android 5 istiyoruz :D

Sponsorlu Bağlantılar

Emrebali05

Emrebali05

Üye
    Konu Sahibi
android 5 istiyoruz :D
galaxy miniyede android 5 istiyoruz malum android 5 512 mb ramde de çalışacakmış bizde de 384 mb var inşallah bizede gelir ...:D

Kerim.

Kerim.

Üye
Oha:oha:

blackcat67

blackcat67

Üye
ciddi olamassın :D

-Emre

-Emre

Üye
En az armv7 ister o :ehe ama bize bile vermiyor samsung :zzz: tabi belli olmaz gelebilir

Akıncı

Akıncı

Üye
:hmmm

partyhard

Üye
kardeş androidin 512 rame tam optimize olması sıkıntı değil zaten galaxy s nexus s gibi cihazlar sağlam romlarla en kral performansını verebiliyolar. sıkıntı samsungda

Emrebali05

Emrebali05

Üye
    Konu Sahibi
o haberi gördükten sonra bi umut doğdu içimde nabıcaksın :D

- - - Eklendi - - -

çok ciddiyim :D

- - - Eklendi - - -

kardeş androidin 512 rame tam optimize olması sıkıntı değil zaten galaxy s nexus s gibi cihazlar sağlam romlarla en kral performansını verebiliyolar. sıkıntı samsungda

samsung iyi ya şu ana kadar resmi olmasa bile 6 ayda bir güncelleme geldi her güncellemede performans kat kat arttı samsung unutmuyor bizleri :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
custom rom atın :D

Poine001

Üye
Android 5.0 a ait custom rom henüz yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Emrebali05

Emrebali05

Üye
    Konu Sahibi

konuyu açan olarak yardım etmek isterim "new experience stock " ben beğendim güzel bir romdur googleda bulabilirsin hatasızdır
http://get.cm/?device=tass cm-7-20130301-NIGHTLY-tass.zip isimli rom var gayet iyidir rom yüklemeyi biliyorsanız sorunsuz kullanabilirsiniz :D

LuLuanTa

LuLuanTa

Üye
android L fena ya sarj tasarrufuyla varya 10 saat nexus 5 dayandırıyorum :D

KAYIP-ADAM

Üye
Bende android'e geçmek istiyorum şaka şaka telefonumun gelmesini hala getirmediler 1 ay oldu somuru:

Takipçi Satın Al

Üst Alt