hayır beta 2 çıkınca udıd kaydı olmayanlar yükleyemecekler udıd kayıtsız ios 7 yüklü olanlar telefonları kitlenecek ve ios 6 ya geri dönüşte olmayacak tam sürümü bekleyecekler yani sizlere tavsiyem final ios 7 i bekleyin beta henüz çok yeni ve dolayısıyla baya eksikleri var
Udid kaydına gerek yok. Kayıtsız beta 2 yüklenebilir. Eğer ota üzerinden (cihaz üzerinden) güncelleme gelmezse beta 2 ipsw dosyasını indirerek shift + sol click ile indirdiğiniz ipsw dosyasını seçerek beta 2 yi yükleyebilirsiniz.nerden biliyosun dostum
Udid kaydına gerek yok. Kayıtsız beta 2 yüklenebilir. Eğer ota üzerinden (cihaz üzerinden) güncelleme gelmezse beta 2 ipsw dosyasını indirerek shift + sol click ile indirdiğiniz ipsw dosyasını seçerek beta 2 yi yükleyebilirsiniz.

nerden biliyosun dostum![]()

Apple den önce vermişsin kararı
Çünkü iOS 6'da da böyleydi 7'de de böyle.![]()

hayır beta 2 çıkınca udıd kaydı olmayanlar yükleyemecekler udıd kayıtsız ios 7 yüklü olanlar telefonları kitlenecek ve ios 6 ya geri dönüşte olmayacak tam sürümü bekleyecekler yani sizlere tavsiyem final ios 7 i bekleyin beta henüz çok yeni ve dolayısıyla baya eksikleri var
senin yaşın kadar iphone kullanmışlığım var bu ios 7 6 ya 5 e benzemez beta 1 sunucusu kapatılınca görürsün abisi
Çok iyi atmışsın evet bi yere kadar doğru "olabilir" ama kitlenip geri dönememe gibi bi durum olamaz. Ayrıca udidsiz yüklenebilceğine adım gibi eminim
Apple den önce vermişsin kararı![]()
bildiğim bişey var ki söylüyorum.
senin yaşın kadar iphone kullanmışlığım var bu ios 7 6 ya 5 e benzemez beta 1 sunucusu kapatılınca görürsün abisi
ben bilgimi konuşturuyorum havamı değl
Usluba dikkat. Cok kullanmak mühim degil. Bilerek kullanmak önemli.
Ben sana iphone kullanamazsın demedim adam olamazsın dedim
ios 7 sunucusu kapatılınca 6 da kapanıyor demek keşke apple serveri olsaymışsın abisi
hayır ben satıcı pazarlamacı felan değilim hattda kaydımı bile ücretsiz yaptırdımbu arada kimseye düşüncesi yüzünden uyanık atma denmez hele ki senden büyükse bi cihaz vs yüzünden kalp kırmaya değmez