hatalı rom yükleme yaptım sony xperia miro açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mustafaanil

Üye
    Konu Sahibi
hatalı rom yükleme yaptım sony xperia miro açılmıyor
arkadaşlar telefonum rootluydu ve xda'dan indirdiğim znxt romunu kullanıyordum. versiyon 5 çıkınca güncelliyim dedim. indirip telefona attım. cwm'de sırasıyla format system, wipe data, wipe cache yaptım. install from sdcard dediğimde yeni romu göremedim yükleyecek bi rom yoktu. reboot system dedim. ve artık telefon açılmıyor. sadece sony yazısı çıkıyor. volume down tuşuna basılı tutup usb ile laptopa bağlasam bile flash tool,update service,sony companion hiç birine bağlanmıyor telefon. çünkü telefonda o usb ayarları kapalıydı sanırım. çok çaresiz kaldım beyler. yok mu bi çözümü napcam

mert3232

Üye
brick olmuş unbrick yöntemlerine bakman lazım

• Beğen
Tepkiler: mustafaanil

mustafaanil

Üye
    Konu Sahibi
27/000/2013 03:00:17 - INFO - Opening device for R/W
27/000/2013 03:00:17 - INFO - Reading device information
27/000/2013 03:00:31 - INFO - Unable to read from phone after having opened it.
27/000/2013 03:00:31 - INFO - trying to continue anyway
27/000/2013 03:00:34 - INFO - Start Flashing
27/000/2013 03:00:34 - INFO - Processing loader
27/000/2013 03:00:34 - INFO - Checking header
27/000/2013 03:00:34 - INFO - Ending flash session
27/000/2013 03:00:34 - ERROR - Error in processHeader : 2 : Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.
27/000/2013 03:00:34 - ERROR - Error flashing. Aborted

uyarısı alıyorum flashtooldan

Samet.25

Kardes sony hic kullanmadim genelde samsung cihazlarda ugrasirim rom olaylariyla ama android olduklari icin cozumler aynidir sanirim samsungda brick olunca odin ile orjinal romu flasliyoruz dowload moddan dene bi istersen

felekut

Üye
Kardeş çözüm buldun mu?

-Emre

-Emre

Üye
Konu çok eski ama çözümü söyliyim. Romu hafıza kartına at cwmde kurulum yaparken install zip from external sd card yolunu izle bu şekilde romu kurabilirsin.

esatceza

Üye
unbrick yap youtube dan izle nasıl yapıolar sende yap düzelir

eray180

Üye
merhaba ben xperia s ime flashtool yaptım herşey doğru gözüküyordu. %1 oldu ve sonra hata verdi bende usb den çıkardım ama şimdi telefonum açılmıyor.sony yazısı çıkıp tekrar başa dönüyor yani işlemi sürekli tekrarlıyor.bende pc companion la onar yaptım ama bü sefer de cihazınıza uygun yazılım bulunamamaktır yazıyor lüften acil yardım.......

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
merhaba ben xperia s ime flashtool yaptım herşey doğru gözüküyordu. %1 oldu ve sonra hata verdi bende usb den çıkardım ama şimdi telefonum açılmıyor.sony yazısı çıkıp tekrar başa dönüyor yani işlemi sürekli tekrarlıyor.bende pc companion la onar yaptım ama bü sefer de cihazınıza uygun yazılım bulunamamaktır yazıyor lüften acil yardım.......

Internetten bi costum rom indir sd karta at recovery modda ac ve yukle

eray180

Üye
nasıl yapılacagını bilsem varmı bir video felan sony yazısına geliyor ve reset atıp sürekli aynısını yapıyor.ne olmuştur bir bilginiz varmı yapabilen arkadaş temawear dan baglanıp yapa bilirmisin ?

yeauw

yeauw

Üye
tekrar başka bi rom yükle rom tanınmamış boot.img tanıtılmamış oyuzden

anilari35

anilari35

Üye
Hard brick olursa gonderin servise oyun oynarken kapandi diyin anlamiyolar.hicbirsey anakart degistirip veriyolar

Dip Not:Bizzat yasadim

yeauw

yeauw

Üye
Hard brick olursa gonderin servise oyun oynarken kapandi diyin anlamiyolar.hicbirsey anakart degistirip veriyolar

Dip Not:Bizzat yasadim
gonderdiğiniz telefon sony mi yoksaa tüm markalarda geçerlimi htc dede olurmu :P

anilari35

anilari35

Üye
valla benım gönderdiğim telefon zte ama marka farkedeceğini sanmıyorum hard brick olursa cihaz hdd ye ulaşmak için anakartla arasındaki bağlantıyı kesmek zorunda bağlantı kesilirsede tüm bilgiler silinir yani oyun oynurum demenız yeterlidir

- - - Eklendi - - -

oyun oynarken kendiliğinden kapandı diyin fakat hard brick olmadıysa çözebilrler yanı hiç tepki vermemesi gerekiyor öbür brickleri bilmiyorum