ios 7 beta hakknda

Sponsorlu Bağlantılar

chaosdewil

Üye
    Konu Sahibi
ios 7 beta hakknda
arkdaslar telefonuma ios 7 beta 1 surumunu yukledim udld siz beta 2 cikinca ayni beta 1 deki oldugu gibi yukleyebilirmiyiz udldslz cevaplarsaniz sevinirim

-Fight-

-Fight-

Üye
hayır beta 2 çıkınca udıd kaydı olmayanlar yükleyemecekler udıd kayıtsız ios 7 yüklü olanlar telefonları kitlenecek ve ios 6 ya geri dönüşte olmayacak tam sürümü bekleyecekler yani sizlere tavsiyem final ios 7 i bekleyin beta henüz çok yeni ve dolayısıyla baya eksikleri var

Türe

Türe

Üye
hayır beta 2 çıkınca udıd kaydı olmayanlar yükleyemecekler udıd kayıtsız ios 7 yüklü olanlar telefonları kitlenecek ve ios 6 ya geri dönüşte olmayacak tam sürümü bekleyecekler yani sizlere tavsiyem final ios 7 i bekleyin beta henüz çok yeni ve dolayısıyla baya eksikleri var

:hmmm Udid kaydına gerek yok. Kayıtsız beta 2 yüklenebilir. Eğer ota üzerinden (cihaz üzerinden) güncelleme gelmezse beta 2 ipsw dosyasını indirerek shift + sol click ile indirdiğiniz ipsw dosyasını seçerek beta 2 yi yükleyebilirsiniz.

-Fight-

-Fight-

Üye

:hmmm Udid kaydına gerek yok. Kayıtsız beta 2 yüklenebilir. Eğer ota üzerinden (cihaz üzerinden) güncelleme gelmezse beta 2 ipsw dosyasını indirerek shift + sol click ile indirdiğiniz ipsw dosyasını seçerek beta 2 yi yükleyebilirsiniz.
nerden biliyosun dostum :)

chaosdewil

Üye
    Konu Sahibi
içerik yok

Symbianize

Symbianize

Üye

Çok iyi atmışsın evet bi yere kadar doğru "olabilir" ama kitlenip geri dönememe gibi bi durum olamaz. Ayrıca udidsiz yüklenebilceğine adım gibi eminim

-Fight-

-Fight-

Üye

Çok iyi atmışsın evet bi yere kadar doğru "olabilir" ama kitlenip geri dönememe gibi bi durum olamaz. Ayrıca udidsiz yüklenebilceğine adım gibi eminim
senin yaşın kadar iphone kullanmışlığım var bu ios 7 6 ya 5 e benzemez beta 1 sunucusu kapatılınca görürsün abisi

Türe

Türe

Üye

senin yaşın kadar iphone kullanmışlığım var bu ios 7 6 ya 5 e benzemez beta 1 sunucusu kapatılınca görürsün abisi

Usluba dikkat. Cok kullanmak mühim degil. Bilerek kullanmak önemli.

Symbianize

Symbianize

Üye

Ben sana iphone kullanamazsın demedim adam olamazsın dedim ;) bu forumda benim nasıl telefon kullandığımı bilirler. Ayrıca kapanma gibi bi durum söz konusu olamaz eğer sunucu kapancak olsa ios 6.1.3 de olupta restore yapanlar nolcak uyanık ? Bişeyi bilmeden konuşuyosun

-Fight-

-Fight-

Üye
ios 7 sunucusu kapatılınca 6 da kapanıyor demek keşke apple serveri olsaymışsın abisi

Symbianize

Symbianize

Üye
ios 7 sunucusu kapatılınca 6 da kapanıyor demek keşke apple serveri olsaymışsın abisi

İos 7 sunucusu kapanırsa sadece ios 7 shsh kaysı alınmaz 6.1.4 yada 3 imzalanmaya devam edilceği için kilitlenme diye bi durum sözkonusu olmaz "abicim" heralde siz şu udid kayıtlarını satmaya çalışanlardansınız

-Fight-

-Fight-

Üye
hayır ben satıcı pazarlamacı felan değilim hattda kaydımı bile ücretsiz yaptırdım :) bu arada kimseye düşüncesi yüzünden uyanık atma denmez hele ki senden büyükse bi cihaz vs yüzünden kalp kırmaya değmez

Symbianize

Symbianize

Üye
hayır ben satıcı pazarlamacı felan değilim hattda kaydımı bile ücretsiz yaptırdım :) bu arada kimseye düşüncesi yüzünden uyanık atma denmez hele ki senden büyükse bi cihaz vs yüzünden kalp kırmaya değmez

Haklısın değmezde yaşıma bakıp muamele görmek hoşuma gitmiyor artislik yada hakaret olsun diye demiyorum ama siz serviste çalışırken ben bu işlerin developer kitapları okuyodum bu arada saygısızlık ettiysem kusura bakmayın amacım insanlar yanlış bilgilenmesin

-Fight-

-Fight-

Üye
bende benden daha üst seviyelerdeki zürihteki arkadslardan ve bikaç uzamanın anlatışı bu

Takipçi Satın Al

Üst Alt