hangi işletım sistemı ?

Sponsorlu Bağlantılar

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
hangi işletım sistemı ?
arkadaşlar herkes en beğendiği akıllı telefon işletim sistemıni yazsın. Benim tercihim wp8

fingerback5

fingerback5

Üye
Android.Çünkü stok hali zaten hızlı ve stabil.Ayrıca benim telefonumla başkasınınki farklı olmalı.Özelleştiremedikten sonra o telefon benim değildir çünkü :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bana gore de harmattan meego :)

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr
Türe

Türe

Üye
Her sistemin kendine göre güzel özellikleri var. Bu yüzden hepsi :ehe

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, ANIL ve fingerback5
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Android ve Symbian :)

Superfan

Superfan

Üye
İOS, uygulama sayısı fazla ve her şey stabil.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
PriZm

PriZm

Üye
Android.

Hasand.

Hasand.

Üye
:megafon:Android te rom ve root , ios ta jailbreak ve unclock, symbian cfw , hacked vb..... her isletim sisteminin kendine özgü modıfıye tarzı vardır . bu herkese gore degisir . bana gore symbian ,wp8 dir

papakudioflu

papakudioflu

Admin
en iyisi en mukemmeli şuphesiz multiboot boş cihaz. Kardeşim bana telefonu sat ben sistemini secip yukleyeyim ya da secmeli sistem olsun alirken sistem parasini ayri odeyip yukletelim.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Symbianın Dayanıklılığı
Androidin Donanımı
iosun stabilitesi ve multimedyası
wp'nin kamerası ve tasarımı :ehe

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Hasand.

Hasand.

Üye
en iyisi en mukemmeli şuphesiz multiboot boş cihaz. Kardeşim bana telefonu sat ben sistemini secip yukleyeyim ya da secmeli sistem olsun alirken sistem parasini ayri odeyip yukletelim.
o zaman uygulamayı nasıl yukluyucez ve nasıl modıfıye edecez :megafon: sen 3310 al BEYKİM sıstem yuklersın(:zuhaha:xd)

Esendağlı

Esendağlı

Üye

bu dediğin birgün olacaktır alikemal buna inanıyorum.hemde çok güzel olacak.soruya gelince eksikleri giderilmiş bir wp 8xx tadından yenmez herhalde:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bak bu iyi fikir Ali Kemal :)

Lenneth

Üye
iOs

fk555897

fk555897

Üye
Benim tercihim iOS 7. Hem kolay kullanıma hem de mükemmel bir görünüme sahip. Aralık ayını dört gözle bekliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
o zaman uygulamayı nasıl yukluyucez ve nasıl modıfıye edecez :megafon: sen 3310 al BEYKİM sıstem yuklersın(:zuhaha:xd)

canım kardeşim olayı anlamadın bari belli etme. Bir de aklı sıra kafa buluyorsun. Yüklediğin sistemin mağazasına girer uygulamayı yüklersin çok mu zor. Bir sistem yukluyorsan zaten o sistemin mağaza uygulaması da preinstalled olarak gelir.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
iOS !

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
kütük bey android in üstüne tanımam hız , akıcılık v.s çok iyi bu yüzden ANDROİD..

Takipçi Satın Al

Üst Alt