iOS 7'nin tasarım hikayesi...

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
iOS 7'nin tasarım hikayesi...

creeper

creeper

Üye
Bence bu adam Steve'ye gıcık oluyordu ve Steve ölünce "hıııığğğğaaaaaaaa" diye bağırarak iOS 7'yi tasarladı ve sistemi mahvetti.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
cok guldum pampa

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
achambo

achambo

Üye
aynen öyle:oke:

- - - Eklendi - - -

enterneoll

enterneoll

Üye
'''Paint'den esinlendik''

Türe

Türe

Üye
Aslında gayet güzel ios 7. Ama asilligi yok artık çok daha spor oldu..

MaxipmaN

Üye
değişim iyidir

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

Her sistem bişey çalıyor. O yüzden çalması değil sunması daha önemli

Fakat sürekli olarak Android'in çaldığı, Apple'ın orijinal olduğu söyleniyor.. Ben doğru bulmuyorum şahsen, daha evvelde defalarca kez dediğim gibi, Apple bildirim çubuğunu Android'den esinlenerek, video çekerken aynı anda fotoğraf çekmeyi HTC Sense'den esinlenerek yaptı, vede daha çalmış olduğu birçok şey var.. Fakat insanlar bunları değil, Android'deki çalıntıları görüyor; bi bakımada haksız değiller tabi, Android cephesi geçen zaman içerisinde baya bi emek hırsızlığı yaptı.

Türe

Türe

Üye
Benim için önemli olan sunması yani çalmaya bakmam şahsen

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Benim için önemli olan sunması yani çalmaya bakmam şahsen

Bence de. Kimin sisteminden ne almış olursa olsun, Ios7 bence çok güzel. Önemli olan yeni şeyler çıkarmak değil, insanların beğenisini kazanmak. Android'den çalmış Htc'den esinlenmiş farketmez ocağa çok güzel bir karışım atılmış ve ürün oldukça kaliteli :) Bu arada, Ios'u güncellemek neden bu kadar zor ki, arkadaşım daha yeni Iphone4 aldı, bir diğeri güncellemeyi anlatınca Ios7 kurmaktan vazgeçti.

• Beğen
Tepkiler: Türe
creeper

creeper

Üye
Bence bu yana kayan menüler, yukarıdan inen bildirim çubukları vs androidde iOS'ta symbianda bulunmakta ve artık evrensel kabul edilmeli çalıntı vs. Tartışmaları ile bi yere varamayız.

Serhan

Serhan

Üye
"Ve şuan herkes imrenerek İOS'a bakıyor"

Takipçi Satın Al

Üst Alt