------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Niye farkli peki

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam receb kardeşim paylaştığım bir konu var istersen güncelleyebilirsin bu ilk gelen stock sürüm :oke: ,istersen bekle çünkü çok bir değişiklik yok.Bu hafta içinde çıkar Tr sürümü burda yayınlayacağım :oke:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Degisiklik yoksa gerek yok bende o yeni guncellemeyi bekliyorum hemde sabirsizlikla :ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Zaten 700 ila 1.1 gb arasinda degisiyo ram bana yeter bu kadar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
arkadaşlar s4almak üzereyim hatta arkadaşım bugun aldı bile yalnız cihazda flash player yok galiba film vs acılmıyor nasıl ayarlanabilir acaba

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Beyler güncelleme yaptım, SD karta taşıma butonu falan çıktı, artık root yapabilirim sanırım tekrardan? Yoksa yeni bir güncelleme daha mı gelecek ? Ram kullanımı oldukça azalmış, sd karta bazı uygulamalar taşınıyor bazıları taşınmıyor onu nasıl halletcem hala çözemedim :) Sizce yeniden rootlayayım mı ?

erhan14321

erhan14321

Üye
Türkiyeye geldimi güncelleme arkadaş ım..

magandas21

Üye
merhaba ben daha 5 gün önce galaxy s 4 aldım.Normal ea games oyunlarında problem olmadan çalışıyor fakat gameloft oyunlarının hiçbirini açamadım data dosyasını uygun yere atıyorum fakat oyuna girince atıyor.Dili felanda değiştirdim ingilizce yaptım olmadı.Şimdi 9mm HD yi indirdim yükledi netten datayı apk yı kurunca ama gameloft logosu geliyor oyuna girerken sonra oyundan atıyor.mesela modern combat 4 direk atıyor.sonra Asphalt 7 heat direk atıyor.Bukonuda bana yardımcı olabilirseniz çooooooooook sevinicem yoksa telefonu garantiye yollamayı düşünüyorum.

ANIL

ANIL

Admin
% 45

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
*#272*Imei# Tuslayinca niye bende unknown ... diyor

eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaslar bir swf açmak istediğim direk indirme işlemi başlıyor daha sonra inen dosyayı da açmıyot. Flah player apk indirip kurdum boat browserdan denedim sonuç alamadım yardımcı olabilecek var mı ?

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Evet

Takipçi Satın Al

Üst Alt