Buralarda veya buralara yakın bir üyemiz var mı :)
Kayahan14 Üye Konu Sahibi MrTech' Alıntı: Avcılar tarafı Genişletmek için tıkla ... seni biliyom görüşcez senle
OPC Üye -Akıncı' Alıntı: netcen Genişletmek için tıkla ... İskitler diye bir yere gelmiştim cenaze için dandik gelmişti bana sevmedim Ankara'yı
-Akıncı' Alıntı: netcen Genişletmek için tıkla ... İskitler diye bir yere gelmiştim cenaze için dandik gelmişti bana sevmedim Ankara'yı
Akıncı Üye OPC' Alıntı: İskitler diye bir yere gelmiştim cenaze için dandik gelmişti bana sevmedim Ankara'yı Genişletmek için tıkla ... çok iyi bir yer değil Ankara güzeldir
OPC' Alıntı: İskitler diye bir yere gelmiştim cenaze için dandik gelmişti bana sevmedim Ankara'yı Genişletmek için tıkla ... çok iyi bir yer değil Ankara güzeldir
OPC Üye -Akıncı' Alıntı: çok iyi bir yer değil Ankara güzeldir Genişletmek için tıkla ... Üniversite kazanırsam gelirim
-Akıncı' Alıntı: çok iyi bir yer değil Ankara güzeldir Genişletmek için tıkla ... Üniversite kazanırsam gelirim
Akıncı Üye OPC' Alıntı: Üniversite kazanırsam gelirim Genişletmek için tıkla ... yaşadığı yer insana güzel gelir onun için bir şey demiyorum ama Ankara memur kenti onu diyebilirim
OPC' Alıntı: Üniversite kazanırsam gelirim Genişletmek için tıkla ... yaşadığı yer insana güzel gelir onun için bir şey demiyorum ama Ankara memur kenti onu diyebilirim
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Benim anne tarafı hep ankarada yaz tatillerinde giderdim hep bu yaz nasip olmadı aktaş toki evleri dikimevi miydi neydi oraya yakın
Benim anne tarafı hep ankarada yaz tatillerinde giderdim hep bu yaz nasip olmadı aktaş toki evleri dikimevi miydi neydi oraya yakın
OPC Üye -Akıncı' Alıntı: yaşadığı yer insana güzel gelir onun için bir şey demiyorum ama Ankara memur kenti onu diyebilirim Genişletmek için tıkla ... Anadolu kentlerinin hiçbiri İstanbul gibi değil en azından benim gördüklerim yine de sakinlik var
-Akıncı' Alıntı: yaşadığı yer insana güzel gelir onun için bir şey demiyorum ama Ankara memur kenti onu diyebilirim Genişletmek için tıkla ... Anadolu kentlerinin hiçbiri İstanbul gibi değil en azından benim gördüklerim yine de sakinlik var
Akıncı Üye çocukken aktaşa çok gittim - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Anadolu kentlerinin hiçbiri İstanbul gibi değil en azından benim gördüklerim yine de sakinlik var Genişletmek için tıkla ... sakin mi
çocukken aktaşa çok gittim - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Anadolu kentlerinin hiçbiri İstanbul gibi değil en azından benim gördüklerim yine de sakinlik var Genişletmek için tıkla ... sakin mi
OPC Üye -Akıncı' Alıntı: çocukken aktaşa çok gittim - - - Eklendi - - - sakin mi Genişletmek için tıkla ... İstanbul gibi karmaşa yok yani
-Akıncı' Alıntı: çocukken aktaşa çok gittim - - - Eklendi - - - sakin mi Genişletmek için tıkla ... İstanbul gibi karmaşa yok yani
Kayahan14 Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: ankara nın en bilindik yerlerinden Genişletmek için tıkla ... benim küçüklüğüm hep orda geçmiş 6 yaş civarı ve istanbuldan çok seviyorum orayı sen nerde oturuyorsun orda
-Akıncı' Alıntı: ankara nın en bilindik yerlerinden Genişletmek için tıkla ... benim küçüklüğüm hep orda geçmiş 6 yaş civarı ve istanbuldan çok seviyorum orayı sen nerde oturuyorsun orda