızlı girdi.Eee ıphone 5 mi iyi 4s mi artık orasını bilemem ama sayısal rakamlarla ıphone 5 daha iyi gibi :)

Ben 2 ay bekledim hem çıkmadan öncede araştırdım çıktıktan sonrada yorumları okuyarak araştırdım.Bende şikayetçiyim güncellemeler tatmin edici olmadığı için ama böyle bir telefonada haksızlık edilmez..

omerk88

omerk88

Üye
Arkadaşlar siz mi farklı telefon kullanıyorsunuz ben mi anlamadım Facebook ve whatsapp tan bildirim alamıyorum demiş Bi arkadaş ben her ikisinden de ekran kilitli iken bile gelen bildirimleri görebiliyorum ayarları kontrol edin bence. Birde Sony 12 mp kamera ile 920 kamerasını bir tutulmuş herhalde yan yana hiç kıyaslama yapmadınız , oyunları mario ya benziyormuş acaba nova3 modern combat batman ve daha birçok üst seviye oyunları mağazada görmediniz ve ayrıca bu üst seviye oyunları birde o 512 ramli hatta 1 GB ramli android cihazlarında oynayabiliyorlar mı arkadaşlarınıza bir sorun bakalım oyunları açmadan donup kalıyor

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, PureFood ve ÖEY