Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
BrainHacker
Üye
Her olaya bir de iyi yandan bakmak lazım.Ama yinede kirmaya değmez birbirinizi 2 günlük dünyada.
Anil-D
Üye
ben abi yaş olarak kucugun onlardan tamam kusur islediysem ozur dilerim dedim beni kotuledılerde kotulediler
x-scarface
Üye
Dostum senin yaş kaç isim anıl galiba? Mobilim k.bakma.
yaptıkları yanlış.Onlarlada bi konuşmak gerekir...
Anil-D
Üye
beni sileni bende silerim abi yapcak bişey yok symbian bolumunede ugramıyorum artık
x-scarface
Üye
Anladım güzel kardeşim sorun nedir hiçbir fikrim yok lakin kalbin kırılmış sanırsam. Peki buna neden olanlara söyledin mi bunu bunu yaptınız hakedecek ne yaptım ben gibisinden.
Anladım güzel kardeşim sorun nedir hiçbir fikrim yok lakin kalbin kırılmış sanırsam. Peki buna neden olanlara söyledin mi bunu bunu yaptınız hakedecek ne yaptım ben gibisinden.
Bence konuyu uzatmaya gerek yok.Lakin o kişileri forumda bi konuyu cevaplarken görürsen sirt çevirme.Sende katil konuya belki barışmanıza yardımcı olur..
Gardaş belkide hata sendeydi olayı bilmediğim için daha fazla yorum yapmasam daha iyi olacak sanal ortamda kırgınlıklar yanlış anlaşılmalar olur ama bunu kin'e çevirme zamanla unutulur gider.