Dönermi Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
Dönermi Sizce ?
mrb beyler ben trabzonda yaşıyorum sevgilim ise yunanistanda 3. yıLımıza Girdik hiç görmedik ama birbirmzi gerçekte,faceden konusuyoruz fotograf falan yukluyoruz bu yaz orda olcaktım ama bir hafta once şok oldum daha dün senı cok sevyorum dyordu ama bugun gunaydın falan dedkten sonra bi anda ayrılmak istyorum bunaldım dedi bende hayır ne ayrilması hani ölümune seviyorduk dedim geri dönusu yok bitti yazma artık dedi sewmyorum seni dedi beyler üstne gidip itrazmı edeyim yoksa geri dönermi zorlamıym mı,hiç hatam olmadı kızcak hç bsey yapmadım,ne yapmam lazım şimdi :S

plajterligi

plajterligi

Üye
Hiç görüşmemişsiniz, ilişkinizin 3 yıl sürmesi de çok garip geldi. Sen gerçekten sevmişsin ama karşındakinden şüphelenirim bu durumda. Orada farklı bir şeyler çevirmiş bence. Bu yüzden dönmez. Benim yorumum bu.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bu soruya başta şöyle soru sormak lazım,soruyu soran kişiye ''sence döner mi?''

Ağır olacak ama başta şunu söyleyeyim,yazdığından şunu çıkardım.Seninle vakit doldurmak için konuşmuş.
Bir uğraşı yada sevgilisi yokmuş nasılsa uzakta diyip seninle konuşup zaman geçsin demiş.
Bir süre sonra seninle konuşur oda en geç 2 ay'ı bulur sen hiç bir şey yazmazsan.
Sebebi de,yeniden seninle vakit geçirecektir.
Aslın da burada kız mı bitti soyumu tükendi diye başlamam lazımdı.
Ama şu facebook,twitter vs hayata eklendikten sonra aldatmada çoğaldı sevgilisi olmayanlar bile uzakta da olsa bir eş varlığıyla yetindi.
Yani gün geçtikçe asosyal'a gidiyor büyük bir çoğunluk,nasılsa bir klavye ve internet gerisi geliyor diyip saatlerce bilgisayar başında oda yetmezse telefonda.
Gez,dolaş veya gecelere kadar dur ama emin ol ki o internetten bulduğun tiplerden daha iyilerini yada ne olduğunu anlayacağını seçerek bulursun.
Ev de çok durursan zaten başta aileden azar işitirsin devamında aile fertlerinden.

Son olarak,kısa ve öz;
Eğer o dönerse zaten,döner de döner.

Joker.

Joker.

Üye
:D Reyiz senden para istemediyse iyidir , 3 sene az değil arkadaşların dediğin gibi zaman doldurmak için senle konuşmuş olabilirr, hiç hissetmeden görmeden nasıl aşık oldun orasıda ilgiç

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bumerang değilki geri dönsün

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
Çok Sewdim HaddinDen fazLa dyebLirim ama Çokta GuçLuyum Çunku Ben Hata Yapmadım ve Şunu UnutmamaLyız Her Zaman qiDen KaybeDer...ŞimdLik bekLemeDyim..

- - - Eklendi - - -

Wakit doLdurmak DegiL BeyLer o Zaman BenDemi SewmeDm :S

by-pegasus

Üye
uzak lık aşkı zamanında bende çektim ne zordu tek isteğim onu görebilmek

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
Ewet KardeS Ama Bunun iÇin GucLu oLmak GerekyOr ki HeDefe uLaş,yokSa YıpratırSın böyLe.

by-pegasus

Üye
Ewet KardeS Ama Bunun iÇin GucLu oLmak GerekyOr ki HeDefe uLaş,yokSa YıpratırSın böyLe.

ula boşver şimdi beni sorsan kalpsizin tekiyim kimseyle çıkmıyorum kim tam 3 tane teklif geldi hepsini çevirdim hele kızları görsen taş gibi bu aşklar böyledir bugün sev yarın terk et havası sen üzülme kendini başka şeylere ada geliştirmeye bak aşkı en sona bırak en helalinden bir kız bulur evlenirsin herkeze göre biri vardır dediğim gibi yani giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
    Konu Sahibi
Zaman Doğruyu yanLışı GöstereCek Benim Kadar üzüLseydi Yanımda oLurdu Demekki üzüLmyOr

kerem28yuksel

Üye
kız gonul eglendirmiss ;)