Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy W güncel rom listesi LAZIM
Sponsorlu Bağlantılar
proxy_33
Üye
Konu Sahibi
Galaxy W güncel rom listesi LAZIM
Arkadaşlar forumda çok aradım ama bulamadım galaxy w rom larini bu işte usta olanlar yardimci olabilir mi şimdiden teşekkürler
-Emre
Üye
Forumda w romu dolu cm8 Final tavsiye ederim bi sorun olursa yardimci oluruz
- - - Eklendi - - -
Cm9
proxy_33
Üye
Konu Sahibi
Suan cm10 yüklü ama memnun değilim şarj durduk yere hiç bir şey yapmadan hızlı bir şekilde azalıyor ki ram booster kullanmama rağmen. Ben cm10 üzerine kurulmuş bazı iyileştirmeler yapılmış ehndroix tarzı bir rom arıyorum
proxy_33
Üye
Konu Sahibi
Birinin kullanılabilir galaxy w rom larini düzenlemesi lazım yok mu babayiğit
-Emre
Üye
Ben yapacağım da önce pcme linux kurmam lazım ki useniyorum açıkçası
Suan cm10 yüklü ama memnun değilim şarj durduk yere hiç bir şey yapmadan hızlı bir şekilde azalıyor ki ram booster kullanmama rağmen. Ben cm10 üzerine kurulmuş bazı iyileştirmeler yapılmış ehndroix tarzı bir rom arıyorum
Ram Booster gibi yazılımlar işlemcinin daha çok kullanılmasına sistemin yanlış çalışmasına ve bu yüzden batarya kullanımında sorunlara yol açar. FMR Cleaner dışında hiç bir ram temizleme programı kullanmayın. Bunu da sürekli yapmayn çok ihtiyacnz olursa cihazı kapatıp açın. Ayrıca cm9 batarya kullanımı 10dan biraz daha iyi
proxy_33
Üye
Konu Sahibi
Kaldirip onu kurayim o zaman
Yaparsan su rom işini bi sen bi de blackcat67 yapar 1 haftadır detaylı inceliyorum bu konuları da en etkin sizsiniz