maxipuanlarım gelmedi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
maxipuanlarım gelmedi?
bu akşam bi süri mesaj attım maxipuanım hala 480 inanmazsanınz hesaplayın stop etti kaldı:@:vur

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sohbet bolumlerınde gereksız msj konu dışı msjlarda maxipuan artmıyor.

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Sohbet bolumlerınde gereksız msj konu dışı msjlarda maxipuan artmıyor.

güzel düşünce bence artmasın nolcak ki :) bak Diablos un şimdi tavana fırlamıştı öle olsaydı kendisi çok gereksiz konuşurda :ehe

(şakadır alınmayınız)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
güzel düşünce bence artmasın nolcak ki :) bak Diablos un şimdi tavana fırlamıştı öle olsaydı kendisi çok gereksiz konuşurda :ehe

(şakadır alınmayınız)

tşkr ederim firstclasss elif güzel iltifatlar için.

elmyra

Üye
bu akşam bi süri mesaj attım maxipuanım hala 480 inanmazsanınz hesaplayın stop etti kaldı:@:vur

evet anlasılan maxipuan için mesaj yazıyormuş öyleyse söyleyelim paylaşıma daha çok maxipuan veriyorlar :oke::oke::oke::oke:

FirstClasss

FirstClasss

Üye

puanı boşver bişeyler öğrenmeye çalış ben öle yapıyorum(akıl vermek gibi olmasın) :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu tür ufak sorunları yöneticilere pm ile ulaşarak giderebilirdiniz? Böyle başlık açmanız tepkilere yok açabilirdi ve nitekimde açtı..Neyse sorunun cevabını aldınız.saygıLar

recepali

recepali

Üye
Maxi puan içinmi Mesaj yazıyordunuz???

Çok haklısın Nazy yaw sıf maxipuan için mesaj yazıyorsan hiç yazma kardeşim neden bu sitedesin ha doğru ya kontör veriyolar eğer derdin kontörse vereyim sana kontör maxipuan için değil paylaşmak için msj yaz

Nazy

Nazy

Üye
Çok haklısın Nazy yaw sıf maxipuan için mesaj yazıyorsan hiç yazma kardeşim neden bu sitedesin ha doğru ya kontör veriyolar eğer derdin kontörse vereyim sana kontör maxipuan için değil paylaşmak için msj yaz

:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...