Kendimde Gördüğüm Büyük Değişim

Sponsorlu Bağlantılar

lnventive

lnventive

Üye
    Konu Sahibi
Kendimde Gördüğüm Büyük Değişim
Merhabalar hepinize.Size bu başlık altında son 1 yıl içerisinde gerçekleşen, hayatımdaki değişimleri, farklılıkları anlatmak istiyorum.İsterseniz başlayalım.
Bundan 1 yıl öncesine kadar ben de herkes gibi sıradan bir hayat yaşıyordum.Çok geniş olmayan arkadaş çevrem vardı.Ara sıra beraber vakit geçiriyorduk, gülüyorduk, eğleniyorduk falan.Sonraki günlerde içimde bir sıkıntı hissetmeye başladım.Hayatımdan memnun değil gibiydim.Belki benim hayatıma sahip olmak isteyen onlarca kişi vardır -çok iyi bir hayatım olduğundan değil yanlış anlamayın- ama ben memnun değildim.Sürekli bir eksiklik hissediyordum.Bu da evden dışarı daha az çıkmama ve sosyal aktivitelere daha az katılmama neden olmuştu.Günümü, genelde evde bilgisayar başında geçiriyordum.
Yine bilgisayar başında olduğum günlerden birinde, siteleri, sözlükleri, forumları dolaşırken bir başlık gördüm.Girilen entry sayısı gerçekten fazlaydı.Merak ettim girdim.İlk yazıyı okudum.Gerçekten güzel bir yazıydı.Kendimden bişeyler buldum ve okumaya devam ettim.Neredeyse her gün okuyordum.Okudukça da hayatımın daha iyiye gittiğini hissediyordum.İlerleyen günlerde bu adamın kendine Unbelievable My7 dediğini öğrendim.O başlığı okuduktan sonra kendimi buldum diyebilirim.Sanki bunca yıl başka biriymişim de sonunda kendi benliğime kavuşmuş gibi hissettim.Özgüvenim inanılmaz derecede arttı.Sokakta yürüyüşüm bile değişmişti.Arkadaş çevremde, sosyal ortamlarda önemli biri olduğumu hissediyordum.Eğer bu yazıyı okuyorsa My7’ye çok teşekkür ediyorum.Gerçekten hayatımı değiştirdi.
Hoşçakalın.

-efşan

-efşan

Üye
Merak ettim şimdi, yazı linkini atabilir misiniz?

Metin MF

Metin MF

Üye
Alfa yolundayım zaten :)

- - - Eklendi - - -

Sözlük: inci sözlük
Başlık: bunu çok sık yapmam.

İlginçAdam

İlginçAdam

Üye
Unbelievable My7. Bu ismi daha öncede duymuştum. Gerçektende yazdıkları şeyler okunmaya değer.

kraldede123

Üye
My7'nin öğretileri gerçekten hayatımı değiştirdi mutalaka herkes onu bulmalı !

LasTDarK

Üye
Adam ona verilen şansı kullanıyor, çokta doğru yapıyor kanımca.

prokaryothucre

Üye
my7 yi bir forumda duymak gerçekten çok mutlu etti beni
demek ki benim hayatımı kurtaran lider,birçok kişinin umut kaynağı olmuş

patrickj

patrickj

Üye
senin için iyi, gelişim insanlar için iyidir ama my7 hakkında bilgilendirme yapmalısın

RowneSM

RowneSM

Üye
Link verirmisin merak ettim şimdi.

-efşan

-efşan

Üye
Kendi reklamını yapıyor gibime geldi. :hmmm
Okudum yazılarını, lâkin aşırı bencil geldi bana.

deucall

deucall

Üye
Kendini bulmak nasıl bi' yazıyla mümkün olabiliyor ki ? :))
Abartma payını çıkartırsak samimi gözüküyorsun yine de , inci gibi bir ortamda böyle bir olay olması pek inandırıcı olmasa da merak uyandırıcı bu.

lnventive

lnventive

Üye
    Konu Sahibi
Kendi reklamını yapıyor gibime geldi. :hmmm
Okudum yazılarını, lâkin aşırı bencil geldi bana.

Kendi reklamını yaptığından şüpheleniyorsan moderatörler IP adresinden aratabilirler.Eğer inci sözlükteki başlığa baktıysan çok sayıda takipçisi olduğunu görebilirsin.Neden daha fazlasına ihtiyaç duysun ki ? Dünya'yı ele geçirecek değil ya.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
başlıgı görünce ergenliye giren birininm vucudundaki değişimleri anlatıyor sandım

lnventive

lnventive

Üye
    Konu Sahibi
andezitt

andezitt

Üye
Biriniz atarmisiniz su my7yi bende okuyayım m.ettim :confused:

RowneSM

RowneSM

Üye
Kendi reklamını yaptığından şüpheleniyorsan moderatörler IP adresinden aratabilirler.Eğer inci sözlükteki başlığa baktıysan çok sayıda takipçisi olduğunu görebilirsin.Neden daha fazlasına ihtiyaç duysun ki ? Dünya'yı ele geçirecek değil ya.

Arkadaşım link ataydın iyiydi ya :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Rica ederim dostum. Her zaman. ;)

lnventive

lnventive

Üye
    Konu Sahibi
Yazıyı okumak isteyenler için İnci Sözlük'te Bunu Çok Sık Yapmam başlığında they call me alpha'nın yazılarını okuyabilirler.