oyunu cd siz calistirma

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
oyunu cd siz calistirma
arkadaslar devil may cry 4 u aldim,kurdum ama cd yi cikarttigimda oyunu acamiyorum cd istiyor.cd siz calistirmak icin ne yapmam gerek bi yardim eder misiniz?

Matthe

Matthe

Üye
***** atmalısınız

Akıncı

Akıncı

Üye
cr@ck yaparak

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Cra_ck kesin çözüm ama oyunun cd sini pc ye iso alma programları ile al, daemon tools ile o isoyu seçip cd varmış gibi kullanabilirsin..

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
***** cd nin icinde mevcut degil ama mesut aktas in dedigini bir denerim veya ***** i internetten indiririm.herkese tesekkurler

Akıncı

Akıncı

Üye
cr@ack çoğu oyunun nette mevcut

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
cd dosyalarının icindekinleri pc ye at. Free iso creator ile iso ya dönüştür. Deamon tools ile yerleştir. Tamamdir. Ben nfs ve gta yi öyle oynuyorum.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
cogu forumda paylasilmis ***** ama linklerin hepsi de oluydu.bi tane buldum 70mb lik onu da bi tane ağ bulursam oyle indiririm.free iso creator ile denedim sonra daemon tools ile kalip dosyasini yerlestirdim ama olmadi.cd ile kurup daha sonra iso haline getirdigim icin mi olmadi acaba :hmmm kurulumu da mi daemon tools ile yapmam gerekiyordu?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
cd nin içindeki her şeyi masaüstüne at. Free iso aç. Add folder de klasörleri cd dosyalarındaki klasörleri seçeceksın . Add files de klasör olmayanları seçip convert edeceksin. Deamon tools açınca saat in kisminda simgesi olur. Ona sağ tıklayıp kalıp dosyası yerleştir deyip iso yu yerleştireceksin yaptın mi bunu.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ultra iso programı ile direk cd nin imajını al onu da daemon tools ile sanal sürücüye ekle

Akıncı

Akıncı

Üye
magic iso da var

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
cd nin içindeki her şeyi masaüstüne at. Free iso aç. Add folder de klasörleri cd dosyalarındaki klasörleri seçeceksın . Add files de klasör olmayanları seçip convert edeceksin. Deamon tools açınca saat in kisminda simgesi olur. Ona sağ tıklayıp kalıp dosyası yerleştir deyip iso yu yerleştireceksin yaptın mi bunu.

aynen denemistim bunu, hatta cd yi takmadan kurulum yaptim daemon tools ile ama yine cd istedi oyunu acmak icin.sanirim ***** sart

- - - Eklendi - - -

Ultra iso programı ile direk cd nin imajını al onu da daemon tools ile sanal sürücüye ekle

tamam bunu da bir denerim :oke:

- - - Eklendi - - -

free iso creatordan farkli mi?

Akıncı

Akıncı

Üye
yapamazsan onlada yaparsın

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
kardeş oyun 2 cd li sanırım. Cd.1 le kurulum yapıyorsun cd2 le oyunu çalıştırıyorsun.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
kardeş oyun 2 cd li sanırım. Cd.1 le kurulum yapıyorsun cd2 le oyunu çalıştırıyorsun.

yok yek dvd de 7.4gb .free iso creator da dosyalari elimle yuklemek zorunda kaliyorum.ultra iso da cd den direk kendi mi aliyor?

- - - Eklendi - - -

yapamazsan onlada yaparsın

free iso creator ile yapamadim somuru: bi tane ***** buldum zorla da olsa.koskoca internette ne cektim ya ***** bulmak icin.calisiyo mu ***** daha onu deneyecegim.insaallah calisir

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben ultra iso kullanmadım. Ben cd isteyen tüm oyunları free iso creator ile cd ye dönüştürüp cd siz oynuyorm.

Takipçi Satın Al

Üst Alt