ios 7 beta yükle udid kaydı olmadan

Sponsorlu Bağlantılar

frngyhn

frngyhn

Üye
simlock cihaz sahipleri neden yüklemsinler ?

osmanekmen

Üye
    Konu Sahibi
simlock cihaz sahipleri neden yüklemsinler ?

simklitli cihaz sahipleri etkinleştirmeyi tam olarak yapamadıkları için gevey ile falan sorun olabilir diye yükleme yapmamaları istenir. yine de size kalmış birşey yükleyip şansınızı denemek isterseniz size kalmış. eğer sorun çıkarsa cihazı dfu moda alıp geri yükleme yaaprsınız

ispanyol_pepe

Üye
krdeş türkiyede alınan iphone 5 tahahütlü cihaz için hangini indircez ??

ispanyol_pepe

Üye
iphone 5 turkcellden alınma cihaz için hangini indircez ?

Node

Node

Üye
iOS 6.1.3'e geri dönüş yapmak istedim. iOS 7 de alınan yedekleme dosyasını iOS 6.1.3 görmüyor. Ne yapmam lazım?

frngyhn

frngyhn

Üye
iOS 6.1.3'e geri dönüş yapmak istedim. iOS 7 de alınan yedekleme dosyasını iOS 6.1.3 görmüyor. Ne yapmam lazım?

Kardeş telefonu dfu mode a al daha sonra 6.1.3 geri yükle

bora145

Üye
Etkinleştirme ekranında kaldım

ismetsarigoz

Üye
Telefonum iphone 4S, Yurtdışı ama pasaportta işli bir telefon. Yukarıda yazılanların hepsini yaptım. Güncellemeyi yaptıktan sonra etkinleştirme istiyor, etkinleştirmeyi yaptıktan sonra developer değilsin deyip, telefonu açmıyor. Mecburen İOS 6.1.3. e geri döndüm. Ne yapmam gerekli acaba ?

kayalar3639852

Üye
6.1.3 e dönmen geekiyor

karazeybeks

karazeybeks

Üye
telim iphone 4 model A1332.hangisini yükleyecez

brknbs

Üye
bu linklerden ios7yi yüklediğimizde eski uygulamalarımızın hepsini açabiliyor mu

asilkalp

Üye
birisi resimli anlatım ile yardımcı olabilirmi?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
konu için teşekkürler bu arada youtube da iphonedo adında ki kullanıcı da ayrıntılı bir şekilde anlatmış videoda bu da başka bir alternatif olablir iphone kullanıcılarına (:

Benim Apple urunum yok fakat iPhoneDo yu izledikce iPhone'um varmis gibi mutlu oluyorum. :D

fk555897

fk555897

Üye
Yarın deneyeceğim teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Yarın deneyeceğim teşekkürler.

runo55

Üye
benim cihaz iphone 4 md128tu/a hangisi yüklicem

Grdly

Üye
Benim telefon iphone 4.Unlock factory ile açıldı.GSM olanı indiriyorum.Şu an kullandığım 6.1.3 sürümü.iOS7'yi kurarken DFU moda almam gerekiyor mu yoksa direk itunesden shift+güncelle yapmam yeterli mi?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam udıd kaydı olmadan iphone 5 cihazımı dediğin yöntemle yapmaya çalıştım ama olmuyor nasıl yaapıcaz acaba?

osmanekmen

Üye
    Konu Sahibi
hocam udıd kaydı olmadan iphone 5 cihazımı dediğin yöntemle yapmaya çalıştım ama olmuyor nasıl yaapıcaz acaba?

Cihazınız için en son çıkam kararlı sürümü yüklelip etlinleştirin önce cihazı daha sonra ios 7 beta 3 ipsw dosyasını iTunes ile shift + güncelle deyip yükleyin

Takipçi Satın Al

Üst Alt