MiHome Launcher v2.5.1

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
MiHome Launcher v2.5.1
GÖRSELLER
Google Play Linki:
Gereken Android Sürümü:2.3+
Apk Download İndir Yükle:

ka_za

ka_za

Üye
Magazası go launcherla yarisabilecek tek launcher. tavsiye ederim tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Lohengram

Lohengram

Üye
:tşk: Bide bunun yanında buzz launcher deniyeceğim.

• Beğen
en-sel

en-sel

Üye
eski sürümlerine göre baya bi fark atmışlar helal olsun :tşk:

• Beğen
en-sel

en-sel

Üye
inanamıyorum bukadar olur cidden tam aradığım bi launcher müthiş iphone teması vs muhteşem ya herşeyiyle muhteşem tekrar tekrar :tşk:

• Beğen
Lohengram

Lohengram

Üye
Süper usta :D CMW'nin launcherından 2 kat daha hızlı ve daha stabil :alkis

en-sel

en-sel

Üye
arkadaşlar launcher bazen uygulamalardan çıkıyorum yeniden yükleniyo diyo nedendir acaba aynısı sizdede oluyor mu bir de baya ram harcıyo ama hızı ona rağmen güzel :hmmm

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar launcher bazen uygulamalardan çıkıyorum yeniden yükleniyo diyo nedendir acaba aynısı sizdede oluyor mu bir de baya ram harcıyo ama hızı ona rağmen güzel :hmmm
eğer taskiller ram temizleme vb uygulamalar kullanıyorsanız o uygulamalar launcher kapatıyordur bu sebeple tekrar yükleniyordur :)

en-sel

en-sel

Üye

eğer taskiller ram temizleme vb uygulamalar kullanıyorsanız o uygulamalar launcher kapatıyordur bu sebeple tekrar yükleniyordur :)
Onu tahmin ettim de taskkiller kullanmıyorum rebooter var zaten o da otomatik değil kendim arada kullanıyorum launcheri de kapatılmicak uygulama olarak seçtim zaten başkada birşey yok

Lohengram

Lohengram

Üye
Onu tahmin ettim de taskkiller kullanmıyorum rebooter var zaten o da otomatik değil kendim arada kullanıyorum launcheri de kapatılmicak uygulama olarak seçtim zaten başkada birşey yok

Ram mi kullanıyor seninle ilgili bir sorun olabilirmi o benim cihaz dahada stabil çalışmaya başladı :oke:

en-sel

en-sel

Üye
Ram mi kullanıyor seninle ilgili bir sorun olabilirmi o benim cihaz dahada stabil çalışmaya başladı :oke:
Ram kullanması çokda önemli değil gayet güzel ve stabil çalışıyo ancak bazen uygulamalardan vs cıkınca launcher yeniden başlıyo bazen de tuşkilidini açınca yapıyor benim cihazla alakalı da olabilir bilmiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt